Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-12-13, 02:02 AM   #2376
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: taikin0901 查看文章
PS4預訂CODE , 12/11 10:00 - 14/11 23:59

有意請PM , 不另收費
PM唔到你,點收你個code

Thanks~!!

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 02:02 AM   #2377
now_loading
God of Gamer
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
作者: X&Y 查看文章
1: 我朋友用緊philips 234e5,ps3插hdmi去mon就出到聲同畫,同時pc插另一組hdmi沒有問題,係轉input signal 有點慢

2:sony 之前話過ps3既wireless headset可以用落ps4度,但唔知舊版厘隻得唔得
新版厘隻就ok http://us.playstation.com/ps3/access...o-headset.html

3:唔得

4:個隻已包括本傳

不過我反而想知logitech既G27支唔支援PS4.....
唔想又2千幾買過個racing wheel
2. Sony 之後講要等系統 update 先support
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 02:27 AM   #2378
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
イベントなどのPS4試遊台でトラブル報告多数

http://blog.esuteru.com/archives/7404909.html

其實我而家部PS3厚機
玩GTA5, last of us, beyond 2 souls
呢d勁畫面遊戲果陣
佢後面個風扇冐顯開大左
好嘈
高達, akiba就冇

此篇文章於 11-12-13 02:31 AM 被 女裝少年 編輯。
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 03:10 AM   #2379
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
因為啲試遊台用個透明罩罩住部機,再開足成日咪過熱囉,依家ps4有pc啲dectector, 一過熱即通知關機降温,所以無ps3咁易燒機

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 03:16 AM   #2380
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
好想玩Driveclub(╯3╰)

舊 11-12-13, 07:10 AM   #2381
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
PM唔到你,點收你個code

Thanks~!!
Sent
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 07:12 AM   #2382
taikin0901
Crazy Gamer

Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
BF4 via remote play

https://vine.co/v/hTixqqjdtFA
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 08:58 AM   #2383
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
尋晚12點正收到SMS表示"You can start purchase PS4 (within 12Nov 10:00 - 14Nov 23:59). Enter your purchase code:............."

咁快有得訂, 佢明明之前個SMS話14NOV....
BTW, 假如我一陣訂機, 見到冇心水PACK, 唔訂既話, 係咪個CODE都可以俾人再用?
因為我唔想SIDE左個QUOTA....
THX ALL.

另外, 前面有版友提過身邊冇咩人打家用機, 我都係一樣, 身邊打家用機既人得好少, 早兩日同朋友講開我可以訂PS4, 佢地問我有咩好玩同部機同PS3有咩唔同, 我真係一句都搭唔到....
其實, 有冇人同我一樣, 買機係為左情意結?
依家部PS3我都冇咩開, 係近排出COD:G同SONY兩隻GAME我先開黎玩左陣, 玩多最多既機唔係電話GAME, 反而係PSV, 電話GAME對我黎講其實唔算係GAME, 但身邊好多人偏偏同我講迷上電話GAME而對3DS, PSV之流既GAME冇性趣, 話一來出街唔駛帶多部機, 二來唔駛錢...

此篇文章於 11-12-13 09:12 AM 被 卡柏 編輯。
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 09:21 AM   #2384
一一
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
引用:
作者: 卡柏 查看文章

另外, 前面有版友提過身邊冇咩人打家用機, 我都係一樣, 身邊打家用機既人得好少, 早兩日同朋友講開我可以訂PS4, 佢地問我有咩好玩同部機同PS3有咩唔同, 我真係一句都搭唔到....
其實, 有冇人同我一樣, 買機係為左情意結?
依家部PS3我都冇咩開, 係近排出COD:G同SONY兩隻GAME我先開黎玩左陣, 玩多最多既機唔係電話GAME, 反而係PSV, 電話GAME對我黎講其實唔算係GAME, 但身邊好多人偏偏同我講迷上電話GAME而對3DS, PSV之流既GAME冇性趣, 話一來出街唔駛帶多部機, 二來唔駛錢...
身邊好多黎類人, 但電話games我真係無隻岩玩...
電話games好大部分都係儲野(P&D, CC)我最憎玩D動作GAMES, 但無實體掣又係差D...
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 09:27 AM   #2385
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 一一 查看文章
身邊好多黎類人, 但電話games我真係無隻岩玩...
電話games好大部分都係儲野(P&D, CC)我最憎玩D動作GAMES, 但無實體掣又係差D...
電話我只有玩.hack// 和文字遊戲
其他根本唔會玩
特別是果d課金遊戲

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 09:30 AM   #2386
txl
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
XBox Live GamertagJonouil
如果用人地個code其實有無問題?
當日拎機佢憑咩去認你買左?

