Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-14-18, 11:39 AM   #12226
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
已經衝晒12章主線,而家413石,唔爆水了,冇得係咁補鬥雞珠,hea鬥雞等反擊算,打埋精霸再執下野先

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-18, 11:43 AM   #12227
yorkyork

註冊日期: May 2010
X-Ω神手ShinDou
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-18, 12:44 PM   #12228
ShinDou

下我咁低分點神@@

而家打精vs20新古1野17萬,好屈

舊 03-14-18, 01:23 PM   #12229
ShinDou

精vs25c而家wave1都過唔到 XD 應該要凸爆左新古先得了

舊 03-14-18, 02:19 PM   #12230
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
精vs25c而家wave1都過唔到 XD 應該要凸爆左新古先得了

唔得,得小新應該無可能過到2wave
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-18, 02:37 PM   #12231
ShinDou

淨係反擊唔得咩?之前打精vs20果隻少血版,1野縮退17萬秒左

舊 03-14-18, 03:06 PM   #12232
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
其實隻新古個反擊唔係咁高傷....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-18, 03:08 PM   #12233
ShinDou

係喎隻野每turn補血

唔夠機連精20c都過唔到XD

舊 03-16-18, 03:49 PM   #12234
ShinDou

紅f2咩事?十字加2千行動2turn @@ 仲補血加攻加回 @@

舊 03-16-18, 03:50 PM   #12235
ShinDou

加1千行動先岩,打錯

舊 03-16-18, 03:58 PM   #12236
ShinDou

睇落最屈都係紅f2?換佢冇錯啦?

舊 03-16-18, 04:41 PM   #12237
J+1
望過黎呀!!!!!!

換隻有愛的就好....因為都冇限突餵食...完左ev都倉管....
由手機版發出
舊 03-16-18, 04:50 PM   #12238
ShinDou

咁凸爆完新古都可以凸佢既,buff機應該遲早有用@@

舊 03-16-18, 09:32 PM   #12239
J+1
望過黎呀!!!!!!

反反下上到1700
由手機版發出
舊 03-16-18, 09:36 PM   #12240
ShinDou

你乜勁機都有好難上唔到 XD 衝頭十都得啦

而家打LV9鬥滅大佬都打到88萬 @@ 已經差唔多追到舊ACCOUNT @@ 最近D BUFF機太神,縮退打到15萬 @@

企前排打到16萬5 @@ 打到過百萬了

此篇文章於 03-16-18 09:53 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-16-18, 11:02 PM   #12241
ShinDou

原來慈愛又係周圍2TURN加1千行動,真係1野加左2千行動,堅屈喎 @@ 但都係忍手等新古殺手,唔想再開局 XD
舊 03-16-18, 11:41 PM   #12242
J+1
望過黎呀!!!!!!

玩過挑戰關呢幾隻光武都唔係新古對手...
由手機版發出
舊 03-17-18, 12:14 AM   #12243
ShinDou

咁1定唔夠新古打既,不過BUFF機攻人都有用呀,鬥滅都有用啦 XD
舊 03-17-18, 04:43 PM   #12244
ShinDou

而家打LV10大佬都打到138萬 @@ 好似已經勁過打左2年果個舊ACCOUNT了
舊 03-17-18, 06:53 PM   #12245
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
你用咩陣?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-18, 07:09 PM   #12246
ShinDou

我講既138萬係計埋BONUS 100%個大數喎,即係乘左2架 XD

凸3新古,0凸紅F2,0凸正樹,凸爆盾大神,0凸職姬,AUTO

縮退17萬幾
舊 03-18-18, 03:18 PM   #12247
J+1
望過黎呀!!!!!!

今次咁多人衝ev?? 原本目標日刷15萬,,而家快手去到50萬都排3千幾....

鬥雞1800...攪到想衝top 10
由手機版發出
舊 03-18-18, 03:48 PM   #12248
ShinDou

可能多人刷新古重打,我都53萬分排2929啦 XD

衝啦,有得衝唔衝好蝕,遲D未必有咁好機會再衝,而家好似好多人有凸爆新古仲齊機都好HEA打咁

真係唔知做乜成街凸爆新古但個個都係是但擺晒5隻 @@ 佢地又唔打上去,1千分帶都成堆係度

淨係屈到D冇凸爆新古既人,但有既話食4個BUFF應該好易屈得死佢 @@
舊 03-18-18, 09:35 PM   #12249
ShinDou

鬥雞而家贏左262場先守得贏10場 @@ 之前上過千3分帶不過太多凸爆新古打唔落手,1冇新古就同佢搏,多數都搏輸,輸到就黎跌穿千2,唔爆水了,爆水都係送分,等凸爆左新古先試打上去

而家好似都係長單仲好,上星期好似到6點度仲係千2分,因為打我D陣易反好多,同埋果陣又係咁升RANK補珠
舊 03-18-18, 09:59 PM   #12250
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
1900一上就係咁趺,,,,,殺幾多扣幾多.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 10:35 PM

手機版 | APP版