Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-19-05, 01:50 AM   #126
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
>>>AiStudio

其實又不是差~
我自己都仲接受到..
不過係雙目無個下要命些

這是黑歷史來的,無視無視
不過再看回時..頭幾期本能上是會有加速的現象

引用:
作者: 歌絲˙暮斯
1 - 4 期時係印度人

舊 01-19-05, 02:48 PM   #127
bigcat
Senior Gamer
囧..

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: 老師
看三次對我來講太少了,我每天也會看兩次以上 「中毒中」
我看完數次後,當bgm聽,不斷replay

此篇文章於 01-19-05 03:48 PM 被 bigcat 編輯。
bigcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-05, 04:18 PM   #128
老師
Crazy Gamer
難明漢字

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDwaiming69
引用:
作者: bigcat
我看完數次後,當bgm聽,不斷replay

有個題外話,你個簽名果段係黎自あずまんが大王既邊一集架,定係漫畫……?

老師 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-05, 04:43 PM   #129
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
有個題外話,你個簽名果段係黎自あずまんが大王既邊一集架,定係漫畫……?
好似係相性測試結果

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-05, 11:39 AM   #130
老師
Crazy Gamer
難明漢字

今次既女神仲未見有人放……鳴鳴

已經等得好我苦喇。

舊 01-21-05, 11:41 AM   #131
赤目黑龍
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
唔係呀~~
釣緊第3集啦~~

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-05, 11:43 AM   #132
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 赤目黑龍
唔係呀~~
釣緊第3集啦~~
我等字幕

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-05, 11:45 AM   #133
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
作者: mikemike
我等字幕
同樣等字幕

舊 01-21-05, 12:15 PM   #134
老師
Crazy Gamer
難明漢字

我都係等緊字幕,原來有咁多同好,好感動呀

舊 01-21-05, 12:18 PM   #135
tchans
Crazy Gamer
西軍~

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 武藤遊戲
同樣等字幕
我都係
tchans 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-05, 01:27 PM   #136
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
都話有一技旁身係好一些的
學好日文吧, 諸君 ~

Rice

舊 01-21-05, 01:28 PM   #137
老師
Crazy Gamer
難明漢字

引用:
作者: riceking
都話有一技旁身係好一些的
學好日文吧, 諸君 ~

Rice
釣緊無字幕版

不如飯王學整字幕呀 ……你可能譯得好過果d字幕組架

舊 01-21-05, 01:30 PM   #138
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
下星期(第4話)  都仲末出場..................

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-05, 02:41 PM   #139
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
釣緊無字幕版

不如飯王學整字幕呀 ……你可能譯得好過果d字幕組架
之前玩過, 好辛苦, 咪攪我

Rice

舊 01-21-05, 02:49 PM   #140
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
waiting for english subtitle

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-05, 03:35 PM   #141
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
作者: Eclair
下星期(第4話)  都仲末出場..................
等下啦

舊 01-21-05, 03:37 PM   #142
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
引用:
作者: 武藤遊戲
等下啦
Skuld都唔知第幾集先出到

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-05, 04:30 PM   #143
bigcat
囧..

引用:
作者: Coquelicot
Skuld都唔知第幾集先出到
嘻嘻一定26前出場[/廢話]
中後吧,不過有沒有恐怖大魔王那節啊

舊 01-21-05, 04:39 PM   #144
巴特尼亞
Crazy Gamer
行行企企食飯兩味

初時仲意為女神區會好冷清...估唔到不知不覺已經去到第6版

原來GAF都有咁多女神親衛隊同fans

舊 01-21-05, 05:45 PM   #145
oogami
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 巴特尼亞
初時仲意為女神區會好冷清...估唔到不知不覺已經去到第6版

原來GAF都有咁多女神親衛隊同fans
應該大部份2x歲男性都會有睇過女神呢.

我自己就係井上姐姐既忠心fans.

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-05, 07:00 PM   #146
老師
Crazy Gamer
難明漢字

出了字幕了……yeah

我既belldandy我黎喇

舊 01-21-05, 08:40 PM   #147
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
女王終於正式出場~
能登麻美子都可以出場了~
引用:
作者: KTN
>>>AiStudio

其實又不是差~
我自己都仲接受到..
不過係雙目無個下要命些
明白
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-05, 08:40 PM   #148
Seifer
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
咁又一個禮拜
快d有就好喇

PAD ID : 185.700.529
Seifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-05, 08:56 PM   #149
tchans
Crazy Gamer
西軍~

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Seifer
咁又一個禮拜
快d有就好喇
第3集有la
tchans 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-05, 09:10 PM   #150
bigcat
囧..

><~不要RMVB字幕版 ,我要 avi

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
6/7 angela Live Tour 2015 in 香港 開催決定 money 日本動漫畫討論版 160 06-08-15 09:38 PM
CLAMP「GATE7」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 15 04-01-13 02:54 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM
[動畫] Lass「11eyes」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 239 12-20-12 11:23 PM
「GOD EATER」総合THREAD money 日本動漫畫討論版 0 03-27-10 08:39 PM

現在的時間是 10:22 AM

手機版 | APP版