Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後
影音館>BD討論區 (05)
Marco 09:13 PM 09-08-12
作者: HON HON:
小事la, 最緊要買到心頭好.

MIB訂唔到港版咪買台版LAW, 一樣有中字, 世界大同封面無所謂LA.
搏下睇下當日會唔會有現貨先,冇先再去考慮台版
反正對MIB其實熱愛度不算高
HON HON 10:49 PM 09-08-12
作者: Marco:
搏下睇下當日會唔會有現貨先,冇先再去考慮台版
反正對MIB其實熱愛度不算高
ME2, 我一半目的都係為左個鐵盒
Marco 11:01 PM 09-08-12
ME2, 我一半目的都係為左個鐵盒
我都係,開始有d上左癮 救命
都係專心等下星期隻 TITANIC 3D 算
HON HON 11:05 PM 09-08-12
我都係,開始有d上左癮 救命
都係專心等下星期隻 TITANIC 3D 算
不過依家既鐵盒同以前比差左又太多, 但最可惜都係香港始終未普及到.....
Marco 11:12 PM 09-08-12
不過依家既鐵盒同以前比差左又太多, 但最可惜都係香港始終未普及到.....
其實我比較BUY外國出碟既方式,BD+DVD+Digital Copy
一次過唔駛煩
而且外國版包裝同埋價格都比港版吸引
港版唯一優勝之處就係有中文字幕
Marco 11:37 PM 09-08-12
搞咩我隻Fightclub變左日版碟 ?

得英文同日文字幕……

=============

原來係部機要轉返中文先有中文字幕 嚇死
C.Ryo 08:15 PM 09-13-12
賣嚇will go on, 真係舊片 convert 都勁3D
Marco 08:35 PM 09-13-12
作者: C.Ryo:
賣嚇will go on, 真係舊片 convert 都勁3D
逐格菲林 Restore 再 3D 化,好難3D唔靚
加上佢係金馬倫個仔,唔靚既話金馬倫都唔收貨啦 (以金馬倫咁完美主義)
W!LL 09:20 PM 09-13-12
dvd pro無打電話call人攞碟既? 得利都無?
C.Ryo 09:45 PM 09-13-12
作者: W!LL:
的確無打黎, 知道出咗就自己去攞船鳥
Marco 10:01 PM 09-13-12
作者: W!LL:
今朝見到友壇有人入手左,就算今晚返工我都早2個鐘出左去拎左碟先返工

第2套都仲可以第2日去拎,呢套真係唔得

================

今次反而好成功咁訂到 Terminator (係因為老闆娘唔係度既關係?)
HON HON 11:44 PM 09-13-12
今朝見到友壇有人入手左,就算今晚返工我都早2個鐘出左去拎左碟先返工

第2套都仲可以第2日去拎,呢套真係唔得

================

今次反而好成功咁訂到 Terminator (係因為老闆娘唔係度既關係?)
終於訂到la, so good.
Marco 01:06 AM 09-14-12
終於訂到la, so good.
之前兩次拒訂都係老闆娘拒訂
收訂既都係老闆
HON HON 09:28 PM 09-14-12

Anson225 03:32 AM 09-16-12
Hi guys blu ray noob here
i wanna buy terminator 2's blu ray, which one is the best edition and where should I get it? thanks you all!
W!LL 10:06 AM 09-16-12
港版個禮盒真係小野, 純粹係得隻碟同本硬皮書 人地台版咁齊料
台灣得利真係爭取到幾多野
我係我 01:05 PM 09-16-12
雖然TITANIC賣成3百幾蚊咁貴,但都忍唔住買左.....
岩岩睇完,15年前既舊片,修復完後既3D仲好過唔少新片

經典即係經典,雖然已經睇過幾次,但每次睇返都係咁投入,
D回憶返晒黎
joeypong 01:46 PM 09-16-12
作者: 我係我:
雖然TITANIC賣成3百幾蚊咁貴,但都忍唔住買左.....
岩岩睇完,15年前既舊片,修復完後既3D仲好過唔少新片

經典即係經典,雖然已經睇過幾次,但每次睇返都係咁投入,
D回憶返晒黎
呢套係值到呢個價喎
HON HON 01:50 PM 09-16-12
作者: Anson225:
Hi guys blu ray noob here
i wanna buy terminator 2's blu ray, which one is the best edition and where should I get it? thanks you all!
你要咩version先? 鐵盒? 膠盒? 限量版? 有中字? 無中字?

俾多d料至俾到意見你.
hin0404 02:21 PM 09-16-12
我都買左鐵達尼號

Anson225 02:31 PM 09-16-12
你要咩version先? 鐵盒? 膠盒? 限量版? 有中字? 無中字?

俾多d料至俾到意見你.
thanks for your reply
鐵盒? 膠盒? >> doesn't matter, what I want is the best content, so the one with best AV and extra content

I don't think I can afford a limited edition. As for chinese subtitles, that doesn't matter

I did a little research and it seems the most recent release is called Skynet Edition in the US? Which was released in 2009

Is that fine? Thank you
HON HON 03:25 PM 09-16-12
作者: Anson225:
thanks for your reply
鐵盒? 膠盒? >> doesn't matter, what I want is the best content, so the one with best AV and extra content

I don't think I can afford a limited edition. As for chinese subtitles, that doesn't matter

I did a little research and it seems the most recent release is called Skynet Edition in the US? Which was released in 2009

Is that fine? Thank you
你想有齊sp, 咁幫你唔到lu, 因為我著重於套戲多d, 有冇sp對我無影響, 所以無點留意.
middledragon 10:10 PM 09-16-12
作者: lph_1818:
我都買左鐵達尼號
最平幾銀?

thx
joeypong 10:34 PM 09-16-12
作者: middledragon:
最平幾銀?

thx
公價379
joeypong 10:36 PM 09-16-12

第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後

返回主題版面