Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-07-18, 02:25 PM   #276
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
1升RANK29就清晒光輝中篇21星了,最尾果版2-7原來係難34,如果係難35就應該唔夠打了 XD

睇排名榜原來我今日實時鬥雞果個課長戰力係排第6 XD 成7083,我排3百得5519,唔怪得俾人屈死,佢應該成身SSR XD 因為RANK同佢1樣照計係差唔多戰力先岩

爆埋2代光輝後篇NORMAL了,好似易打過以前用里昂 XD

不過3-1 HARD已經打唔到了 XD 雖然得32難,但難過NORMAL既34難好多 @@ 又要刷下兄貴上35開超絕先打了

已經冇晒體了,清埋鬥雞先,9點拎埋包先再刷下飛兵兄貴

清完鬥雞1263排91 @@

第4日29RANK,1日只係升2個RANK,咁應該仲要打多3日先34RANK,仲可能會升得慢左 @@

此篇文章於 10-07-18 04:26 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-18, 04:30 PM   #277
okabe

註冊日期: Aug 2002
抽多20抽出隻雷丁
睇下之後抽咩POOL好
睇番陸服個A/C 無課可以中齊光輝陣主要果幾件
已經係好歐,台服要追睇來要課一課

陸服11號有新池,好似係克公主陣營既池,有聖獸抽

此篇文章於 10-07-18 04:33 PM 被 okabe 編輯。
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-18, 04:31 PM   #278
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
岩岩用石買多十抽中莉亞娜暫時淨課左8蚊買新手包

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-18, 04:32 PM   #279
ShinDou

你台版好似冇SSR奶﹖莉亞娜OR奶騎囉,奶騎後期應該會勁D,因為可以令雪莉由秒唔到變秒到人,打完仲要冇咩點扣血

克公主聯盟﹖但D怪本身驚僧架喎 @@

點解你地似好易抽咁既 XD 我80幾抽得雪莉同莉亞娜,雪莉7日會派,即係我其實差唔多等於得1隻SSR,不過早D有雪莉屈機係好爽 XD
舊 10-07-18, 04:35 PM   #280
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: ShinDou 查看文章
你台版好似冇SSR奶﹖莉亞娜OR奶騎囉,奶騎後期應該會勁D,因為可以令雪莉由秒唔到變秒到人,打完仲要冇咩點扣血

克公主聯盟﹖但D怪本身驚僧架喎 @@

點解你地似好易抽咁既 XD 我80幾抽得雪莉同莉亞娜,雪莉7日會派,即係我其實差唔多等於得1隻SSR,不過早D有雪莉屈機係好爽 XD
我都50定60先兩隻SSR
不過中左莉亞娜都應該要升粉毛去打龍?

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 10-07-18, 04:45 PM   #281
ShinDou

粉毛基本上係1定要升咁濟,除非你之後唔打龍OR唔用雪莉啦,因為雪莉成日都係走到好遠普通奶係補唔到佢,由佢衝既話1係奶騎上治癒,1係就粉毛冇限距離奶,粉毛高智都補唔少架

不過你而家夠腳可以唔升佢住都得既,可以有需要用果陣先飲水同升職,同埋可以唔駛1定淨係升5個,可以升多1兩個輪換都得,基本上而家每日兩場D水都夠飲,當你唔夠飲果陣即係升太多人,要升少D啦
舊 10-07-18, 04:51 PM   #282
okabe

尼緊之後仲有活動你打....
真係要打要練既野好多
慢慢玩喇!
我陸服升到RANK52 都仲有好多野要練
隻GAME真係好多野俾你打
舊 10-07-18, 04:57 PM   #283
ShinDou

巴哈見人講57RANK都未行得晒D主線 XD 唔知係佢未夠打要升勁D人先打到定咩 XD
舊 10-07-18, 04:57 PM   #284
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
粉毛基本上係1定要升咁濟,除非你之後唔打龍OR唔用雪莉啦,因為雪莉成日都係走到好遠普通奶係補唔到佢,由佢衝既話1係奶騎上治癒,1係就粉毛冇限距離奶,粉毛高智都補唔少架

不過你而家夠腳可以唔升佢住都得既,可以有需要用果陣先飲水同升職,同埋可以唔駛1定淨係升5個,可以升多1兩個輪換都得,基本上而家每日兩場D水都夠飲,當你唔夠飲果陣即係升太多人,要升少D啦
無限距離係邊招點解好似唔見有
現家升緊大約7個未計雪莉 因為有升隻娜姆出呢打飛兵
主角三個 二代三個 克麗絲 娜姆 呢幾個主力緊 不過真係好多野要練同爬文

舊 10-07-18, 05:00 PM   #285
ShinDou

粉毛無視距離補血係天賦

吐槽大师

行动结束时,对3格以内的1个敌军施加1个随机的弱化效果。并为生命最低的其它友军部队回复生命,回复量为艾梅达智力的1倍

http://news.zlongame.com/jx/heroN/20180705/5330.html

升星之後回復量會係咁加,冇記錯之前打到4星已經回2倍度

弓兵唔係太好用,始終前中期D飛兵未駛要用到克先打到,不過後期D飛兵卒好堅,可能到時會有用D

此篇文章於 10-07-18 05:03 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-07-18, 05:01 PM   #286
鳳熾魂
紅蓮の焔神

