Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-04-05, 08:24 PM   #226
POISON
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: XENOS=翔
真可憐啊

是被火燒熔了吧
反正重點又唔係樣
有乜所謂

舊 05-04-05, 08:28 PM   #227
カズキ
Game Master

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDKazuki-KTW
155有中文啦
カズキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-05, 09:51 PM   #228
tchans
Crazy Gamer
西軍~

註冊日期: Dec 2002
155好有完結feel~講眾人去向
tchans 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-05, 09:55 PM   #229
gilfish
Insane Gamer
大白痴

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: tchans
太好了

舊 05-05-05, 03:14 AM   #230
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
漫畫中o既淳平淨係住o係一個細單位裏面
但係動畫中o既佢就住獨立大屋......
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-05, 03:29 AM   #231
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
引用:
作者: tchans
唔似咁快完,感覺劇情步署緊,仲會有事發生

舊 05-05-05, 06:31 AM   #232
blindman102
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: kofire
唔似咁快完,感覺劇情步署緊,仲會有事發生
我都覺得重會有轉折,
但係的確可能脫離looping

最喜歡的那首歌現在你仍在唱嗎?
watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
我可以聽見温柔的歌聲與旋律
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
當我越膽怯時越是會想起你
blindman102 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-05, 09:08 AM   #233
不破大地
Game Master
車仔球迷

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: blindman102
比起Negima已經叫OK
哩套一集入面都有唔同走樣
Negi 就係成集平均地走樣

舊 05-05-05, 09:09 AM   #234
不破大地
Game Master
車仔球迷

動畫快得好緊要....
小唯出場好無謂

舊 05-05-05, 09:52 AM   #235
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 不破大地
so...do you consider that to be a good or bad thing

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-05, 10:25 AM   #236
blindman102
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 不破大地
上下半集好似係唔同人做,
所以走樣程度都唔同

最喜歡的那首歌現在你仍在唱嗎?
watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
我可以聽見温柔的歌聲與旋律
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
當我越膽怯時越是會想起你
blindman102 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-05, 10:52 AM   #237
不破大地
Game Master
車仔球迷

引用:
作者: PTX-003C
so...do you consider that to be a good or bad thing
咁我 prefer 草莓
起碼有時都會見到東城靚既一面

舊 05-05-05, 07:06 PM   #238
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
動畫5....必睇...雖則d樣走晒
太洶湧啦/\

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 05-05-05 07:11 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-05, 08:42 PM   #239
W教授
Insane Gamer

引用:
作者: 李某人
河下肯收手是好事...
可能真中因為要進修而出國, 寧願放棄西野/叫西野等他回來, 最後爛尾...
如果真中真係鍾情西野0既話, 佢去法國龐比度都得啦

舊 05-05-05, 11:45 PM   #240
カズキ
Game Master

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDKazuki-KTW
發現inhttp://dm.wangyou.com/

cos五月位朋友好正~
カズキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-05, 05:00 PM   #241
問天小肥
Crazy Gamer
~(‵▽′)ψ

註冊日期: May 2004
但其他就

我が前に立ち塞がりし すべての愚かなるものに
我と汝が力もて 等しく滅びを寫えんことを
問天小肥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-05, 05:03 PM   #242
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
身材一D都唔似
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-05, 06:58 PM   #243
POISON

引用:
作者: PokaNights
發現inhttp://dm.wangyou.com/

cos五月位朋友好正~
唔講都唔知佢地扮緊草莓

真係睇唔出

舊 05-06-05, 09:03 PM   #244
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
cos五月o個個幾靚

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-05, 09:46 PM   #245
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
呢個唔係五月黎ge...五月邊有咁正~
逃~~~~

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-05, 10:29 PM   #246
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
睇完#5

成日覺得動畫版西野好似帶住個假髮咁 (其實佢係和樹cosplay)

今集大量 service + 走樣 --> 好惡頂

此篇文章於 05-06-05 10:32 PM 被 Gallardo 編輯。
Gallardo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-05, 08:14 PM   #247
POISON

#15就快出(14/5)
太期待喇

舊 05-07-05, 09:30 PM   #248
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: chs991419
身材一D都唔似
差好多皮 \

舊 05-07-05, 09:49 PM   #249
POISON

引用:
作者: 小昭Teddy
差好多皮 \
cos西野個位似D
話晒西野得B CUP

舊 05-07-05, 10:19 PM   #250
單眼皮男孩
Game Master

註冊日期: Oct 2003
著套水手服 渣住粒士多牌你就話cosplay緊 ?
完全cos唔到五月既精粹,失敗! p
想sell樣請cos西野
單眼皮男孩 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:37 PM

手機版 | APP版