Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館 > 照相館研習區

主題工具 顯示模式
舊 11-06-09, 12:08 AM   #551
萬能俠
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
我....首次在這裏放相...

佢個皮...其實唔係好食...

Pizza 樣子實在普通得太普通,但食落又唔錯!

有咁多大蝦都算係咁~

AF-S 70-300VR 4.5/5.6 + Ais 35mm 2.8
萬能俠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-09, 11:22 AM   #552
ruri0926
Insane Gamer
攝影菜鳥

註冊日期: Mar 2007
以下手機拍攝...

我今天終於見識到咩叫真真正正的「超點」!
成 $ ●○,★△■ 還真是www

開飯啦!

呢件好似唔錯波w

舊 11-15-09, 01:46 PM   #553
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: ruri0926 查看文章
以下手機拍攝...

我今天終於見識到咩叫真真正正的「超點」!
成 $ ●○,★△■ 還真是www

開飯啦!

呢件好似唔錯波w
哇...唔夠你快
比稻香頂點灌湯餃更高的....
稻香"超點"

舊 11-15-09, 09:24 PM   #554
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
歡樂早茶~嘻嘻哈哈篇~

#1 哈哈哈哈哈

#2 嘻嘻嘻嘻嘻

#3 嘿嘿嘿嘿嘿

#4 わははははは...

~食物篇~

此篇文章於 11-15-09 09:27 PM 被 ビスケット 編輯。
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-09, 10:01 PM   #555
ruri0926
攝影菜鳥

餅哥你塊海苔會唔會薄左少少呢...嘿
另格仔人應該冇咁早返到,
我走果陣佢都仲未行得w

此篇文章於 11-15-09 10:07 PM 被 ruri0926 編輯。
ruri0926 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-09, 10:04 PM   #556
ruri0926
攝影菜鳥

引用:
作者: M-eye 查看文章
哇...唔夠你快
比稻香頂點灌湯餃更高的....
稻香"超點"

M眼你唔會夠我快架啦!
我係手機影完响茶樓出架..嘿

舊 11-15-09, 10:14 PM   #557
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: ruri0926 查看文章
餅哥你塊海苔會唔會薄左少少呢...嘿
另格仔人應該冇咁早返到,
我走果陣佢都仲未行得w
吓?
仲唔夠大塊?
海苔好貴o架喎...
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-09, 11:09 PM   #558
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
今日最有意思都算係個稻香"超點"....

舊 12-11-09, 04:46 PM   #559
NetNetBoy

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDNetNetBoy
XBox Live GamertagNetNetBoy
Ikea吃... HK$39... 大大隻... 火雞肶... 正...

舊 01-03-10, 11:07 AM   #560
ruri0926
攝影菜鳥

上星期的吹水飯局~

舊 01-03-10, 11:12 AM   #561
ruri0926
攝影菜鳥

今天早茶特點...
七色粉腸@$250一籠

舊 01-24-10, 03:32 PM   #562
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
炫耀用的~

KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-10, 12:42 AM   #563
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002

食不到有鮑魚真好

舊 02-19-10, 10:17 PM   #564
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

舊 02-20-10, 11:44 PM   #565
KTN
~♡

2月20日的家中自high...俗稱死不忿巢

舊 03-01-10, 12:06 AM   #566
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003

羊羊羊羊羊羊羊羊羊羊羊羊羊羊羊羊羊羊羊羊羊羊羊羊羊

Rice

舊 03-05-10, 09:10 AM   #567
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

龍脷柳配芒果汁....

Rice

舊 03-16-10, 10:24 AM   #568
IamO
God of Gamer
無聊人一號

限定版泡菜吉牛

舊 03-21-10, 11:19 PM   #569
KTN
~♡

泰國菜
褔字雞味味粉蝦片

椰青

此篇文章於 03-21-10 11:22 PM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-10, 09:40 AM   #570
KTN
~♡

泰國菜續
味道普通,但請相信,吃原味!!!除非你想吃成臭豆腐,請+以上醬料同時進食www

這個泰式,比平日吃的日式的要好吃~

為甚麼我會感到是在爬一啖飯,手執芒果再咬一啖的感覺,一般~

這個超讚!!!!!!!

這個不錯,還是別點醬料最好~

全晚重點,這個也是超讚讚讚除了那些綠色的東西要等掉~~~~~~~

註:那天此人味覺失常,總是吃出別的怪論調/\

舊 05-17-10, 08:49 PM   #571
KTN
~♡

站長:叫炒飯最穩陣
推薦-印尼炒飯

舊 05-17-10, 10:20 PM   #572
KTN
~♡

舊 05-17-10, 10:22 PM   #573
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
引用:
作者: KTN 查看文章
站長:叫炒飯最穩陣
推薦-印尼炒飯
Krupuk + Ayam goreng + Nasi goreng

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-10, 12:28 AM   #574
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

STARBUCKS 黑芝麻冰糉
舊 06-06-10, 11:32 AM   #575
ruri0926
攝影菜鳥

今朝早茶放題(?)
因為首領放開懐抱, 今次應該係食得最誇的一次
蓋點心印蓋到無位被點心阿姐抱怨

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ARTICLE] Food Secrets Revealed! KKH 照相館 0 06-04-06 08:03 PM
A Blue Thought Frez 照相館 1 11-08-03 07:46 PM
鍾意食D乜野SEA FOOD DC 97 飲食版 49 11-08-03 11:06 AM
A Pink Thought Frez 照相館 12 11-07-03 01:49 PM
FOOD EXPO 凍檸茶 飲食版 18 08-18-03 01:38 PM

現在的時間是 02:36 AM

手機版 | APP版