Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-05-09, 07:24 AM   #176
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
講真..
E本野真係JUMP CUT左佢LA
我一睇今回...
一d都唔知做咩...
故事好似第2個故仔咁..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-09, 09:30 AM   #177
蚊蚊
Game Master
http://i79

註冊日期: Apr 2005
e加睇新果d,巳經完全唔記得曬d人,由其係新果d....
故事....巳經開始唔知佢講緊d咩野(一早)....好亂....
明明一早頭好地地,e加故事真係唔明佢想點....
作者呀...次次大戰....應該要比主角們休息一下ma....
見佢打完一場又一堆惡魔出現..跟本無得透氣...真係辛苦艾倫了...

原創同人漫畫HYALINE OF WORLD!!歡迎參觀耶!!
POKEMON 白
KALO
0475 3208 1209 歡迎尼ADD我~
蚊蚊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-10, 03:35 PM   #178
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
原來神田係死人循環再用??

舊 02-08-10, 04:00 PM   #179
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
老實講句... 而家畫得比以前更加 "花" 羅格一族 又無啦啦多一兩個出來
我幾乎睇唔到 /睇唔明 佢畫緊咩.... 病之前仲好d ...而家
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-10, 03:52 AM   #180
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
佢呢家每一話都唔係由上一話接落去,次次都要LOAD一LOAD佢發生緊D咩事
真係對呢本野好失望...快D完左佢好過啦

舊 02-09-10, 03:54 AM   #181
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
而家太多角色,13使徒都好難記得哂啦
又第三代驅魔人,咁多角色
但其實打極都係艾倫一個
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-10, 07:06 AM   #182
Terrier
西尾維新飯

呢幾話中間完全差唔多冇連接性...
我睇到1999
希望佢單行本個陣可以修正

舊 02-09-10, 10:03 AM   #183
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
可能之前plan定咗幾百話故事/角色 for 週刊連載, 而家唯有超濃縮循環再用.......
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-10, 12:20 PM   #184
yeah yeah

而家真係好似第2個故事咁...
都接唔返之前咁.

NTR.......
舊 03-02-15, 06:27 PM   #185
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

舊 03-02-15, 06:47 PM   #186
dust11

註冊日期: Aug 2010
咁神奇
本野斷左冇出好耐
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-15, 01:24 AM   #187
Terrier
西尾維新飯

引用:
作者: dust11 查看文章
咁神奇
本野斷左冇出好耐
停左兩年 (作者身體不適)

tv化最多咪做到主角出走脫離....有得TV化先係最神奇

舊 03-03-15, 01:37 AM   #188
道化師_雪
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2014
吓!!!
呢本野未完架?
以前都有追開,之後變左月刊就冇睇...
道化師_雪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-15, 09:56 AM   #189
ahleung
The One
Bannnned

轉左月刊之後D劇情亂到七彩, 我嘗試過追但follow唔到.........

劇情又越黎越hehe.......
舊 03-03-15, 12:48 PM   #190
神名レオ
Game Master
紅蓮團

呢本野...作者應該唔畫落去ga la
用動畫完鬼左佢啦
佢停刋個情況同富奸唔同,人地一路鬧一路等
佢幾次復刊都寫到個故事頭唔搭尾,又係咁加伏
搞到呢本野變左高智商漫畫,因為你要代入埋去作者諗乜
先知佢畫緊乜

舊 07-02-15, 01:20 AM   #191
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 07-02-15, 11:14 AM   #192
yeah yeah

引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
呢本野...作者應該唔畫落去ga la
用動畫完鬼左佢啦
佢停刋個情況同富奸唔同,人地一路鬧一路等
佢幾次復刊都寫到個故事頭唔搭尾,又係咁加伏
搞到呢本野變左高智商漫畫,因為你要代入埋去作者諗乜
先知佢畫緊乜
星野桂(1980年4月21日-),日本滋賀縣出身的女性漫畫家。血型為O型。高中畢業後搬到東京,2004年開始在《少年Jump週刊》上連載《驅魔少年》(D.Gray-man)。

2005年11月曾因急病關係而休刊,12月底又頭部受傷,直到2006年3月才恢復連載。

佢成日病同入院先搞到咁...
不過佢D畫風愈轉愈少女系.......
富奸就打機打成咁

NTR.......
舊 07-02-15, 11:58 AM   #193
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
星野桂(1980年4月21日-),日本滋賀縣出身的女性漫畫家。血型為O型。高中畢業後搬到東京,2004年開始在《少年Jump週刊》上連載《驅魔少年》(D.Gray-man)。

2005年11月曾因急病關係而休刊,12月底又頭部受傷,直到2006年3月才恢復連載。

佢成日病同入院先搞到咁...
不過佢D畫風愈轉愈少女系.......
富奸就打機打成咁
革完機完了
得閒畫返呃返...書錢

作者本身女...

舊 07-02-15, 12:12 PM   #194
ahleung
The One
Bannnned

其實作者而家健康如何?
舊 07-14-15, 06:48 PM   #195
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

此篇文章於 07-14-15 06:50 PM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-15, 02:29 PM   #196
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
TOPIC 可唔可以改為D.Gay-man
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-15, 12:00 PM   #197
神名レオ
Game Master
紅蓮團

連載再開後訊息量...!
好多野通晒了,準備完結確定?

舊 12-17-15, 07:20 PM   #198
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-15, 09:08 AM   #199
yeah yeah

d.gay man 係唔係不定期連載?
定作者又入院?

NTR.......
舊 12-20-15, 02:37 PM   #200
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
轉cast.....
艾倫:村瀕步
連古:立花慎之介

其他有冇可能唔變.....
神田~拉比~

http://dgrayman-anime.com/sp/cast/
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[手機]網絡問題 LKC ~清談館~ 17 01-13-07 12:52 PM
06-07英超賽程 steve 體育版 3 06-23-06 01:08 PM
03-04 英超聯賽程表 suzuki 體育版 7 06-19-03 11:56 PM

現在的時間是 12:17 PM

手機版 | APP版