Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-07-17, 11:30 AM   #10476
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: clie 查看文章

不斷砌不斷改PARTS,終於用呢隊廢嘢試幾十次好吃力過到26, 你可以參考吓(雖然呢堆機你大部分都無,但你有最強絕殺機,儘量砌掂佢,我望咗好多過關組合,有啲R爆頭點過,但唔係邪道既)
WAVE1 唔爆珠,落幾隻破罩機砍到爆為止
WAVE2 考反應,普攻差不多紅血即按紫NONO大絕(燒左3珠,佢攻力係靜時絕殺機中最低,得兩萬幾)
WAVE3 8珠入關,要死兩機先夠DESTROY一吓絕+紫NONO 3吓絕,死泰坦同EV機(裝死BUFF CRT倍率SUP UNIT),用鉄壁幸運儘量拖時間令DESTROY攻力升到儘(最後一下普攻有50000),滿血魯魯會走左出黎,個入艦升CRT率 SUP UNIT 會失效,上前扣血再拉入艦,開共鳴,盾輪迴開激勵+再上前砍,DESTORY開共鳴,紫NONO開定熱血先,然後快按4吓大絕

盾輪迴做隊長加全隊攻力又破罩又激勵十分好用
辛苦晒
比我打幾場應該棄左

今次隻獎品有冇用??

仲有拿拿聲通30...聽日reset

此篇文章於 11-07-17 12:39 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-17, 11:45 AM   #10477
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: ShinDou 查看文章
冇destroy,冇紫nono,冇拳泰坦冇大器貫罩,應該唔駛試 XD
睇錯DEL...DESOTRY都唔抽幫唔到你
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-17, 12:43 PM   #10478
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
爬左2次山得純白同琉璃,儲唔切石射destroy,冇諗過鬥雞屈成咁,精霸又通行證,諗住得是但1邊有用
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-17, 03:16 PM   #10479
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: J+1 查看文章
辛苦晒
比我打幾場應該棄左

今次隻獎品有冇用??
普攻13000, 同大泰坦一樣, 但唔好指望大絕, 每吓4000, 四吓都超過2秒
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-17, 03:21 PM   #10480
clie

引用:
作者: ShinDou 查看文章
爬左2次山得純白同琉璃,儲唔切石射destroy,冇諗過鬥雞屈成咁,精霸又通行證,諗住得是但1邊有用
你睇多啲26過關組合, 有人13號機, IJ, 豹馬呢啲過關, 重點係你要試
你爬山中到古鐵既話就easy汁
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-17, 09:57 AM   #10481
J+1
望過黎呀!!!!!!

感覺26 通行証ww

https://twitter.com/srw_xomg/status/928078579522351104

方舟

https://twitter.com/srw_xomg/status/928079072550273025

X霸

https://twitter.com/srw_xomg/status/928079339479904257

此篇文章於 11-08-17 01:04 PM 被 J+1 編輯。
舊 11-08-17, 11:35 AM   #10482
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
魔導戰士無時停,做唔到通行証
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-17, 12:34 PM   #10483
ShinDou

忙得濟打唔切上300得275,晒左d水同珠,不過本身都冇諗過打上去
舊 11-08-17, 01:10 PM   #10484
J+1
望過黎呀!!!!!!

320完
Coin抽得1隻...
舊 11-08-17, 07:31 PM   #10485
ShinDou

隻魔導又係鬥雞神機,真係出隻秒destroy,得105石,唔知射唔射好,翼霸好廢,西蒙都唔係勁
舊 11-08-17, 07:50 PM   #10486
J+1
望過黎呀!!!!!!

先觀望...不是大器又唔會突爆之下效能未必咁高
舊 11-08-17, 08:12 PM   #10487
Crazy Gamer

魔導戰士2突轉大器
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-17, 08:14 PM   #10488
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
魔導戰士2突轉大器
方舟呢??

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-17, 08:17 PM   #10489
Crazy Gamer

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
方舟呢??
冇, 得小器
舊 11-08-17, 10:07 PM   #10490
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
點解整到翼霸咁廢,俾人掂到就冇左2個buff
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-17, 10:15 PM   #10491
ShinDou

唔係掂到咁簡單,應該1中就秒左咁濟,應該純白乜都唔開都射得中佢,少血薄甲分分鐘冇貫都射得死 XD
舊 11-09-17, 08:33 AM   #10492
ShinDou

原來積塵已經上修左,試下夠唔夠秒destroy先
舊 11-09-17, 12:57 PM   #10493
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: GN00508771 查看文章
睇片就2突已經ok

我自己就突滿左⋯⋯⋯
Vs27
試左...0突要搭多兩隻盾來打,黑兔落直感3成迴避到斷空炮就好www
另兩隻用來獻頭...否則完全唔夠快殺....(隻cc好似落錯左..)

此篇文章於 11-09-17 01:26 PM 被 J+1 編輯。
舊 11-09-17, 03:12 PM   #10494
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
另外想預先請教一下
VS征霸 28B(打XAN斬)既攻略要點係乜?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-17, 06:35 PM   #10495
ShinDou

積塵凸3打destroy都好堅,1拳冇賓打到6萬幾cri,不過如果擋左就可能秒唔到
舊 11-09-17, 07:15 PM   #10496
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: GN00508771 查看文章
另外想預先請教一下
VS征霸 28B(打XAN斬)既攻略要點係乜?
我仲回憶緊當時點打....卡住左

高命中高爆擊....
舊 11-09-17, 07:45 PM   #10497
ShinDou

SPEC2 OR V2果類高命中拳機,配拳指陣打
舊 11-09-17, 09:22 PM   #10498
ShinDou

有冇人用過魔導鬥雞係咪真係咁神﹖1隻夠單挑DESTROY﹖有冇機克得死佢﹖
舊 11-09-17, 09:28 PM   #10499
Crazy Gamer

黑膠應該尅到,尅屬下應該打得爆個罩減氣
舊 11-09-17, 09:32 PM   #10500
ShinDou

但半血以下加3千行動,應該SLOW同扣完氣都行好快﹖平時D創性都超快

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 01:43 PM

手機版 | APP版