Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-12-17, 05:38 PM   #10976
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
fb嗰位就係gn大?

btw,又係冇時停,只可幫打26b,做唔到key機。
FB戈個即係邊個w

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 05:46 PM   #10977
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章
雖然500石 成功OMG覺醒

但オオチ你同我記住!

上次古鐵池就話新機多爬4次山,呢次10連先得一隻....
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 05:51 PM   #10978
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: GN00508771 查看文章
FB戈個即係邊個w
fb群有位都係500石先中第2隻贊卡,亦同樣記住條粉腸嗰位囉
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 05:58 PM   #10979
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
fb群有位都係500石先中第2隻贊卡,亦同樣記住條粉腸嗰位囉
咁應該係我w

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 05:59 PM   #10980
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
本身得150石,ALLIN中得1隻風魔....忍唔住課左2個限突,270石都係得1隻風魔,等佢派埋D石保低1隻算...オオチ你好野! 聖誕有咩好野我都會當睇唔到!

其實呢個價3月買隻GAME都唔洗咁貴....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 07:28 PM   #10981
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
150石中咗盾風魔, 以前有拳風魔, 但依家好似無用了(又唔駛靠佢打古仔)? 所以係咪食得?
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 07:59 PM   #10982
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
拳冇用了,食得啦,問題係隻盾都唔係有用得幾多 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 08:48 PM   #10983
Crazy Gamer

引用:
作者: qqabc 查看文章
150石中咗盾風魔, 以前有拳風魔, 但依家好似無用了(又唔駛靠佢打古仔)? 所以係咪食得?
係,同埋盾風魔各樣能力都好過拳幾倍
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 08:49 PM   #10984
Crazy Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
拳冇用了,食得啦,問題係隻盾都唔係有用得幾多 XD
盾風魔攻係算強
舊 12-12-17, 08:54 PM   #10985
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
問題擋唔到對面d map炮.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 09:08 PM   #10986
ShinDou

攻強但0防守能力都冇用,而家鬥雞完全落唔到場打,出隻死BUFF死左去仲好過出佢 XD

大積加好似得射大作秒到佢,其他機秒唔到佢就俾佢秒番仲要補血 @@ 岩岩打左隻雙LIFE都可以近100%CRI既 @@

此篇文章於 12-12-17 09:17 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-12-17, 09:54 PM   #10987
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
用YF29燒啦...
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 10:15 PM   #10988
Crazy Gamer

引用:
作者: dragonar226 查看文章
用YF29燒啦...
佢冇抽macross
舊 12-12-17, 10:20 PM   #10989
ShinDou

爬左3次山有凸2YF29但冇痾屎嗎,唔夠避,要直感左開技俾大積加打先30%,基本上佢斬多下就秒,頭先係咁狂打1條友打左3次先殺到,果次射大作盲左得38%斬中大積加好彩兩HIT都中,每HIT3萬幾 XD

避埋大積加算 XD 射大作唔係好多陣落得,對面咁岩DESTROY同GB都唔落,係度玩大激勵哥同大積加風歌配死BUFF先落得射大作 @@

此篇文章於 12-12-17 10:24 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-12-17, 10:49 PM   #10990
Crazy Gamer

引用:
爬左3次山有凸2YF29但冇痾屎嗎,唔夠避,要直感左開技俾大積加打先30%,基本上佢斬多下就秒,頭先係咁狂打1條友打左3次先殺到,果次射大作盲左得38%斬中大積加好彩兩HIT都中,每HIT3萬幾 XD

避埋大積加算 XD 射大作唔係好多陣落得,對面咁岩DESTROY同GB都唔落,係度玩大激勵哥同大積加風歌配死BUFF先落得射大作 @@
原來有公主冇阿哥?
贊卡暫時得完全型迴隊嘅公主上燒係比較好對付
舊 12-12-17, 10:50 PM   #10991
ShinDou

係呀頭兩次山每次得1隻YF29,第3次山就2隻GB

清完珠1438排151,有預感今個星期鬥雞會仲難過上星期,又會成街大積加,今次真係唔駛打了 XD
舊 12-12-17, 10:55 PM   #10992
Crazy Gamer

引用:
係呀頭兩次山每次得1隻YF29,第3次山就2隻GB

清完珠1438排151,有預感今個星期鬥雞會仲難過上星期,又會成街大積加,今次真係唔駛打了 XD
好多人爆死開唔到omg
舊 12-12-17, 10:56 PM   #10993
dragonar226

大積加無命中buff既話單插一部yf29燒就得
有命中buff/死buff補命中就射閣下一獲熟

唔會煩過而家marcross勢+大激勵哥+destory+GB既,部野進攻向
舊 12-12-17, 11:03 PM   #10994
ShinDou

我上星期打親我樓上千7分果D全部GB都有OMG @@

射閣下果陣已經成隻俾盾閣下食左了,冇留到 XD 而家諗番又真係有D蝕,冇諗過有用左,而家分分鐘仲好用過盾閣下

而家千7真係差唔多全複制陣,即係DESTROY GB 風歌 絕唱 大激勵哥

呢D陣我之前成日打,如果好彩好早唔覺意踢得死YF29既話多數贏到,輸既多數係因為踢極唔中YF29,又得番GB同佢2隻,俾佢洗珠俾GB係咁踢,如果大激勵哥未死都好少少,不過好多時見秒到都秒左佢先算,有時磨太耐中拳大器防衛技屈死

而家基本上我係打唔到大積加 XD 對於我黎講仲難過上面個陣
舊 12-12-17, 11:08 PM   #10995
dragonar226

其實我意思都係指大積加落守陣反而多缺點,加上25號先完部蛋機,應該好多人會觀望到最後一刻先決定
我覺得你唔駛咁擔心守陣周圍都見到佢
舊 12-12-17, 11:09 PM   #10996
Crazy Gamer

嗰時一直勸你唔好食咗隻射閣㗎喇
舊 12-12-17, 11:12 PM   #10997
ShinDou

唔夠機真係打唔到大積加,夠機既話我都覺會好易,有痾屎嗎既話應該YF29兩下必燒得死佢都似 XD

但我果陣唔食既話用唔著,因為我本身冇射回隊,就咁得隻射閣下唔夠打,果陣係靠盾閣下屈機幫我打鬥雞咋,到而家我都仲用緊架其實,只係打唔到分身真係太煩啦而家 XD
舊 12-13-17, 07:21 AM   #10998
ShinDou

諗諗下13號機可能頂得住?試下先,得既話下次冇山好爬就凸2野開技先

真係頂得住喎,我果隻0凸俾凸爆斬都係3千幾, 4珠必扣9千幾, 如果凸2開技用埋覺醒出埋必應該唔會死喎,可以拖住佢俾射大作夠珠就秒佢

此篇文章於 12-13-17 07:55 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-13-17, 12:15 PM   #10999
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
一個唔該就抽多個double先有一隻保底,無恥到
即係加速棄驚慾望

舊 12-13-17, 12:45 PM   #11000
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
好過無底池啦
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 08:43 PM

手機版 | APP版