Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 11-04-16, 02:29 PM   #2501
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
真係『三分天下』每勢力派一個
黃生後果同梁天琦鬥楊岳橋有咩分別?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 02:44 PM   #2502
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: 某F 查看文章
其實一樣比人DQ。。。
梁天琦簽左同意書一樣DQ
體制內真係行唔通,最多只可以做泛民野

就係挖資源比體制外的組織呢方面既發展可以深入
肯定都唔得,俾人挖到你資助港獨組織的證據一樣收你皮。
去到呢步,中共已經唔怕香港人,好快23條都會出台。689亦都會拎著呢點做政績成功連任。
而相信689連任的最大作用,係以醜人方式完成呢條法例。
跟著再下屆,中共就派一個溫和D的人做特首再清算689,班港豬自自然然就會繼續番工放工。
001015 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 02:45 PM   #2503
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
如果講補游蕙禎個位,在下都想教主出山頂。
不過十全教主出黎,恐怕佢另一方既信眾都會洶湧而至…
建制分分鐘真係派個低能既出黎都會贏…

舊 11-04-16, 02:46 PM   #2504

引用:
作者: harakuma 查看文章
重選好似人人有份, 唔分之前果D人, 即係餐肉興, 淚面人, 見邊到有機都可能走去選返舖
要留意係呢單案上唔上到終審。上唔到的話,出年就會重選,上到可能拖到去任期完都唔奇。
舊 11-04-16, 02:47 PM   #2505

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
始終泛民vs建制係55:45,唔玩介票,問題都唔大。
舊 11-04-16, 02:49 PM   #2506
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
青年新政諗到下一步點行未?
到而家聲明都未有....呢D情況應該一早預計到,要一早plan 定下一步點行啦
成件事既博弈, 佢地每一步都行得好慢好慢....
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 02:49 PM   #2507
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
黃生出黎選,應該會有四個鬥
何志光第四位參賽者

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 02:56 PM   #2508
Penny仔

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
單議席單票制...都係泛民架喇
大大個馮檢基係度
舊 11-04-16, 02:57 PM   #2509
神人ではない!新人だ

引用:
作者: T.K. 查看文章
黃生出黎選,應該會有四個鬥
何志光第四位參賽者
仲有果D咩吳文咩…加埋D敵至遠果D介票王。
恐怕真係可以有7、8個候選人

舊 11-04-16, 03:22 PM   #2510
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
仲諗補選

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 03:36 PM   #2511
神人ではない!新人だ

咁唔補選,唔通真係委任玩到咁型

舊 11-04-16, 03:44 PM   #2512
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 001015 查看文章
始終泛民vs建制係55:45,唔玩介票,問題都唔大。
55:45本身已經好匪夷所思
都廿年了仲有45%人咁多
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 03:57 PM   #2513
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

諗下有無得救先啦,雖然唔知點救
咁樣連屈兩次機根本點選都無用

舊 11-04-16, 04:02 PM   #2514
LTKS

註冊日期: Jan 2011
我有興趣睇吓點樣爛落去
唔夠20年一鋪清袋
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 04:27 PM   #2515
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
新東人: 你班XX 俾我抖下得唔得呀.jpg
一年內投3次票 !?
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 04:40 PM   #2516
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
如果DQ咗嗰兩位嘅話,客觀結果係地區直選分組投票嘅 非建制 v 建制 比例會係 17:16,非建制僅僅守住。

如果之後新界東同九龍西嘅補選失守嘅話,就會變成17:(16+2=18),建制派可以肆無忌憚地修改議事規則,僅餘嘅議會抗爭武功會被廢埋,唔洗等23條立法就已經正式玩X完。

就算輸,都只能最多輸一場((17+1=18):(16+1=17))。

本土(熱普城)出嚟選(教主+陳雲)應該唔出奇(估計佢哋會佔15-30%,教主可能35%+),亦唔會期望佢哋會「大局為重含X投票」

但如果成班白痴泛民喺單議席單票制嘅補選度都仍然唔肯協調嘅話(尤其馮檢基呢條契弟膽敢出返嚟嘅話),恐怕又要出動「戴妖」嘅「雷動」去民間協調非建制嘅支持者(佔40-50%)先可以阻止土共得逞。

泛民新界東應搵咖喱飯。(個條粉腸鄭家富再出實行要佢「除富」)

九龍西我真係完全預測唔到,教主一係敗者復活,一係同泛民推舉嘅人攬炒(尤其如果出馮檢基)

此篇文章於 11-04-16 04:45 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 04:45 PM   #2517
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
唔好陳雲丫,毒過司徒華
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 04:58 PM   #2518
Penny仔

引用:
作者: sugihara 查看文章
作為一般市民...頂多都係出黎幫拖

要反擊的話, 真係睇青政果2個當事人同泛民陣形有咩行動
舊 11-04-16, 05:09 PM   #2519
神人ではない!新人だ

引用:
D CANCER由前列腺發到去腦髓仲有得救
依家就算遊行都係百幾二百人,土共唔係會聽下嘛

此篇文章於 11-04-16 05:12 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 05:30 PM   #2520
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

有人話jr佢個釋法,唔知得唔得

舊 11-04-16, 05:34 PM   #2521
神人ではない!新人だ

引用:
有人話jr佢個釋法,唔知得唔得
就算得,佢都可以為你JR再釋法。
同政府賭身家咁英勇

舊 11-04-16, 06:33 PM   #2522
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

睇下d官點做囉今次擺明落法院面

btw呢個時候搞樓市,真係痴線

舊 11-04-16, 07:15 PM   #2523
麥魚仔
岬命

註冊日期: Apr 2006
引用:
仲諗補選
負方復活賽

麥魚仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 08:04 PM   #2524

引用:
睇下d官點做囉今次擺明落法院面

btw呢個時候搞樓市,真係痴線
轉移視線+拎政績!早排係禁吹特首選戰,人地心急咪襯早開戰lo!
舊 11-04-16, 08:35 PM   #2525
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
又俾條友成功叫釋法
真係XYZ

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 06:50 PM

手機版 | APP版