Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 47 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 67  ... 最後
日本動漫畫討論版>「ガンダムビルドファイターズ」OVA企画始動!丨アジアの国ではさらに大変好評 一番人気は「ベアッガイIII(さん)」 Vol.4
柚原このみ 12:08 PM 04-26-18
個序做得好睇,而家本篇完全無期待…
只係感想d女好頹…
一有老母芬蘭、二有學姐、而家三呢隻真係硬唔起…
ALEX CHOW 01:35 PM 04-26-18
作者: 亍 ◣:
B站
B站
非常抱歉,根据版权方要求,
您所在的地区无法观看本片 ~

pet3 02:26 PM 04-26-18
作者: HONDA:
B站
非常抱歉,根據版權方要求,
您所在的地區無法觀看本片 ~
早點用vpn 一了百了啦
fami~yan 02:47 PM 04-26-18
作者: HONDA:
B站
非常抱歉,根据版权方要求,
您所在的地区无法观看本片 ~
B站的話,CHROME有插件可解決
pet3 03:27 PM 04-26-18
作者: fami~yan:
B站的話,CHROME有插件可解決
要插件不就和vpn一樣是插件嗎

那為什麼不看官方的第1時間要等之後的B里B里
亍 ◣ 07:24 PM 04-26-18
作者: pet3:
要插件不就和vpn一樣是插件嗎

那為什麼不看官方的第1時間要等之後的B里B里
因為順手睇埋銀英(呢個反而bam大陸 )
ゆり 07:54 PM 04-26-18
用公廁vpn你唔怕比人偷野 我怕
由手機版發出
pet3 08:22 PM 04-26-18
作者: ゆり:
用公廁vpn你唔怕比人偷野 我怕
由手機版發出
睇完關掉就沒問題啦
尼路 08:49 PM 04-26-18
作者: 亍 ◣:
因為順手睇埋銀英(呢個反而bam大陸 )
銀英唔係大陸某個COS衫老細買左免費播咩?

老人家都係用傳統方法睇算,不過套野真係越睇越唔知想點……
GN00508771 09:13 AM 04-27-18
作者: fortel:
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E9%8B...A4%A7%E6%88%B0
我見wiki係咁寫囉 無超級大台試唔到真假
我只見到 牙籤仔第1,2季和G復興計畫
岩岩收到瑞華行EMAIL
5/12播放
pet3 07:26 AM 05-02-18
女忍應該會是這作的本王
肉羊哩咖 08:10 AM 05-02-18
- 個標題,唔係本人覺得個故仔走嗰個方向
- 上半場話波斯係DMZ,下半場就開拖
- 舊版 RX-78-2 模型?! 咁嘅廣告你都夠胆畀出街?
- 大張又使出超人機合體大法,都好睇嘅,可惜打就又唔熱血,又係一招收工
- 雖然咁講,只講 GBN 世界其實都 OK
- 知個大奸角係要破壞個 GBN 世界,少年,你擺心機轉去玩第二個 game 唔好嘥觀眾時間好冇?
柚原このみ 10:39 AM 05-02-18
好刻意同之前兩作撇清關係
係唔係叫睇開既唔駛再去睇
gilbertluis 10:18 AM 05-07-18
5月12日 (六) 上午11:15 81台播「高達創戰潛行者」.
axe1292 01:20 AM 05-08-18
今集同上集都係大張式合體POSE,
但必殺技都係一招秒,
呢套可唔可以唔好叫GBF..........
pet3 07:19 AM 05-08-18
作者: axe1292:
但必殺技都係一招秒,
世界頭20vs 街邊廢人
唔秒果時 咪一樣有人鬧
肉羊哩咖 08:25 AM 05-08-18
呢部係叫 GBD 噃,其實真係應該開過個新串
ゆり 09:26 AM 05-08-18
但必殺技都係一招秒,
呢套的確唔係叫GBF

新手組LV1比人蝦完然後老手組LV100出來蝦番人唔一招解決講唔通
pet3 07:21 PM 05-08-18
https://www.youtube.com/watch?v=nLlV-hNS0a4

奧拉何時才給腕輪
fortel 07:34 PM 05-08-18
https://www.youtube.com/watch?v=nLlV-hNS0a4

奧拉何時才給腕輪
呢套野流程真係好慢.....

GBF 第6集已經打學長啦
肉羊哩咖 08:18 PM 05-08-18
- 好巧妙咁變三份一個總編集呀吓!
- 其實你預咗條友最係都入隊
- 仲係畫面OK,戰鬥完全唔燃
- 所以今話悶到抽筋
-原來嗰舘世界都有類似GBF嘅,不過唔同名,仲係二人組隊
-班「大叔」們霸咗好多戲份去「爭仔」,唔得掂
-又見到「不死身の男」客串
-成日凝住條四眼仔部機會出魔法嘅~~~
-下集有得打大交咁噃?!
pet3 08:38 PM 05-08-18
為什麼奧拉能有D級.....
真的拾花拾到D級嗎

>- 所以今話悶到抽筋

這裡果然和島上完全相反XDD

島上都是讚這集文戲有意思,過去一起玩的朋友一人一人走掉只餘最後自己一人的表達 其實描寫得不錯

不過到這裡就被說悶到爆XD
迪安大叔 11:09 PM 05-08-18
始終子供向 交代得簡單易懂,不過這集文戲也不算太差

但係睇左6集 感覺節奏太慢倒是真的
ゆり 12:02 AM 05-09-18
隨街都遇到D神手

主角光環好勁
Toriya 09:34 AM 05-09-18
第六集好正 (小並感
第一 ... 7 47 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 67  ... 最後

返回主題版面