會唔會要你出示番個sms
txl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 09:33 AM   #2387
pet3
The One

引用:
作者: txl 查看文章

電話cut圖 寄比你之後
你到時開圖不就好可以嗎

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 11-12-13, 09:35 AM   #2388
verdy_returner
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDverdy
XBox Live Gamertagalex2102
引用:
作者: txl 查看文章

個code係俾你可以去到賣package果版,跟住你要用自已既PS store ID(唔係PSN ID)去login俾錢同簡拿貸地點(得香港同旺角)或者送貨。 完成係佢會send個e-mail俾你做磪定。
到你去拿機時要出示你既ID同俾錢既信用咭就得。

(PS 我週不時會係Sony果網站買野,同尋日至試完。)

17-40mm F4.0 L USM
70-200mm F2.8 L IS USM
verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 09:38 AM   #2389
Hello MiMi
Game Master

有一條code 比大家, 真係有用者請 PM
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 09:38 AM   #2390
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
作者: verdy_returner 查看文章
個code係俾你可以去到賣package果版,跟住你要用自已既PS store ID(唔係PSN ID)去login俾錢同簡拿貸地點(得香港同旺角)或者送貨。 完成係佢會send個e-mail俾你做磪定。

即係個CODE我入左一次睇左有咩PACK, 如果唔買係咪冇得再用番?!
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 09:51 AM   #2391
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
引用:
作者: AshleyYan 查看文章
我身邊打開機既朋友得我一個買next gen機....
大部份都轉玩PAD,或者直頭話而家d games隻隻一樣唔想再玩...
遊戲界前途都幾暗淡
我之前PAD都課得好金下, 早幾個月退左休洗左GAME了.

手機GAME真係唔想再玩
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 10:00 AM   #2392
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
引用:
作者: verdy_returner 查看文章

嗰個係咪應該叫Sony id?唔係叫ps store id?
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 10:01 AM   #2393
Crazy Gamer

引用:
作者: 卡柏 查看文章
即係個CODE我入左一次睇左有咩PACK, 如果唔買係咪冇得再用番?!
咁我又唔知呀!
入到去就簡package跟住就俾錢。

verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 10:04 AM   #2394
Crazy Gamer

引用:
作者: Akira 明 查看文章
嗰個係咪應該叫Sony id?唔係叫ps store id?
可能我叫錯。

你可以去呢度睇睇:

http://www.sony.com.hk/MySony/

舊 11-12-13, 10:12 AM   #2395
玄武
Game Master
無品牌至上!

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDcharlesiumHK
XBox Live GamertagCharles%20IUM
其實連 cam 版係咪之前已經冇得訂?今朝一入去個網已經黑左冇得揀~
玄武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 10:15 AM   #2396
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: 玄武 查看文章
其實連 cam 版係咪之前已經冇得訂?今朝一入去個網已經黑左冇得揀~
昨天早上還有的
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 10:15 AM   #2397
pet3
The One

引用:
作者: KUTAR# 查看文章
昨天早上還有的
據Record Japan網站9月4日報導, 索尼近日宣佈,新一代家庭遊戲機Playstation 4(以下簡稱PS4)將可搭載聲控機能。據瞭解,索尼PS4的聲控功能將利用PS4攝像頭內置的麥克實現,具體的使用方式等將在今後發表,根據索尼此前發 佈的信息,PS4還具備語音導航、臉部識別等功能。
據Record Japan網站9月4日報導, 索尼近日宣佈,新一代家庭遊戲機Playstation 4(以下簡稱PS4)將可搭載聲控機能。而在此之前,索尼競爭對手微軟已經率先發佈Xbox One將搭載名為Kinect的聲控機能。

據瞭解,索尼PS4的聲控功能將利用PS4攝像頭內置的麥克實現,具體的使用方式等將在今後發表,根據索尼此前發佈的信息,PS4還具備語音導航、臉部識別等功能。

----------------------------------------
真的為了聲控去購買?

FGO 目標預算
舊 11-12-13, 10:15 AM   #2398
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
要入之前預約果位人兄的mobile number

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 10:17 AM   #2399
Crazy Gamer

引用:
作者: 玄武 查看文章
我係九龍灣HMV訂左一部。
如果你有興趣我可以原價放張單俾你。

舊 11-12-13, 10:20 AM   #2400
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
official unboxing, 但最值得留意是男主角

now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 02:55 AM

手機版 | APP版