Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後
街機遊戲討論版>[ 街機版新會員自我介紹區 ]
magnum 11:35 AM 09-14-02

連連 11:39 AM 09-14-02
唔好呃POST或只POST ICON,好醜都打隻字落去。
呢度第十四頁你已經呃左3個啦~~~
赤色渣古 11:44 AM 09-14-02
不如叫ADMIN每一個新人加入都自動加乜林一個POST COUNT, 咁佢咪唔駛呃得咁揚同浪費網絡資源囉.....
Shiro 11:45 AM 09-14-02
佢三千幾post
都唔爭在呃多三、兩個
連連 11:46 AM 09-14-02
可能要加幾個~~ 如果佢又去清談館...之類咁做咪可以呃幾個law~~~
連連 11:47 AM 09-14-02
作者: :
Originally posted by Shiro :
佢三千幾post
都唔爭在呃多三、兩個
就係3千幾都係呃返黎先衰呀嘛~~~
赤色渣古 11:47 AM 09-14-02
佢想轉銜頭呀....佢重係Game Master o麻....
Shiro 11:49 AM 09-14-02
銜頭?
乜黎?
點轉?
同埋點解我冇公仔?
連連 11:50 AM 09-14-02
去返chat專區講啦~~
《忠》 02:43 PM 09-15-02
各位好~~
阿卡菲夷 10:46 PM 09-15-02
大家好~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.....
連連 01:34 AM 09-16-02
你地好~~ 打乜機多呀???
01:56 AM 09-16-02
你地好~記住多d黎
坦克BB 01:07 PM 09-16-02
大家好, i am 坦克BB, play at 銅金
C@T-X 02:16 PM 09-16-02
helo all....有冇人依家重會玩打鼓機嫁?
02:26 PM 09-16-02
Originally posted by C@T-X :
hello~
我有玩打鼓,不過好屎
坦克BB 02:29 PM 09-16-02
me too, but only play until 3rd drummix
dan 05:51 PM 09-16-02
Originally posted by C@T-X :
我有玩打鼓,不過好屎x100
型人呀死 06:33 PM 09-16-02
HIHI~~
咁岩既~~~
我都有玩打鼓機喎~~
不過我都係好屎~~><
仆 夕 01:45 AM 09-17-02
個個都認屎......咁我最勁囉!
魚伕 01:54 PM 09-17-02
Originally posted by 蛹 :

hello~
我有玩打鼓,不過好屎
你梗係屎啦,打"蛹"都要miss1,2個
坦克BB 03:09 PM 09-18-02
yesterday, two new beginners in 銅金 use 2 雙面蟹 win 2隻高達, 2隻高達好明顯就唔攻擊, 成日都'龜', .....一個字.....癈......
赤色渣古 03:18 PM 09-18-02
嘩, 你都SIDE好多心機去CUT & PASTE喎....
坦克BB 03:19 PM 09-18-02
ha ha........
坦克BB 03:20 PM 09-18-02
at last 2隻高達 loss.
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後

返回主題版面