哦,我以為真係招回血變吐糟呢個又真係超勁

舊 10-07-18, 05:08 PM   #287
okabe

引用:
巴哈見人講57RANK都未行得晒D主線 XD 唔知係佢未夠打要升勁D人先打到定咩 XD
唔好話主線,後期D地圖任已經卡哂
得洞穴用轉移果個可以秒過,其他都要花好多時間
舊 10-07-18, 05:14 PM   #288
ShinDou

你陸版好似已經齊光輝隊喇喎,都難打﹖@@ 雷丁坦唔到咁多隻﹖
舊 10-07-18, 05:27 PM   #289
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
有個疑問,一般弓箭手弱點寫「近戰」,但骷髏弓手弱點寫「僧侶」,咁即係骷髏弓手近戰唔係弱點?
定只係唔夠位寫兩個弱點咋?
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-18, 05:43 PM   #290
ShinDou

應該兩個弱點,印象中近距離撞骨弓冇俾佢打特別痛 XD

不過都有可能係D近戰太勁 XD

升左隻水兵玩即時鬥雞,唔識用,吊人埋黎都屈佢唔到,可能要後手先好D,試下守陣陰唔陰到人先 XD 唔得既話升隻暗法再動狂出MAP砲炸之後雪莉收割算 XD

即時鬥雞再減十分得980已經跌出百大 XD 由佢算

此篇文章於 10-07-18 07:21 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-07-18, 07:46 PM   #291
okabe

引用:
你陸版好似已經齊光輝隊喇喎,都難打﹖@@ 雷丁坦唔到咁多隻﹖
裝唔夠,雷丁如果D裝唔齊坦唔到幾多
舊 10-07-18, 07:47 PM   #292
ShinDou

你雷丁SR裝﹖幾多LV﹖冇用凸石凸爆D SR黎用咩﹖
舊 10-07-18, 09:14 PM   #293
ShinDou

嘩協力戰D街客真係好伏,兩個都唔帶奶,兩個槍坦好快就俾D劍卒屈死,有個另1隻仲要係拉娜,我1開波隻粉毛已經要追落去救佢,同埋雪莉行得快,好彩救得切

佢地以為得1開波6隻卒打冇增援﹖佢地已經高過人地LV好多有27,D卒得23

打完得D槌,平時唔係有附魔架咩﹖可能唔係日日有﹖

而家組隊真係淨係刷兄貴算,D龍應該都係好伏自己打好過

嘩實時鬥雞跌出2百,手殘試多場就又再低分D @@ 咁搞法愈來愈少石,原本應該排百幾可以多20石同50金

諗番有D死靈騎士都係怪LOGO,試過用槍兵擋佢俾佢秒咁濟,咁可能骨弓真係冇俾近戰克喎,可能都用得下,不過驚僧始終都係易死,基本上鬥雞人地1定有奶,係平時打可能幾好用

此篇文章於 10-07-18 09:29 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-08-18, 07:23 AM   #294
ShinDou

原來實時鬥雞低分過1千結算完會加番去1千?咁可以放置拎野了,費事又跌落去 XD

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 10-08-18, 01:44 PM   #295
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
如果全server的首次十抽都唔滿意,有冇辦法全部reset,重新開始?
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-18, 01:59 PM   #296
ShinDou

開新account囉 XD 其實拉勻會2%,我40幾抽2ssr,但而家80幾抽都未再中ssr,會還架

舊 10-08-18, 03:04 PM   #297
okabe

唔知點解總係覺得台服改低左,
陸版果邊感覺易d
舊 10-08-18, 03:06 PM   #298
ShinDou

嘩你台版已經好歐架喇喎,唔中重複,有用已經好好,我用落得1ssr都係咁打啦

舊 10-08-18, 06:50 PM   #299
ShinDou

而家連刷兄貴都爭D俾人伏,兩個得21LV打25,我排第3淨係出得雪莉,好彩佢地有個帶左粉毛都叫好D,AUTO都贏到

之後有個LV27又拍番之前個LV21,我又係排第3,佢地唔帶奶,佢地隻魔族騎連隻步兵都殺唔到俾人反殺 @@ 兩個都係淨番雷丁有個仲要未有神衛,佢兩個臨尾都俾兄貴殺左,我隻雪莉打晒咁濟,不過臨尾我有取消AUTO拉打補下血先打,唔係真係會炒,真係痴線,唔帶奶又唔係秒到人地,LV27果條友我估佢唔係冇飲水升LV就係冇SR裝OR 得 LV1 SR裝 @@
舊 10-08-18, 09:28 PM   #300
ShinDou

可以肯定骨弓淨係驚僧了,平時雪莉打弓會寫被寫,但打骨弓冇寫,俾弓打會寫克制,而家俾骨弓打都冇寫克制

今日協力戰有附魔跌,蝕晒,今日忙得濟仲未清得晒體,而家又要鬥雞 @@

鬥完雞得番5分鐘打

鬥雞成日俾D低我幾LV但戰力高過我成千既課長屈,仲要識擺陣冇得用雪莉1開波換佢兩隻,執完陣電腦AUTO又唔識行我想佢行既位,我又未有水升暗法冇得鬥屈 @@

而家31RANK了,仲爭3RANK就有得開超絕

此篇文章於 10-08-18 10:01 PM 被 ShinDou 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 06:32 AM

手機版 | APP版