Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21  ... 最後
體育版>摔角討論區 VOL.6
凍檸茶 02:23 PM 11-29-13
由WM之后就冇睇了
由手機版發出
Nelly 08:37 PM 11-30-13
作者: 凍檸茶:
由WM之后就冇睇了
由手機版發出
我都只係睇 youtube精華片段

反而睇多左TNA

Jeff Hardy 用梯玩ultimate x 太有才
凍檸茶 11:35 PM 12-16-13
作者: Nelly:
我都只係睇 youtube精華片段

反而睇多左TNA

Jeff Hardy 用梯玩ultimate x 太有才
有冇utubbe linK睇下

另外因乜事冇咗條HEGIHT WEIGHT既
Nelly 01:39 AM 12-17-13
有冇utubbe linK睇下

另外因乜事冇咗條HEGIHT WEIGHT既

Highlight. 你管冇full match

打完呢場TLC 返來就轉左X

Nelly 05:04 PM 12-18-13
出人意表

:eek:

daniel bryan ~
凍檸茶 09:20 PM 12-21-13
BUBBA RAY 做CHAMP
估唔到喎
Nelly 12:23 AM 12-30-13
TNA台柱唔續約

但JEFF HARDY 又埋左伏線

WWE幾時先push 人呀

豆腐哥啦, 仲RANDY ORTON
凍檸茶 02:26 PM 12-30-13
就咁睇,如果佢個到ECW既捧人方式,
我接受到,
千祈唔好做低能野就得

另, 今日睇報紙話UFC 踢斷腳, 有冇片睇?
由手機版發出
凍檸茶 04:17 PM 01-17-14
就黎係一年一度既ROYAL RUMBLE 喎
差D唔記得
由手機版發出
Nelly 09:03 PM 01-24-14
就咁睇,如果佢個到ECW既捧人方式,
我接受到,
千祈唔好做低能野就得

另, 今日睇報紙話UFC 踢斷腳, 有冇片睇?
由手機版發出
http://www.smh.com.au/sport/anderson...229-301ku.html

就黎係一年一度既ROYAL RUMBLE 喎
差D唔記得
由手機版發出
BATISTA
凍檸茶 10:47 PM 01-25-14
見到都覺痛

怕冇人睇,咁快擺batista出黎?
Nelly 11:30 PM 01-27-14
見到都覺痛

怕冇人睇,咁快擺batista出黎?
仲fast push 添

6 TIMES TAG TEAM CHAMPIONS OF THE WORLD!!!!
THE ROAD DOGG JESSE JAMES THE BADA** BILLY GUNN
THE NEW AGE OUTLAWS !!
凍檸茶 12:26 AM 01-28-14
仲fast push 添

6 TIMES TAG TEAM CHAMPIONS OF THE WORLD!!!!
THE ROAD DOGG JESSE JAMES THE BADA** BILLY GUNN
THE NEW AGE OUTLAWS !!
對個結果好不滿
汽水聲好大,

Roman Reigns好勁嫁?
最尾呼聲好大

2 WORDS
new champ

new champ

可能我係老鬼
而家睇返Sheamus/Jack Swagger順眼咗
Nelly 01:05 AM 01-28-14
對個結果好不滿
汽水聲好大,

Roman Reigns好勁嫁?
最尾呼聲好大

2 WORDS
new champ

new champ

可能我係老鬼
而家睇返Sheamus/Jack Swagger順眼咗

Roman Reigns係大家族的成員
相關成員:Umaga, Rikishi, The Rock

同我覺得佢spear 好有goldberg style

都係果句啦, push埋啲superman有鬼用咩
凍檸茶 10:58 AM 01-28-14
Roman Reigns係大家族的成員
相關成員:Umaga, Rikishi, The Rock

同我覺得佢spear 好有goldberg style

都係果句啦, push埋啲superman有鬼用咩
係喎
我初頭以為係cm puck
點知,

我寧願係Roman Reigns攞
就算唔係比brain
都好

kane 搞成咁.
報導員叫佢做 corporate kane??!?!

kelvin nash

仲有係f5
Nelly 11:06 AM 01-28-14
成場野都好搞笑

kane storyline 幫果兩公婆
corporate kane 著西裝
凍檸茶 02:33 PM 01-29-14
即係KANE 响RAW 既角式, 又同RR 唔同???!?!!
如果KANE 著西裝,
我情願件西裝有包含KANE SIGNATURE.好似一D 絲絲網/火之類咁

而家成個GAF 得我同你2個睇WWE, 仲要係RR 先有人出POST

RKO
我覺得PPV , 點都好,就算HEEL都好, 唔好用咁既方法去贏MATCH
PPV 唔係咁用

由手機版發出
月牙火介 06:27 PM 01-29-14
其實我都有睇,不過又真係冇咩好講..
今年rumble match驚喜欠奉..kevin nash同jbl都係串場..
8d贏又太理所當然咁...一句悶囉..
Nelly 01:46 AM 01-30-14
即係KANE 响RAW 既角式, 又同RR 唔同???!?!!
如果KANE 著西裝,
我情願件西裝有包含KANE SIGNATURE.好似一D 絲絲網/火之類咁

由手機版發出
一樣都係幫果兩公婆
只係cm punk同kane有牙齒印

storyline 去到cm punk quit , no show sd!
凍檸茶 12:58 PM 01-30-14
作者: 月牙火介:
其實我都有睇,不過又真係冇咩好講..
今年rumble match驚喜欠奉..kevin nash同jbl都係串場..
8d贏又太理所當然咁...一句悶囉..
無辦法啦, 一年睇2次WWE.
點都要出下POST.
由手機版發出
Nelly 04:28 PM 01-30-14
無辦法啦, 一年睇2次WWE.
點都要出下POST.
由手機版發出
RR & WM ?
月牙火介 05:58 PM 01-30-14
cm punk又跳草裙舞...
好似唔係劇情...
凍檸茶 07:56 PM 01-30-14
RR & WM ?
仲有其他咩
作者: 月牙火介:
cm punk又跳草裙舞...
好似唔係劇情...
比我都跳啦
Nelly 10:10 PM 02-03-14
原來TNA都幾有米
MVP 美國狼都簽左
Nelly 01:11 AM 02-08-14
新日本又出異種格闘技戦
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21  ... 最後

返回主題版面