Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-09-05, 11:56 PM   #976
c.alan
Junior Member

註冊日期: Apr 2005
大家好~
我多數玩dx and頭D(2樣都廢)
多數係深水步玩,龍威都有去,不過常去的係黃金隔離的機鋪,有1F果間,唔係長江
c.alan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-05, 03:29 PM   #977
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
原來我都未自我介紹

我比較擅長玩 beatmania IIDX , Guitar Freaks & Drum Mania 等音樂類既 game

槍Game 都可以既......

多數出現係荷李活/九龍城

要是有 meeting 可以叫我啦
不過我玩得好cheap架咋
請大家多多指教

舊 05-07-05, 09:54 PM   #978
秋月

註冊日期: May 2005
大埔區頭D & 灣岸2新手!!!
仲有打VO Force

頭3
Full左
純A 黑色 EVO III = H2O+
純A 黑色 FD I = JOEY
純C 白色 GTR-R34 = ~H2O+
B底 A貼紙 白色 RPS13 = LUNAR

玩緊
純A 藍色 RPS13改 = MAKO
C底B翼 白色 RPS13改 = RUNA
純N 黑色RPS13改 = ~GOO!
純A 白黑 86Levin = S.H.E

半棄置車
C底A貼紙B翼 紅色 S13 = LUNA
純B 黑色 S13 = ラクス
C底A貼紙 黑色 S14Q = HEART
純C 黃色 S15 = ELLA
純A 白色 FC = ルナマリア
純A 白色 DC2 = RAIN
B底C翼D輪 黑色 R32 = ~AIR~
N Tune原色8V = 4LEAF
純A 白黑 85 = BOYS

棄置車
H2O+ = 純C 紅色Evo V/純A 灰色Evo VII

準備剪卡
H2O+ = 黑色 純A Evo IV / VI

灣岸
GTR 32=AVRIL GTR-34=H2O+ S15=-H2O+全部白色

VO
747A=JOEY>.<
秋月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-05, 12:42 AM   #979
cherrypika
Senior Gamer
比卡超打機王國

註冊日期: Jan 2005
嘻嘻~~我都黎介紹下先>u<
我玩的有~Guitar Freaks~Drum Mania~太鼓之達人.....
淨係音樂game的怪人一個>.<

舊 06-06-05, 01:03 PM   #980
法修
Game Master
Ace Killer

註冊日期: May 2004
我都來紹介一下~睇人玩多過自己玩, vs game一入錢比人炒的蛋散一件

無強項game, 有心情就會玩
法修 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-05, 01:06 AM   #981
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
淨玩mbac

多數係vz出沒
亦會係荃金/灣金出現(兩個星期一次)

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-05, 10:41 AM   #982
kof

註冊日期: Jul 2005

打拳皇的
其他乜GAME都玩下
我玩音樂game=廢
kof 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-05, 01:16 AM   #983
Sgodkyo
God of Gamer
the one

註冊日期: Jan 2003
玩kof的人
玩音樂game的人
擅長玩任何格鬥的人

舊 08-01-05, 06:23 PM   #984
中秋節 先生
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
大家好....我e家鍾情左街機

舊 08-06-05, 03:50 PM   #985
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
haro~我叫雷帝~~~
我喜歡玩太鼓,Guitar Freaks & Drum Mania
其他game比較少玩~
請多多指教~

舊 08-15-05, 04:24 PM   #986
pigwai

註冊日期: Aug 2005
我係新會員,請多多指教。
pigwai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-05, 12:49 PM   #987
奇妙Go1

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch IDSW-5775-8285-5498
3DS Friend Code2079 9485 5065
PSN  IDsalabit911
XBox Live Gamertagsalabit911
我剩係識玩kof同其他格鬥game﹙不過好渣

其他音樂game同賽車game就比較少玩,

都要講番嗰句啦“多多指教”
奇妙Go1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-05, 01:46 AM   #988
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
入左黎咁耐都未報到....唔好意思...

