Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-24-08, 06:18 PM   #26
鐵拳浪子
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
作者: Assassin 查看文章
一齊左4個月(佢之前既另一半同佢一齊左5年 )
雖然佢對我都好好
但係因為一次偶然睇返佢以前個xanga(睇到d咩大家知道啦,唔洗多講,果一刻個感覺真係幾 )
從此自後我就愈黎愈唔信佢,甚至去到有d憎佢咁扭曲既地步
到底我係咪太小器
p.s我係一個典型金牛座男孩
你憎佢不如分手啦!

俾多d空間人地啦!呢種揭過去自殘法係d無病呻吟既人先會做。

樓主我都係金牛座,咁,關咩事呢?
鐵拳浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-08, 06:21 PM   #27
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 貝黑萊特 查看文章
咁仲駛唔駛沖破埋呢個…生理關口添?
THIS IS HIS CHOICE

舊 08-24-08, 06:29 PM   #28
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 貝黑萊特 查看文章
咁仲駛唔駛沖破埋呢個…生理關口添?
4個月,乜都破晒啦
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-08, 06:33 PM   #29
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
我自己1 個xanga~ 以前女朋友同依家女朋友d 野都係哂到~ 咩都無刪~
依家女朋友睇到我以前同女朋友d 野都無唔信~
只係你自己個心點諗架姐~

如果因為咁而分開~ 好唔抵囉~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-08, 06:41 PM   #30
The One
業餘歌手

引用:
作者: 基路亞 查看文章
我自己1 個xanga~ 以前女朋友同依家女朋友d 野都係哂到~ 咩都無刪~
依家女朋友睇到我以前同女朋友d 野都無唔信~
只係你自己個心點諗架姐~

如果因為咁而分開~ 好唔抵囉~
THIS IS THE POINT

舊 08-24-08, 06:45 PM   #31
Lukas

註冊日期: Jul 2006
如果你真係鐘意佢既

就繼續以"聯繫"去反駁自己係水泡的想法

老土D講句, 時間可以證明一切, 包括你係佢心目中的地位

Lukas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-08, 07:47 PM   #32
liverwan

註冊日期: Dec 2004
佢肯比你睇代表佢信你呀~...唔好諗埋一邊
liverwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-08, 08:02 PM   #33
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
我覺得樓主係佔有欲太強....去到因愛成恨o既地步
而家個女仔做咩你都覺得佢係呃緊你/哄緊你

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-08, 08:10 PM   #34
chandler
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002
疑心大好麻煩的...relax喇

我之前有兩個女友,一個同之前o個個8年,另一個同ex5年,都係咁相處喇,以前既野當唔知咪算囉

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-08, 08:20 PM   #35
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
都係果句...最重要係自信...既然佢揀得你,你就要有自信你係佢既right choice, 同埋有自信好過佢ex...

舊 08-24-08, 10:49 PM   #36
CNC
Crazy Gamer
麻雀放砲專家

註冊日期: Dec 2003
樓主
我都係金牛座的
你既戀愛方向同我都係差唔多呢

無錯我地都係佔有慾特別強既人
但我地必須要離開呢隻牛角尖
試試從佢既角度出發
因為朋友隨時都可以對住一世
但戀人隨時幾個月玩完
當女性對愛情越失去信心
就會越放多時間係朋友身上
記緊..唔好強行命令佢唔比做D平常生活做既野
(當然太過份既除外啦 )

大家拍拖
都係講信任
我相信你同我都一樣
可以細心從佢既行動去分析佢為你做佐幾多野
又或者諗佢對你做既野其實可以再絕D..唔聽電話唔報到都得
(但記住唔好抱住過大既期望..對大家都無好處)
如果唔太信任既
坐低同對方面對面傾下問題
如果都真係唔太信而佢又唔肯改
建議都係分開比較好
無謂哂大家時間又辛苦大家啦

舊 08-24-08, 11:11 PM   #37
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
樓主
忘記呢件事
繼續對你女友好啦

雖然唔知之後會發生乜事
但至少, 你對佢好過, 係事實
至少無悔

況且, 你女友冇話你知呢件事(同ex分手後同你閃電撻著)
如果你夾硬同佢傾, 咪即係俾佢知你知?
有d野, 做左無得後悔, 但事後先可惜, 咁樣好無謂

學劉仔話, 煩惱自找啦你今次@@
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-08, 11:19 PM   #38
The One
業餘歌手

