Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 31 71 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 91 131 181  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol 1
mouseccy 05:07 PM 02-27-17
作者: 赤武神:
暫時應未有香港E-SHOP, 日,美,歐。。講真起碼要起個日同美兩者E-SHOP作品都好唔同
Nintendo ac好易開,我現都開埋個美國區ac先
開就已經開左3個日美港
而家係考慮駛唔駛開多個歐
但我係驚買完D COIN分開曬
到時D 金COIN又分散曬係唔同ACC
lodoss 03:59 PM 02-27-17
作者: longlung:
唔知有無機會出F ZERO.........
F zero 家用機最後係GC果隻?
阿聰 04:05 PM 02-27-17
作者: lodoss:
F zero 家用機最後係GC果隻?
YES,果隻畫面好癲!名越稔洋操刀的。
lodoss 04:47 PM 02-27-17
作者: 阿聰:
GC隻F-ZERO係做得唔錯,
我果時專登買個軚盤都係玩呢隻,
不過要另外插電麻煩D
longlung 08:18 PM 02-27-17
不過要另外插電麻煩D
果陣要帶SAVE CARD去機舖
成日有人唔記得拎返張SAVE CARD走
lineage19 12:39 AM 02-28-17
作者: 阿聰:
GX的畫面就算呢家睇都唔失禮
BTW老任真係雪藏左好多名作TITLE...
如果F-ZERO同MOTHER都可以好似光神話咁REBOOT就爽了
阿聰 09:33 AM 02-28-17
不過要另外插電麻煩D
我就出街玩體感機,返到屋企都係用GC手掣玩。
作者: lineage19:
如果F-ZERO同MOTHER都可以好似光神話咁REBOOT就爽了
F-ZERO我好想有新作架!睇下老任點啦⋯⋯WAVE RACE同1080 SNOWBOARDING都係。
天野 12:23 PM 02-28-17
作者: lineage19:
Mother真係咁好玩?
成日都想玩返
信長 01:20 PM 02-27-17
前日睇reddit
好似秘魯偷步賣機了...
neo2046 01:25 PM 02-27-17

陸奧 貴志 05:12 PM 02-27-17
頭先收到PIAGO電話,3號12點後可以攞,HOLD 7日,仲係冇講要食GAME
半人馬-RigiL- 01:13 PM 02-28-17
作者: 陸奧 貴志:
頭先收到PIAGO電話,3號12點後可以攞,HOLD 7日,仲係冇講要食GAME
証明唔一定贏在起跑線xdxd
由手機版發出
neo2046 05:07 PM 02-28-17
RIVE is coming to the Nintendo Switch this year
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1348043

作者: LordKano:
Seems like there will be an exclusive expansion for the Switch version :
https://twitter.com/TwoTribesGames/s...66333503057921

We’re developing RIVE on Switch with help from @EngineSoftware. Details on an exclusive Switch expansion & release date are coming later.
RIVE - Release Trailer | PS4
https://www.youtube.com/watch?v=0fVr3bBKJzY

作者: :

ゆり 10:56 AM 02-28-17
話說日水機有冇人要?

AMAZON落左部諗諗下都係等瑪車出左先再買

費時放部機係到鋪塵
野良猫 11:02 AM 02-28-17
作者: ゆり:
話說日水機有冇人要?

AMAZON落左部諗諗下都係等瑪車出左先再買

費時放部機係到鋪塵
留住自用啦
到時又要搵又未知有冇咁快補到貨
ゆり 11:11 AM 02-28-17
作者: 野良猫:
留住自用啦
到時又要搵又未知有冇咁快補到貨
咁呢點我又冇所謂我完全唔急玩
fami~yan 11:56 AM 02-28-17
已收通知3月3去PIAGO拎機

另,D員工爆響口,機已經到左
Gundam MK-2 11:59 AM 02-28-17
作者: fami~yan:
已收通知3月3去PIAGO拎機

另,D員工爆響口,機已經到左
唔駛爆都知
點會可能未有貨
阿聰 01:58 PM 02-28-17
作者: Gundam MK-2:
唔駛爆都知
點會可能未有貨
快D走去多謝人地爆料。
信長 11:58 AM 02-28-17
無人打比我 >.<

仲有三日..
clanyuen1 01:48 PM 02-28-17
請問我訂左日機(孤注訂),是否買個2腳轉3腳轉插就得?
唔駛用110v-220v變壓火牛
ゆり 02:01 PM 02-28-17
作者: clanyuen1:
請問我訂左日機(孤注訂),是否買個2腳轉3腳轉插就得?
唔駛用110v-220v變壓火牛
隻牛係世界牛 轉番三腳就得
ゆり 05:13 PM 02-28-17
傳北京已經偷跑 by 貼吧
貓太部 05:31 PM 02-28-17
作者: ゆり:
傳北京已經偷跑 by 貼吧
北京唔係首發地區反而有偷跑.....
就因為冇代理管.....
天野 05:38 PM 02-28-17
作者: 貓太部:
北京唔係首發地區反而有偷跑.....
就因為冇代理管.....
哈哈...所謂首發地區即是冇得偷跑的地區
標籤:Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ
第一 ... 31 71 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 91 131 181  ... 最後

返回主題版面