Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 73 113 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 133 173 223  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
ouki 02:47 PM 04-27-18
作者: iamleoluk:
孫策 陸抗 EX呂蒙 SR小喬 呂範?
好似無咩機會開快進擊咁
見人就好似本日頂上那套禁
MR.CD-ROM 03:08 PM 04-27-18
其實LE孫策個SPEC放嚮藍係咪離譜得滯
3代都話覺醒開場得8/5
而家開波就9/4/2仲要3綠

又唔見綠色紅色有番咁勁既弓同槍
LR猫 04:31 PM 04-27-18
作者: MR.CD-ROM:

不如你sreach下藍色有幾多9武先講啦
ouki 05:01 PM 04-27-18

SPEC就唔叫過強GE.....你睇下綠色都有超爺
b_boy 07:51 PM 04-27-18
綠色等緊9武不屈忠伯, 紅色有9武勁槍啦, 曹彰都OK勁架
MR.CD-ROM 07:53 PM 04-27-18
作者: LR猫:
不如你sreach下藍色有幾多9武先講啦
講兵種BALANCE喎
綠色應該比番隻一樣SPEC既弓先岩數

作者: ouki:
SPEC就唔叫過強GE.....你睇下綠色都有超爺
講佢係藍色馬既問題
綠色係槍馬國有高SPEC槍馬好合理
MR.CD-ROM 07:58 PM 04-27-18
作者: b_boy:
綠色等緊9武不屈忠伯, 紅色有9武勁槍啦, 曹彰都OK勁架
但係1征
而家變成曹彰比番2征先岩數
尤其同期LE馬超都係1征更顯得特登優待藍色
係咪呢排藍色勝率特低?
LR猫 08:21 PM 04-27-18
講兵種BALANCE喎
綠色應該比番隻一樣SPEC既弓先岩數

講佢係藍色馬既問題
綠色係槍馬國有高SPEC槍馬好合理
佢一出嘅時候唯一一張唔係starter啲9spec嘅九武弓係魏個度
宜家先講兵種Balance?
鳳熾魂 09:50 PM 04-27-18
Balance 呢D都睇化啦 岩打咪打多D 唔岩打少D
我都係有心咪去打幾鋪開心下所以仲慢慢起三下玩勇略四枚
番薯勤 10:22 PM 04-27-18
係呢度都三國志大戰緊
柚原このみ 11:39 PM 04-27-18
見到而家見到乜水計真係頂佢個肺_佢老母先
複數大馬走兩邊/壓場焗出去趕馬時,對面磨兩野就沖
對面知你城有知5以下或唔夠血既,泊車沖
同埋上去果時其實而家正常點L樣打
分開上既先鋒比大馬磨兩野,到你開號令時即沖
你唔開號令就大馬削到你隻野傷殘,等你開完號令埋城都無用
分開上既後面既上到去又散計
見你唔夠知既直頭磨都唔同你磨,即沖
點都比對面打散d腳

火計雷計都仲識避
水個19範圍真係無佢乎
下修完7知都沖過7成,ONL9
赤火7知6成多d咋
GUSTAV 12:32 AM 04-28-18

雖然我都覺得孫策低低地但你舉例都唔好舉最唔BALANCE 既紅色啦下化:0)
鳳熾魂 12:39 PM 04-28-18
徐晃現家見好似4,5成血開係13度要3成先151成一樣有19
GUSTAV 03:39 PM 04-28-18
作者: 柚原このみ:
見到而家見到乜水計真係頂佢個肺_佢老母先
複數大馬走兩邊/壓場焗出去趕馬時,對面磨兩野就沖
對面知你城有知5以下或唔夠血既,泊車沖
同埋上去果時其實而家正常點L樣打
分開上既先鋒比大馬磨兩野,到你開號令時即沖
你唔開號令就大馬削到你隻野傷殘,等你開完號令埋城都無用
分開上既後面既上到去又散計
見你唔夠知既直頭磨都唔同你磨,即沖
點都比對面打散d腳

火計雷計都仲識避
水個19範圍真係無佢乎
下修完7知都沖過7成,ONL9
赤火7知6成多d咋
水計前後走啦 善用下再起/知合增援總有一次機會推到上去既 之後比人連環埋咁解 SOSAD
3headmonkey 06:36 PM 04-28-18
作者: 鳳熾魂:
徐晃現家見好似4,5成血開係13度要3成先151成一樣有19
19唔係大問題, 3倍速先過份!!
鳳熾魂 09:47 PM 04-28-18
作者: 3headmonkey:
19唔係大問題, 3倍速先過份!!
咁叫做1成血有咁效果
最勁5成開已經好好突
ouki 09:59 PM 04-28-18
作者: GUSTAV:
雖然我都覺得孫策低低地但你舉例都唔好舉最唔BALANCE 既紅色啦下化:0)
老實世嘉真係奇才,永遠見人其他遊戲係大賽多人用,邊個有第1就出手搞他,但冇記錯成個大會有一半人用魏,第1,2都係魏的情況都唔見有咩特別下修
番薯勤 11:41 PM 04-28-18
老實世嘉真係奇才,永遠見人其他遊戲係大賽多人用,邊個有第1就出手搞他,但冇記錯成個大會有一半人用魏,第1,2都係魏的情況都唔見有咩特別下修
世嘉做野慢幾拍
個陣關羽大戰同漢嗚大戰都搞左幾個VER先肯下修

ouki 12:12 AM 04-29-18
作者: 番薯勤:
世嘉做野慢幾拍
個陣關羽大戰同漢嗚大戰都搞左幾個VER先肯下修

關羽大戰就真係叫有做下野....但漢嗚大戰只係玩家找到對應方法姐...唔叫有做野啦
番薯勤 12:59 AM 04-29-18
關羽大戰就真係叫有做下野....但漢嗚大戰只係玩家找到對應方法姐...唔叫有做野啦
漢嗚大戰個陣中盤推唔爆基本上好大機會輸, 為左對應多左好多開幕乙

電鋸劉備, 王美人7知確殺, 2國力-6孔融, 4氣守到FULL COMBO嘅何毒后

全部都係SEGA 下修左先至叫做BALANCE啲
但已經唔知幾多個PATCH嘅事
柚原このみ 10:17 AM 04-29-18
由最初孖九兄弟、武神馬姬
再唔知幾耐至執樣衰到特登去蜀大時間同戰器兵力量
真係到漢鳴出之前果期至做野
同埋同一時間全勢力號令弱化,讓條路出黎比漢
頂上特登搵漢大輸既deck,完全理解點到營運
b_boy 11:07 AM 04-29-18
營運其實好易明
用新卡可以廚win高自己技術1,2階嘅舊deck對手>
比錢衝新卡>
大半人受夠/免疫就下修>
loop

其實lee類game都係咁,but 近lee半年sega d 手段太差就激起民怨
長期放置play唔出新卡/做苺太明顯/無新花樣...
新卡廚合理,但次次太偏向某d deck就...
由手機版發出
鳳熾魂 02:30 PM 04-29-18
所以現家好多快進 無哂徐晃
darkvolver 04:49 PM 04-29-18
我老早同大家講了,此遊戲太早power creepy。可惜

Sent from my iPhone using Gaforum
番薯勤 11:57 PM 04-29-18
想登張霸哥玩下
兩分鐘前嘅post 城門兩黃都比人登左
需求仲有冇咁大

第一 ... 23 73 113 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 133 173 223  ... 最後

返回主題版面