Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-30-17, 03:38 PM   #9426
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
下輪換盾天元,正,可以比拳食
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 04:27 PM   #9427
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
黎緊強敵出射閣下大器?p飛唔知送咩機,不過送得應該都係廢過石抽

此篇文章於 08-30-17 07:49 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 06:57 PM   #9428
J+1
望過黎呀!!!!!!

終於做晒任務,埋單6隻ssr get...
由手機版發出
舊 08-30-17, 07:53 PM   #9429
ShinDou

9月8開始精霸飛3百張保SSR咁正,25張射1次即係12抽保1SSR,抵好多,平時射12次都未必射得中,又要慢慢儲了,早知之前唔1夠就射啦
舊 08-30-17, 08:34 PM   #9430
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
p飛咪送石抽嗰啲, 一直都係咁玩喎
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 08:45 PM   #9431
ShinDou

唔係好記得,第1次出雙子都係石抽POOL既機黎﹖今次係果3套野主角機既新大器新TYPE﹖
舊 08-30-17, 08:54 PM   #9432
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001

https://twitter.com/srw_xomg/status/902859306806132736

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 08:58 PM   #9433
ShinDou

又有烏冬打,佢1328,試下先,佢個陣係:

空,大SF,盾創性

空,空,空

愁哥,大神氣流,巨靈女神

1開波已經秒左盾創性同大SF,臨尾行錯1步炒左,諗諗下應該留大SF唔殺等佢幫手消珠應該會易打D,1個鐘後再試

此篇文章於 08-30-17 09:03 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-30-17, 09:08 PM   #9434
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
大sf行得快,攻擊成功又會產虹珠,留佢都消唔到珠架
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 09:15 PM   #9435
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

佢sf咩技先? map封會先殺,單線就留...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 09:19 PM   #9436
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
直線必我都唔會留,烏冬部sf送d珠係想俾老馬修出必回收番虹珠
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 09:20 PM   #9437
ShinDou

我諗住消大神氣流送出黎既彩珠,秒埋巨靈女神,會好打D咋

其實之前打到剩下面3部機果陣白平板出左次必,愁哥同大神氣流都上左燒,大神氣流低過半血,到我隻大介郁,諗緊飛唔飛標秒左大神氣流先,我揀左唔秒,點知諗漏左大神氣流1郁就好易送夠珠俾愁哥開必,佢裝左POW1野秒左我大介同黃光武先輸,以前試過食黑洞都唔秒應該係裝左LIFE,如果係秒左大神氣流再秒埋巨靈女神就好好打,我仲有隻HACKER1有天然佢打唔死我仲係咁補血

佢大SF直感直線4珠,盾創性熱血無限拳,大神氣流直感,巨靈女神必中,愁哥卜根性

我個陣係:

白平板,空,空

黃光武,大介,HACKER1

拳健1,空,空

此篇文章於 08-30-17 09:23 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-30-17, 10:08 PM   #9438
ShinDou

覆桌成功 XD

1樣拳健1 1下秒左盾創性先,之後留大SF,白平板開必殺左大神氣流先,1野CRI萬幾都差唔多秒,燒死埋佢,見白平板俾雞拉招必射到就死就大介飛標秒埋大SF先,愁哥上左4格火大介飛幾次標燒死埋佢,之後激勵左拳健1再秒埋巨靈女神,滿血贏咁濟 XD 比其他歐洲陣易打

大神氣流D珠俾雞拉玩晒,雞拉郁太快

好似多左好多人打上去,係咁俾高分人洗,可能好多人抽到KS盾創果D爽緊衝緊上去,而家1293排403,上星期12好似冇人打好輕鬆好似上到千3排前好多

此篇文章於 08-30-17 10:29 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-30-17, 11:29 PM   #9439
clie

引用:
作者: J+1 查看文章
終於做曬任務,埋單6隻ssr get...
由手機版發出
連續兩個月獄飛0SSR

白券連中兩隻青椒,妄想遲吓出大器

此篇文章於 08-30-17 11:33 PM 被 clie 編輯。
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-17, 02:07 AM   #9440
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
到底抽唔抽盾創聖好,好似v征好好用。。。3xx石可能留嚟爬山,不過d女偶像冇咩興趣。。。
勁盾機我得古仔,KS, 同蜻蜓咋。。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-17, 03:57 AM   #9441
Crazy Gamer

引用:
作者: GP03D 查看文章
到底抽唔抽盾創聖好,好似v征好好用。。。3xx石可能留嚟爬山,不過d女偶像冇咩興趣。。。
勁盾機我得古仔,KS, 同蜻蜓咋。。。
唔駛煩,個pool已經冇咗
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-17, 07:08 AM   #9442
ShinDou

打多左盾創性覺得其實都幾勁,基本上1定要秒左佢先,佢會加6次攻,好快會超大力,如果同時有巨靈女神/KS果D,再搭幾隻射指同大神氣流都幾煩,因為我CRI陣冇人識貫打唔到大神氣流,愁哥而家真係冇得出了,積塵都封晒塵啦 XD
舊 08-31-17, 09:13 AM   #9443
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔記得爬山一次要幾多...120?
由手機版發出
舊 08-31-17, 09:16 AM   #9444
Crazy Gamer

引用:
作者: J+1 查看文章
唔記得爬山一次要幾多...120?
由手機版發出
一石開始嘅要111
舊 08-31-17, 09:37 AM   #9445
J+1
望過黎呀!!!!!!

呢輪仲有set限突未入,買左都計唔到去111有償,都係等下輪120石set先買...
由手機版發出
舊 08-31-17, 02:54 PM   #9446
J+1
望過黎呀!!!!!!

更新了酒場....有舊大器加入個池

https://twitter.com/srw_xomg/status/903146108695715840
由手機版發出

此篇文章於 08-31-17 03:22 PM 被 J+1 編輯。
舊 08-31-17, 03:35 PM   #9447
ShinDou

十張飛射base7得保底新美少年,唔係大器果隻
舊 08-31-17, 04:05 PM   #9448
J+1
望過黎呀!!!!!!

佢係一次十連定10次獨立抽都得?
由手機版發出
舊 08-31-17, 04:08 PM   #9449
ShinDou

好似有寫分開十次單抽都保ssr, 7個pool都係保1次
舊 08-31-17, 07:21 PM   #9450
J+1
望過黎呀!!!!!!

P卷中淫巴佬...感覺唔係咁好用...仲要係獻頭機,唔想突佢

30石嗰隻又拳指攻速,配之前講嗰隻真係有冇可能先手打爆kc....?
由手機版發出

此篇文章於 08-31-17 07:27 PM 被 J+1 編輯。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:06 AM

手機版 | APP版