大家好我係Kin, 平時好少落機舖...以前有玩下街霸...
不過近排出左三國志大戰所以多番落機舖

主要0係沙田, 尖咀, 九龍灣及旺角出沒
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-05, 12:28 PM   #989
太鼓之新手

註冊日期: Dec 2005
新仔

最近先玩太鼓~~係一名新仔~~
希望大家多多指教
太鼓之新手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-05, 07:23 PM   #990
三啡蛇

註冊日期: Sep 2005
入左黎咁耐先知有得報到

我返開
- kof xi
- nbc
- 孖寶賽車(街機/nds)
- 北斗(試玩)

出沒於 fc 塘寶 mm城
多多多多指教
三啡蛇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-06, 08:51 PM   #991
hanglscsja
冇頭銜

註冊日期: Jan 2006
大家好~
我玩開高達seed,超龍珠,KOF2002,手指機,灣岸,頭D
hanglscsja 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-06, 06:55 PM   #992
gvry

註冊日期: Apr 2005
大家好~

我玩開sf3.3
有時就NEOGEO 炸彈人 VS MODE
gvry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-06, 03:01 AM   #993
ALexhui

註冊日期: Feb 2006
HI
我玩格鬥game多
多多指敎
ALexhui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-06, 08:45 AM   #994
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
原來要自我介紹........
我最近先係呢版.......以前做cd-rom多......
自己本身打格鬥多.....而家間中玩下GF........
以前有玩下頭d.......而家無玩
多多指教

此篇文章於 02-07-06 08:48 AM 被 半熟蕃茄 編輯。
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-06, 02:44 AM   #995
3C_KA

註冊日期: Feb 2006
大家好
新人一個
我通常去開奧海打機, 打dm 多, 有時玩下gf, popn 同埋飛機game
我記得好耐之前黎過呢到, 睇倒一個post 講蟲姬, 以前去銀座都有玩過幾鋪
但係而家唔見左, 有冇人知邊到仲有得玩ga?
3C_KA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-06, 12:34 PM   #996
Chrono

註冊日期: Mar 2006
大家好..
我新黎0既..
有玩GF+太鼓+..間唔中玩下Popn同埋DM
係荃灣出現多...
Chrono 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-06, 08:47 PM   #997
Hikaru
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
大家好~
我新黎架
通常去荃灣悅來地庫到打機
主要玩高達SEED同埋頭D
有冇人同我一齊打機?請留名
Hikaru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-06, 11:42 AM   #998
是但
Game Master

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDseedown
元朗人
鍾意玩音樂game
曾經有一排鍾意玩keyboard
可惜佢唔再出新一代

太鼓同drum都有玩過下
但從來都唔會真係去練
因為其實我唔係成日落機鋪,而且冇乜心機俾咁多錢去練,玩下就算

2014 FTCL Approved!!

BLOG
是但 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-06, 06:55 PM   #999
小杓子
小ACG人

註冊日期: Apr 2006
新會員是也

基本上只玩太鼓 其他都係跟機等玩太鼓個時玩 -_-
希望太鼓更進一步 -V-
成日睇人玩GUNDAM SEED DESTINY 自己只會係PS2到玩
其實都幾中意玩找不同 XDD

MY BLOG :http://iamkiko.yi.org:8888/mt/kikoblog/ 留言交流
小杓子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-06, 03:33 PM   #1000
terry bogard
Game Master

註冊日期: Mar 2006
大家好,我第一次接觸O既格鬥GAME係街霸一代,之後玩埋二代,
後來見SNK隻餓狼傳說SPECIAL做得唔錯,尤其係不知火舞
於是之後就過咗檔玩KOF,直到永遠。
terry bogard 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
各日本H-Game雜誌9月號 Game 銷售 Top 10 一覽表 彩子 H-GAMEの部屋 5 07-25-02 10:16 AM
Blue Impact (Studio E.go ! 子公司) 的新作!! [ Angel's Feather ] O_o||| Yakumo Fujii H-GAMEの部屋 5 06-08-02 02:01 PM

現在的時間是 07:49 PM

手機版 | APP版