Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
小黑 12:37 AM 02-23-12
作者: assy:
thanks, 原來多左唔少野
難度調整、black market, 新map(?)
黑市會有D咩?
assy 12:39 AM 02-23-12
要用near黎開
我無左個save 試唔到
tinemail 01:18 AM 02-23-12
想問下之前有人話美版32GB卡買$600左右
邊度有得買同仲有冇貨?
因為而家4GB都唔夠DOWNLOAD晒D DEMO
係時候入返張啦
同埋想買REALITY FIGHTER實體GAME
有冇人係街見到?
(如果太貴買完32GB卡就上網DOWNLOAD)
LKC 02:32 AM 02-23-12
作者: tinemail:
想買REALITY FIGHTER實體GAME
有冇人係街見到?
旺角22/2 6PM
行貨$228
assy 03:59 AM 02-23-12
作者: 小黑:
黑市會有D咩?
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...nA=3584&tnum=5
巴哈果邊有介紹下黑市
開多左版迷信物,要用near玩
maxlina 04:01 AM 02-23-12
去左USPSN 睇~ 又係時候轉下會玩D 美系GAME
有4隻GAME係FREE, 可能太多人入USPSN..好慢下 !!
準備DL PSP 既SF ALPAH 3 MAX 同PE- THE 3 BIRTHDAY
第時為有日、美FORMAT 互換來玩D PSP GAME
kyo353 08:57 AM 02-23-12
作者: assy:
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...nA=3584&tnum=5
巴哈果邊有介紹下黑市
開多左版迷信物,要用near玩
可以過要刷個D道具俾fd@@?
咁揾個日白金左叫佢過d道具過黎咪好快齊
NetNetBoy 09:19 AM 02-23-12
琴晚見到 港PSN好多Game, Download左好多Demo...
張16G 比佢打爆左.. 得返2G...

進步左... 但見有隻Game重複Description...
我諗2隻應該係唔同Language...

入多d PSN point先...
NetNetBoy 09:22 AM 02-23-12
唔知woo.... 多左咩?

重諗住封起佢tim...

作者: KUTAR#:
Old News?

Uncharted 有更新

ricky828 09:52 AM 02-23-12
溫馨提示:如果之前PSN死SERVER重開後有下載過Hustle King既話

PSV可以免費下載~
( ゚ω゚)? 10:39 AM 02-23-12
信和&好景,美版32GB卡賣$628
作者: tinemail:
想問下之前有人話美版32GB卡買$600左右
邊度有得買同仲有冇貨?
因為而家4GB都唔夠DOWNLOAD晒D DEMO
係時候入返張啦
同埋想買REALITY FIGHTER實體GAME
有冇人係街見到?
(如果太貴買完32GB卡就上網DOWNLOAD)

Fungfelix 11:32 AM 02-23-12
想問下 d/l 版 game 係咪可以 share? 想同個 friend 夾
ricky828 11:38 AM 02-23-12
作者: Fungfelix:
想問下 d/l 版 game 係咪可以 share? 想同個 friend 夾
您FRIEND可以用您ACCOUNT LOGIN PSV,但會鎖住部機既ACCOUNT
轉ACCOUNT時唔可以玩返之前ACC DOWNLOAD落黎既GAME
破戒僧 12:09 PM 02-23-12
Facebook PS Vita app hits US PlayStation Store
http://www.engadget.com/2012/02/22/f...station-store/
onikun 12:59 PM 02-23-12
發覺美PSN有UNIT 13的試玩版OAO!
DevilElvis 02:47 PM 02-23-12
估唔到HKPSN多咗咁多野wor~~~

睇o黎可能要目指32 GB
dark_ming_ 03:49 PM 02-23-12
ニコニコ 有新的更新—Ver 1.02
http://blog.nicovideo.jp/niconews/2012/02/030218.html

【機能追加】
・(通常の)マイリストの登録・閲覧機能を追加しました
・動画・生放送の視聴履歴機能を追加しました
・コメント投稿時の184設定(匿名設定)に対応しました
・生放送の詳細画面の自動読み込み(放送開始、放送終了時に表示更新)に対応しました

【調整】
・動画の一時停止中に一定時間経過でスタンバイ状態にするように対応しました(動画の読み込みは継続されます)

【修正】
・生放送中のコメントが番組進捗に同期できていない問題を修正しました
・非対応のニコニコスクリプト・ニワン語をコメントとして表示しないように修正しました
・動画・生放送の時間表記を修正しました
・その他 いくつかの不具合対応、操作性および画面演出の向上、処理速度を改善しました
小黑 03:50 PM 02-23-12
作者: DevilElvis:
估唔到HKPSN多咗咁多野wor~~~

睇o黎可能要目指32 GB
而家32 GB 要唔要800 ?
Fungfelix 04:00 PM 02-23-12
作者: 小黑:
而家32 GB 要唔要800 ?
前面唔係有人講 6xx?
irismong 04:01 PM 02-23-12
美版6百幾都有啦
唔好再問同行有冇分別 = =
無分別~ 水同行既分別囉~
YHW 04:07 PM 02-23-12
作者: 破戒僧:
Facebook PS Vita app hits US PlayStation Store
http://www.engadget.com/2012/02/22/f...station-store/
知唔知其他PSN幾時有...?
Takko 04:13 PM 02-23-12
今日中午SSP見到美版32G卡
HKD660
ricky828 04:13 PM 02-23-12
作者: irismong:
美版6百幾都有啦
唔好再問同行有冇分別 = =
無分別~ 水同行既分別囉~
保養算唔算係分別之一?XD
HON HON 04:15 PM 02-23-12
PSV用黎打機算LA.............
hin0404 04:26 PM 02-23-12
諗住買張16gb,係咪用ps3備份就得
買左既遊戲同save都可以帶到新卡?
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102  ... 最後

返回主題版面