Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
電視遊戲討論版>莎木 III 情報區 vol.2 | 19年11月19日發售
nds 10:15 PM 05-16-18
狼來了。。。
風間鈴木仁 10:27 PM 05-16-18
作者: シェンムー:
預左........

Sent from my iPhone using Gaforum
作者: C.K.F.:
鈴木裕已要求SEGA今年出隻莎木1&2俾你地玩咗先, 請大家支持SEGA, 支持SONY, 支持PS4.
預左 X2 ……

請大家支持 SEGA , 支持 SONY SIE , 支持 PS4 / PS4PRO 。
okabe 11:55 PM 05-16-18
鈴木裕已要求SEGA今年出隻莎木1&2俾你地玩咗先, 請大家支持SEGA, 支持SONY, 支持PS4.
但SEGA都PLAN莎木1&2係2019年
ComeLOLoh 11:58 PM 05-16-18
正路當然係PS4版 1 , 2 出先,抄番個勢,加比人溫下書先。
咁「急」出當然應該delay再整下容。
maskrider 12:16 AM 05-17-18
我要求較低,希望佢唔會要再籌先可以做落去。要再籌就隨時等到PS5出都唔知有冇。

Kickstarter抽佣抽得好勁,希望佢無太低估個budget。
okabe 12:24 AM 05-17-18
作者: ComeLOLoh:
正路當然係PS4版 1 , 2 出先,抄番個勢,加比人溫下書先。
咁「急」出當然應該delay再整下容。
我反而覺得因為有1同2 HD化
所以唔想衰,所以先delay重新執過
八仙果 01:27 AM 05-17-18
作者: 風間鈴木仁:
預左 X2 ……

請大家支持 SEGA , 支持 SONY SIE , 支持 PS4 / PS4PRO 。
預咗 x 3。
出咗 III 先算,仲話 IV。
aquarius 02:55 AM 05-17-18
莎木以前嘅自由度賣點而家好多open world都做到
不過期待度都好高嘅
莎月美希 07:36 AM 05-17-18
十八歲等到四十歲都未玩完…………
由手機版發出
風間鈴木仁 10:32 AM 05-17-18
作者: 莎月美希:
十八歲等到四十歲都未玩完…………
由手機版發出
很好的比例。玩 TV GAME 都需要長情。

1999 莎木
2001 莎木 II ( 好似係有錯請更正我 )
2019 莎木 III
2020~25 莎木 IV ( 或者出到 )

真的等到很久很久。
請支持 SEGA 。
C.K.F. 11:58 AM 05-17-18
下次鈴木裕(在2019年)會再公布 莎木3 為咗要畫面更靚, 加入AI, 要改為PS5首發作品, 玩在銳意開發中, 會以2020年內發售為目標.
另外, 由於新平台開發成本會大幅上升, 需要大家再back過.

請大家支持SEGA, 支持SONY, 支持PS4, 支持PS5, 支持AI, 支持再back過.
風間鈴木仁 12:16 PM 05-17-18
下次鈴木裕(在2019年)會再公布 莎木3 為咗要畫面更靚, 加入AI, 要改為PS5首發作品, 玩在銳意開發中, 會以2020年內發售為目標.
另外, 由於新平台開發成本會大幅上升, 需要大家再back過.

請大家支持SEGA, 支持SONY, 支持PS4, 支持PS5, 支持AI, 支持再back過.
不支持再back過.
飲 養命酒 是有原因的。

1999 莎木
2001 莎木 II ( 好似係有錯請更正我 )
2019 莎木 III 
2020~25 莎木 IV ( 或者出到 )

真的等到很久很久。
請支持 SEGA 。
darkvolver 12:41 PM 05-17-18
鈴木老師,不如拜訪下小島神,大家傾下可能會好d...大家間接同sony有關。

Sent from my iPhone using Gaforum
ericwpk 01:40 PM 05-17-18
其實想講好耐
不如唔好個個 POST 都支持乜支持物
我覺得好娘好老土
安安 09:45 PM 05-17-18
https://www.youtube.com/watch?v=Z2tYdq8kyX0
Shenmue 3 THQ Nordic presentation (May 2018)
Hello MiMi 10:56 PM 05-17-18
作者: ericwpk:
其實想講好耐
不如唔好個個 POST 都支持乜支持物
我覺得好娘好老土
其實我都覺係over 左
安安 08:09 PM 05-24-18
https://shenmue.link/news/shenmue3/935/
玲莎花役が照井春佳さん決定
C.K.F. 09:52 PM 05-24-18
作者: 安安:
https://shenmue.link/news/shenmue3/935/
玲莎花役が照井春佳さん決定
在莎木2 做玲莎花的聲優係邊個?

松風雅也 今時今日老咗咁多, 咁 芭月涼在 莎木3裡頭會突然變成老牛咁嘅聲囉?
零式 10:09 PM 05-24-18
在莎木2 做玲莎花的聲優係邊個?

松風雅也 今時今日老咗咁多, 咁 芭月涼在 莎木3裡頭會突然變成老牛咁嘅聲囉?
石垣はづき, 已經引退

引退
・シェンファ役:石垣はづき氏

死去
・朱元達役:北村弘一氏
・洪徳林役:中村秀利氏

その他
・原崎望役:安めぐみ氏 … 声優としてはシェンムー以外活動していない
・刃武鷹役:萩原匠氏 … 現在の活動が不明?
wsx360 10:12 PM 05-24-18
唔會啦
佢今年先41歲
之前gundam鐵血的孤兒 先同櫻井孝宏(藍帝)做對手戲
C.K.F. 10:19 PM 05-24-18
作者: wsx360:
唔會啦
佢今年先41歲
之前gundam鐵血的孤兒 先同櫻井孝宏(藍帝)做對手戲
當年20歲出頭係把雞仔聲,
依家41歲係把成熟聲,
所以聽落應該有明顯差別.
C.K.F. 10:23 PM 05-24-18
作者: 零式:
石垣はづき, 已經引退

引退
・シェンファ役:石垣はづき氏

死去
・朱元達役:北村弘一氏
・洪徳林役:中村秀利氏

その他
・原崎望役:安めぐみ氏 … 声優としてはシェンムー以外活動していない
・刃武鷹役:萩原匠氏 … 現在の活動が不明?
多謝CHing 的資料, 好詳盡 !

朱元達&洪徳林 死埋都未出到新一集, 鈴木 裕真係愧對佢地...
ComeLOLoh 10:24 PM 05-24-18
莎花新把聲Sample:
https://twitter.com/phantom_river/st...12309398958080
Squall-Lucifer 10:38 PM 05-24-18
松風雅也目前把聲比較接近20多歲多D,反而孝哥不知道能否配回藍帝把聲,還是又一個ルーザー
ComeLOLoh 08:10 AM 06-12-18

標籤:莎木III
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面