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
樓主
忘記呢件事
繼續對你女友好啦

雖然唔知之後會發生乜事
但至少, 你對佢好過, 係事實
至少無悔

況且, 你女友冇話你知呢件事(同ex分手後同你閃電撻著)
如果你夾硬同佢傾, 咪即係俾佢知你知?
有d野, 做左無得後悔, 但事後先可惜, 咁樣好無謂

學劉仔話, 煩惱自找啦你今次@@
唔睇, 乜事都冇
好奇害死貓
既然已經睇左
只有兩個CHOICE
一, 扮冇野
二, 同佢傾訴(唔係講數), 將心中既不安講俾佢知, 當然, 呢個做法絕對有可能令
雙方關係打折扣, 但係亦有可能令關係更好, 呢個係一個正/負結果既賭博

*我OUT喇, 講野冇乜POINT了

舊 08-24-08, 11:24 PM   #39
綾小路雷太

引用:
作者: lauchai 查看文章
唔睇, 乜事都冇
好奇害死貓
既然已經睇左
只有兩個CHOICE
一, 扮冇野
二, 同佢傾訴(唔係講數), 將心中既不安講俾佢知, 當然, 呢個做法絕對有可能令
雙方關係打折扣, 但係亦有可能令關係更好, 呢個係一個正/負結果既賭博

你咪玩啦, 薑愈老愈辣, 你未聽過

我建議樓主按雙方親密度再決定行一定係二吧
如果未有咁好, 就唯有一住先
如果好少少, 或者有朝一日你真係頂唔順, 就用二吧

反正你頂唔順的話死忍都只會向壞方向發展, 到時倒不如放手一搏吧
舊 08-24-08, 11:26 PM   #40
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
唔睇, 乜事都冇
好奇害死貓
既然已經睇左
只有兩個CHOICE
一, 扮冇野

你呢段話令我諗起其中一句我最討厭既說話 : 無知係最幸福

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-08, 11:27 PM   #41
The One
業餘歌手

引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
你呢段話令我諗起其中一句我最討厭既說話 : 無知係最幸福
尤其係感情事上
佢有神秘既魔力

舊 08-24-08, 11:29 PM   #42
The One
業餘歌手

引用:
你咪玩啦, 薑愈老愈辣, 你未聽過

我建議樓主按雙方親密度再決定行一定係二吧
如果未有咁好, 就唯有一住先
如果好少少, 或者有朝一日你真係頂唔順, 就用二吧

反正你頂唔順的話死忍都只會向壞方向發展, 到時倒不如放手一搏吧
如果樓主諗得通
根本就唔會上黎講
RIGHT?
佢宜家係要決定而唔係個決定

*我是老藕

舊 08-24-08, 11:35 PM   #43
綾小路雷太

引用:
如果樓主諗得通
根本就唔會上黎講
RIGHT?
佢宜家係要決定而唔係個決定

*我是老藕
你而家叫老襯會貼切d

做決定都要有個準則既
至於選一定二, 就要佢隨機應變

準則就係度架啦
信不信由佢

如果佢盲頭烏蠅咁連自己想點都未知就胡亂決定路向
我就真係會請佢好好放低
舊 08-24-08, 11:37 PM   #44
The One
業餘歌手

引用:
你而家叫老襯會貼切d

做決定都要有個準則既
至於選一定二, 就要佢隨機應變

準則就係度架啦
信不信由佢

如果佢盲頭烏蠅咁連自己想點都未知就胡亂決定路向
我就真係會請佢好好放低
好心分手?a

我未嫁架

舊 08-24-08, 11:46 PM   #45
綾小路雷太

引用:
好心分手?a

我未嫁架
你似乎冇睇兒童不宜
舊 08-24-08, 11:53 PM   #46
The One
業餘歌手

引用:
你似乎冇睇兒童不宜
睇左啦

舊 08-25-08, 12:00 AM   #47
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
將疑心化做癡心...搞掂~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 12:06 AM   #48
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
頭先同女友傾開、佢問左一條問題:
樓主女友有無o係xanga 度講點解同ex 分手?
又有無o係xanga 度講點解會同樓主一齊?

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 12:25 AM   #49
The One
業餘歌手

引用:
作者: Middle 查看文章
頭先同女友傾開、佢問左一條問題:
樓主女友有無o係xanga 度講點解同ex 分手?
又有無o係xanga 度講點解會同樓主一齊?
adam鄭: 呢個......係一個謎

舊 08-25-08, 12:47 AM   #50
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
adam鄭: 呢個......係一個謎
但佢覺得呢個謎先係重點......

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 07:23 PM

手機版 | APP版