Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-25-17, 12:13 AM   #801
Led Mirage
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
有冇人可以通知1.04 女龍騎bug點?
fix 左我就唔up

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-17, 12:16 AM   #802
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Led Mirage 查看文章
fix 左我就唔up
無左了
等DLC吧

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-17, 12:18 AM   #803
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
Oh too bad
Thanks

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-17, 04:02 AM   #804
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
個1.04 patch event真係廢到玩都唔想玩..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-17, 11:37 PM   #805
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
大隻佬跑步技能Lv
我爆機時Lv9
拿DLC無限跑道具
在沙灘右邊(無露營那邊)
按L3(壓下去)之後象根扣住R3,L3讓仔跑就好了
又可以不算據點又沒有怪獸

差釣魚技能就白金了
努力試釣湖魚王中

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 01-27-17 12:27 AM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-17, 10:38 AM   #806
~飛彈~@@
Ultimate Gamer
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
引用:
作者: Led Mirage 查看文章
fix 左我就唔up
係咪完全fixed左就唔知

但係到而家都仲可以跟住隊team打迷宮

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-17, 09:07 PM   #807
aquarius
Game Master

https://www.youtube.com/watch?v=PYgp50lmfq0

2月, 3月, 6月都會有update
lv會開放至120, 有新HNM,
應該開放埋雪地(見片有プロンプト有御寒裝..)
車終於可以free drive..

以為自己打緊online game..
舊 02-02-17, 09:46 PM   #808
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
起初以為會有關架車o既專用情節/玩法, 剩係作為交通工具Free吾Free drive其實冇乜意義, 太多同類game, 剩係移動你比我點到點飛+陸行鳥已經夠.....

舊 02-03-17, 12:53 AM   #809
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
PRO 60FPS黎啦

舊 02-03-17, 09:57 AM   #810
雙日
Game Master

註冊日期: May 2002
睇來佢真係預好似ONLINE GAME咁長線更新...

最好執到變左第二隻GAME咁

雙日 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-17, 10:31 AM   #811
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: 雙日 查看文章
睇來佢真係預好似ONLINE GAME咁長線更新...

最好執到變左第二隻GAME咁
其實 offline game 打半年一年真係無意思
要故事的已爆,要白金的已白金
又唔係有online coop ,更不是追加碟
真心唔明FF15 點解要咁玩
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-17, 03:32 PM   #812
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: TSZ 查看文章
PRO 60FPS黎啦
遲咗2個月, 好彩SE仲記得...

舊 02-07-17, 04:03 PM   #813
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
https://www.youtube.com/watch?v=784wCUmKoCw

舊 02-07-17, 05:32 PM   #814
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
作者: 大情大性武大帝 查看文章
條片早幾個月, game未發售就已經出左.....有版友都post左
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 08:58 AM   #815
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
其實 offline game 打半年一年真係無意思
要故事的已爆,要白金的已白金
又唔係有online coop ,更不是追加碟
真心唔明FF15 點解要咁玩
唔明+1
理論上要買的都買了, 要賣的亦唔會因為keep住有update而唔賣
唯一解釋可能係SE都知道隻game好唔掂, 唯有keep住update令到大家覺得SE game唔掂但仲有誠意
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 09:07 AM   #816
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: gingq7 查看文章
唔明+1
理論上要買的都買了, 要賣的亦唔會因為keep住有update而唔賣
唯一解釋可能係SE都知道隻game好唔掂, 唯有keep住update令到大家覺得SE game唔掂但仲有誠意
我本來覺得FF15好唔掂,直到我前兩日翻兜玩左TOZ

P5應該係近依幾年JRPG界既最後生還者

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 09:10 AM   #817
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
玩家最想要嘅係有番完整內容,唔係哩啲嘢

要俾人睇誠意直接公佈n年後會出番隻完成品唔該
我情願俾過錢買成品都好過得花時間開機玩dlc,玩其他game好過啦
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 09:15 AM   #818
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 野良猫 查看文章
玩家最想要嘅係有番完整內容,唔係哩啲嘢

要俾人睇誠意直接公佈n年後會出番隻完成品唔該
我情願俾過錢買成品都好過得花時間開機玩dlc,玩其他game好過啦
+1

我一直都講預佢整唔晒,一開始就老老實實分兩三集出算啦

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 09:31 AM   #819
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 細路翔 查看文章
+1

我一直都講預佢整唔晒,一開始就老老實實分兩三集出算啦
一開始講明分兩/三集肯定影響銷量, 除非佢game價係1/2或1/3, 但咁就變左營利充滿不確定性, 或去到最後因為銷量唔掂而爛尾, 呢方面最出名應該係 莎木...
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 09:55 AM   #820
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
講起分集數又想玩番.hack添
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 02:54 PM   #821
aquarius
Game Master

引用:

仲有xenoblade
只係佢只可以出喺任記

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 02-08-17, 07:40 PM   #822
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
我有個盲粉朋友洗板狂share咩盲眼佬生日快樂(官方幫佢個樣加左個戇居眼鏡

由之前個唔知做乜嘉年華,到而家好似gal game以角色(設定既)生日做話題
喂阿哥,我一直以為呢d 係loveplus, lovelive呢d先會做,真係當左四仔好高人氣?

其實製作組真係唔知玩家真正要d 咩,當左係賣角色game,仲要聽住呢班盲粉吹噓
我就唔覺佢出埋dlc,俾佢分多兩三集就會做到一隻正正常常劇情既FF囉

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-17, 10:05 AM   #823
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
引用:
我本來覺得FF15好唔掂,直到我前兩日翻兜玩左TOZ

引用:
作者: aquarius 查看文章
仲有xenoblade
只係佢只可以出喺任記

Sent from my iPhone using Gaforum
軌跡系列呢

引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
由之前個唔知做乜嘉年華,到而家好似gal game以角色(設定既)生日做話題
喂阿哥,我一直以為呢d 係loveplus, lovelive呢d先會做,真係當左四仔好高人氣?
四眼高人氣 x
宮野高人氣 o

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789

此篇文章於 02-09-17 10:10 AM 被 ikari28 編輯。
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-17, 10:09 AM   #824
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
-del-

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-17, 02:04 PM   #825
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen

60f出左

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FFXV, Final Fantasy XV, ファイナルファンタジー XV, 最終幻想15

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
[放] PS4 FINAL FANTASY XV 美版 ccdan 買賣專區 0 11-27-16 06:13 AM
[PS4,XB1] Final Fantasy XV l ファイナルファンタジー XV l 2016 年 11 月 29 日 money 電視遊戲討論版 1115 11-13-16 07:21 AM
[PS4] World of Final Fantasy ワールド オブ ファイナルファンタジー | PS4, PSV 武藤遊戲 電視遊戲討論版 88 10-30-16 04:39 PM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 10:49 PM

手機版 | APP版