Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 411 911 1311 1361 1401 1405 1406 1407 1408 1409 1410 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1421 1461 1511  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
鈴蘭 04:21 PM 05-05-17
廿次彩波鬼
Sar8 04:22 PM 05-05-17
佢廿次應該係一符中果陣有睇
10連飛左啦
~小鬼~ 04:41 PM 05-05-17
符好耐冇中過4*英靈以上,對上一次已經係bx
鈴蘭 04:44 PM 05-05-17
我其實都好少Skip 我每次都淨係skip三星以下演出
4星果堆幾乎次次都有睇
細路翔 05:14 PM 05-05-17
我對上果次彩波就係白貞
FURIMUKI 06:09 PM 05-05-17
作者: 細路翔:
我對上果次彩波就係白貞
賣左佢冇咁燥
pet3 06:31 PM 05-05-17
黑貞的技 強化次序是231?
細路翔 06:38 PM 05-05-17
作者: FURIMUKI:
賣左佢冇咁燥
點解呀

白貞夠好j已經ok啦
雷帝.嘉芙 06:43 PM 05-05-17
作者: pet3:
黑貞的技 強化次序是231?
3招都緊要
真係要排我會揀312或者132
由手機版發出
FURIMUKI 07:10 PM 05-05-17
有人/礼装定期出星的話就1,淨係BBB到尾的話就3
latfh2002 07:22 PM 05-05-17
很難中早見....
小倉寶2....東山寶3....
一堆3-4星新礼装....

早見要課多少次先出....
~小鬼~ 07:24 PM 05-05-17
其實你係咪誤會左1%係點解,幾時有錯覺會易中
雷帝.嘉芙 07:36 PM 05-05-17
我個人理解, 1%唔係指個人抽卡機率, 而係成部卡機出5星ge機率
部機每出100張卡就有1張5星鯖, 你抽左9次10抽唔出, 咁另1個人1次10抽就出
latfh2002 07:42 PM 05-05-17
作者: 雷帝.嘉芙:
我個人理解, 1%唔係指個人抽卡機率, 而係成部卡機出5星ge機率
部機每出100張卡就有1張5星鯖, 你抽左9次10抽唔出, 咁另1個人1次10抽就出
同意(點頭)
LordofNightmare 07:45 PM 05-05-17
作者: latfh2002:
同意(點頭)
你估萬變咭咩。
咁點解釋有人一個10連2早見1小倉?
雷帝.嘉芙 07:54 PM 05-05-17
咁同一時間n個人抽, 實會有亂數
多過1個人同時抽, 咁佢派卡俾你就唔會係no.1-10, 11-20...咁樣派俾你
而係可能拎到no1, 199, 299, 301之類
所以抽卡時段會影響到中獎機率, 因為有人數影響
不過卡池呢d野都係估估下, 研究完都唔會即刻由非洲變歐洲
LordofNightmare 07:59 PM 05-05-17
其實又冇對人戰,唔認為會寫個難咁多嘅program嚟去抑制個出貨量囉...
雷帝.嘉芙 08:03 PM 05-05-17
強行解釋點解有時自己咁非人地咁歐
細路翔 08:07 PM 05-05-17
強行解釋點解有時自己咁非人地咁歐
同伊朗成日想取代沙特阿拉伯係同一道理(ry

點解人地日日屎忽坐住堆油就有錢收,我做到隻狗咁都無飯開(ry

點解歐芙追禮裝都追到嫁王寶3,我追3000石毛都無(遠目
latfh2002 08:18 PM 05-05-17
過幾日先決定課唔課多單好了....
岩岩先看到活動24日完....可以慢慢打分換料...
雷帝.嘉芙 08:21 PM 05-05-17
同伊朗成日想取代沙特阿拉伯係同一道理(ry

點解人地日日屎忽坐住堆油就有錢收,我做到隻狗咁都無飯開(ry

點解_芙追禮裝都追到嫁王寶3,我追3000石毛都無(遠目
但我最後係追唔到禮裝丫嘛.....
細路翔 08:30 PM 05-05-17
但我最後係追唔到禮裝丫嘛.....
咁你應該將兩隻多出黎既嫁王去壓金方換d運返黎#
眼鏡娘 08:32 PM 05-05-17
有冇人有練滿的b叔,想借來打終章
雷帝.嘉芙 08:34 PM 05-05-17
咁你應該將兩隻多出黎既嫁王去壓金方換d運返黎#
咁樣只會遭天譴

今次活動, 第1次用弓雙子, 原來可以咁勁
第2次用武藏, 原來可以寶具連發
LordofNightmare 08:37 PM 05-05-17
效法個friend嚟個十抽,得一隻小倉咋
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 411 911 1311 1361 1401 1405 1406 1407 1408 1409 1410 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1421 1461 1511  ... 最後

返回主題版面