Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17  ... 最後
飲食版>非老麥漢堡包店討論
yeah yeah 11:16 AM 03-31-09
作者: JEREMY:
請問~
有冇人知burgerking 既員工幾錢人工..?
唔知呀
但見shatin個間 出左請人list
seed 06:56 PM 04-02-09
作者: POKA:
行過有時比佢D煙煙親
聯記川王涼粉
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=18842
今日外賣買左兜餸黎食...
小辣都辣到飛起成家人都食唔到最後倒晒佢
我試左一舊豬皮,唔咬即刻吞落肚都差d嗆到感覺到佢o係我個肚到發熱中(?)
POKA 12:32 AM 04-03-09
作者: yeah yeah:
唔知呀
30 UP~

作者: seed:
今日外賣買左兜餸黎食...
小辣都辣到飛起成家人都食唔到最後倒晒佢
我試左一舊豬皮,唔咬即刻吞落肚都差d嗆到感覺到佢o係我個肚到發熱中(?)
癲辣....
JEREMY 01:21 AM 04-03-09
唔知呀
我就係o係個度見到請人所以好奇問下
pureman 09:27 PM 04-03-09
有無人食過MOS 既牛油果漢堡?我覺得幾正WOR, 單買廿五蚊唔算貴,
D汁既味道係將軍漢堡0個隻, 同D牛油果幾夾, 一個星期食左兩次!

等左咁耐沙田既BURGER KING都仲未開....昨日偷睇下入面D裝修一半都未有....
apache 12:04 AM 04-07-09
作者: 陸奧 貴志:
今日路經中環,見到威靈頓街開左間新既burger叫pro burger,就試下佢既包....

$47既套餐有包一個(最平既牛肉burger,你要其他既佢都有,$$$之嘛),薯角(10件8件咁啦)+罐裝汽水/茶啡

個包d肉我覺得好食過wow同bk,不過都係有血水既毛病.....薯角有d辣味,ok好食
wow 係?

pro burger我前日都同我2個fd食過,
我入去o個陣好多人,佢o個度又得6-8個位,
要邊等野食邊等位,我叫左$47個餐,
等左都一陣時間出尼個樣都okay吸引,
熱就一定,包脆脆地,舊肉okay厚,有肉汁,而且我好好彩無血水問題
另外汽水一罐上,仲可以冰底同檸底另上,不過檸檬得一塊.
薯角就比左好少我,好有薯仔肉味,另外可以拎個醬,加埋都唔錯,
我見d staff自己食仲會加埋落個包度,都應該會幾match.
整體尼講都好好食,可以再試,d staff態度都好好.

食左一半先記得影

POKA 12:11 AM 04-07-09
40蚊
你會食一個MOS餐定去食時新?(40蚊夠食2個人份)
kin~kin 12:33 AM 04-07-09
我就係o係個度見到請人所以好奇問下
今日拆晒板

應該有得派form果d...唔知係咪即時in人

我行過果時見到勁多人排隊apply...

而家市道應該真係好差, 大大話話有10幾20人排隊..
siuj 01:23 AM 04-07-09
作者: apache:
wow 係?
呢間...
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=183414

幾星期前係筲箕灣東大街開左分店...
包就 ok... 但飲品同埋薯條就...
JEREMY 01:45 AM 04-07-09
作者: kin~kin:
今日拆晒板

之前見佢話有意應徵就打電話去,而家又有人排..
應該都有過百人爭幾個位...
kin~kin 01:58 AM 04-07-09
之前見佢話有意應徵就打電話去,而家又有人排..
應該都有過百人爭幾個位...
你唔打去試下?
yeah yeah 11:24 AM 04-07-09
作者: kin~kin:
今日拆晒板

有無d好既女女去in..
kin~kin 04:49 PM 04-07-09
我經過咋, 邊有咁多時間望
yeah yeah 11:05 AM 04-09-09
行過見都ok既..唔大唔細..hahaha
但覺得要4月尾先開到
POKA 11:46 AM 04-09-09
D女通常第2間過黎幫手
Seppie 11:00 PM 04-11-09
e?? 冇人講mos新既包~@@

好食ar~~!!!
d牛油果岩岩熟, 好香!!!!
同照燒牛又好夾wor~
李某人 01:30 AM 04-12-09
其實我分不出有牛油果和沒有牛油果的分別...
加瑪 02:25 AM 04-12-09
屯門開mos....不過...唔o岩口味....唔關我事
POKA 03:10 AM 04-12-09
作者: Seppie:

好食ar~~!!!
同照燒牛又好夾wor~
類似將軍漢堡,不過好食過將軍好多
Irwin 12:57 PM 04-12-09
作者: Seppie:

好食ar~~!!!
同照燒牛又好夾wor~
係OK o既…
不過我覺得另一隻"照燒牛肉"果隻好食D咁囉…

但目前最好食o既,始終係BK果個包 (但要睇整果個人的手勢…曾經食過一個o的肉煎到乾晒o既,口感變得好…)
Metatron 01:06 AM 04-14-09
試左
牛油果同照燒牛口感夾,但照燒牛既肉同汁太重味,將牛油果味完全蓋過
如果係照燒雞可能會好0的
陸奧 貴志 09:42 PM 04-19-09
今日再食pro burger,明顯跌哂watt.....
yeah yeah 10:27 PM 04-19-09
SHATIN個間bk開左..
今日行過都幾多人..
delta 05:22 AM 04-20-09
SHATIN個間bk開左..
今日行過都幾多人..
今次有無派coupon ar?
記得上次油麻地開新店時好似有派coupon~
yeah yeah 12:48 PM 04-20-09
作者: delta:
今次有無派coupon ar?
記得上次油麻地開新店時好似有派coupon~
又唔覺有WO
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17  ... 最後

返回主題版面