Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-18-10, 08:51 PM   #851
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Blade 查看文章
charger

jockey

spitter

特感都有新衫啦,我地呢.............
concept art 黎者… 個肥splitter似搞笑多過恐怖
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-10, 08:36 PM   #852
古烈特
Crazy Gamer
Kayser

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code4012 4383 5638
PSN  IDxalexw
近排有friend叫我一齊玩 但佢地玩
我又唔想玩
我想問隻game係依家仲值唔值買
古烈特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-10, 08:52 PM   #853
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: Blade 查看文章
charger

jockey

spitter

特感都有新衫啦,我地呢.............
add on有新衫新槍模組同槍聲

舊 11-21-10, 09:17 AM   #854
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 古烈特 查看文章
近排有friend叫我一齊玩 但佢地玩
我又唔想玩
我想問隻game係依家仲值唔值買
之前有特價, 平得好緊要, 如果唔急再等特價(聖誕點都有)上STEAM買就真係好抵玩

如果買正價又唔會話唔值既, 只不過相對果d瘋狂勁減就有少少唔抵
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-10, 12:48 PM   #855
古烈特
Crazy Gamer
Kayser

引用:
作者: Nicklaus 查看文章
之前有特價, 平得好緊要, 如果唔急再等特價(聖誕點都有)上STEAM買就真係好抵玩

如果買正價又唔會話唔值既, 只不過相對果d瘋狂勁減就有少少唔抵
謝你 依家正值係$270?
睇下STEAM有幾瘋狂勁減
舊 11-21-10, 02:20 PM   #856
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 古烈特 查看文章
謝你 依家正值係$270?
睇下STEAM有幾瘋狂勁減
之前好似係US$7有交易。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-10, 02:13 PM   #857
billlam
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
今日只要US$5, 要買就要快手啦~
billlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-10, 04:27 PM   #858
古烈特
Crazy Gamer
Kayser

引用:
作者: billlam 查看文章
今日只要US$5, 要買就要快手啦~
謝謝情報
已請有卡人士幫我買左
真係抵到喊
不過冇碟裝都幾係野
舊 11-28-10, 09:46 PM   #859
李某人
Game Master
初心者

註冊日期: Jun 2004
想問今次是買 key 還是直接買入自己 account...?

人類因為別人幸福而自己也感到幸福這種事,只不過是望梅止渴而已。
李某人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-10, 11:36 PM   #860
古烈特
Crazy Gamer
Kayser

引用:
作者: 李某人 查看文章
想問今次是買 key 還是直接買入自己 account...?
買入ACCOUNT
舊 03-25-11, 04:52 PM   #861
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
官方好似出左個新map
幾難玩下, 第1次打, 打到chapter3都卡左好耐.... 仲要只係advance....

BTW, 之前玩過有個人地整ge coop, 有一度係醫院打成堆witch, 好鬼畜但好過癮
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-11, 04:55 PM   #862
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
個新map 4個人打好易, 但一打vs就難到爆計, d死位多到呢................

舊 04-12-11, 02:30 PM   #863
blackcatlam
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
有個問題想問下, L4D1既自製地圖可唔可以放返去L4D2度?
因為DEL左隻1, 唔想裝返
blackcatlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-11, 09:49 PM   #864
Blade
Senior Gamer
萬年潛水員

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDWAIGUTS
岩岩開番隻L4D2打下,發現宜家有埋L4D1地圖打,正呀喂
Blade 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Left 4 Dead 2 neo 電視遊戲討論版 365 07-04-13 12:51 PM
Zombie Apocalypse(Burn, Zombie, Burn! meets Left 4 Dead.) 神祕人1號 電視遊戲討論版 23 01-12-11 10:11 AM

現在的時間是 10:44 AM

手機版 | APP版