Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
~小鬼~ 09:30 AM 09-21-15
作者: JMi:
我得藍冠 今朝又一個

其實錢咁無用 開比人10萬買裙50萬買冠得唔得...
錢好有用,間屋D佈置好貴
JMi 09:34 AM 09-21-15
作者: ~小鬼~:
錢好有用,間屋D佈置好貴
咁比你50石換5萬好唔好 XD
有料石50石換25萬 XDDD
~小鬼~ 10:04 AM 09-21-15
隻Game D sr 卡都好靚
用唔晒都進晒佢先
kimtch 10:32 AM 09-21-15
卡冠gg :o)

master先clear得8首:o)
J+1 10:41 AM 09-21-15
終於跌啦\/

由手機版發出
~小鬼~ 11:16 AM 09-21-15
恭喜
當你諗住升SR 隊員的時候,就會發現裙係幾難出
JMi 11:20 AM 09-21-15
恭喜呀 無野慘得過有得睇無得升.....

基本上成隻GAME無論咩都好難有目標FARM純粹等運到咁
日日打魔神紅箱的感覺
空調 11:55 AM 09-21-15
恭喜
當你諗住升SR 隊員的時候,就會發現裙係幾難出
一車車SR就話姐
無課玩家得2張SR
一小英口 03:00 PM 09-21-15
作者: ~Alex~:
仇劍pro最尾果堆左右掃我都仲未搞得掂
< , > drag note個判定係要拉過粒note少少 之後先回頭
如果停正粒note上面就回頭的話會miss

順帶一提, 回頭果下其實冇判定, 可以拆開兩野黎打 b

比我估都係技發動問題 可能多note時發動同少note時發動又有影響咁
技我感覺上唔係純random發動 好似總係同一個位有果隻cut in咁
有隊長技係加技能發動率 所以應該係Random
reiyaw 03:12 PM 09-21-15
作者: 空調:
一車車SR就話姐
無課玩家得2張SR
無課玩耐左屎屎地(Pro FC)都可以有兩次十抽
兩次都中保底就真係無野講
(第二次十抽中左五張SR 一張重覆)
JMi 03:20 PM 09-21-15
作者: 一小英口:

有隊長技係加技能發動率 所以應該係Random
無實測
但可能只係早D儲滿條技能bar就早d開到技咁
你一路用呢個隊長技又全per咁去又一路同一個位開到技

純random的話鬥ranking會好悲劇 要煲n次博開多幾次技
~小鬼~ 03:22 PM 09-21-15
應該唔係純random, 我見佢開技都係果D 時間
reiyaw 03:25 PM 09-21-15
應該唔係純random, 我見佢開技都係果D 時間
應該就係上面寫個秒數? 例如每9秒抽一次開唔開技
~小鬼~ 03:31 PM 09-21-15
作者: reiyaw:
應該就係上面寫個秒數? 例如每9秒抽一次開唔開技
No, 果個講緊個技hold 幾耐
一小英口 03:33 PM 09-21-15
運game 唔係不嬲都咁悲劇架咩 ... 而家PAD 打rank 突然跌多1個combo 都差勁多分啦
reiyaw 03:38 PM 09-21-15
No, 果個講緊個技hold 幾耐

咦乜唔係判定時間咩 我都係睇第一版張圖
不過多左張SSR之後我RPR直接升左百幾(35x>>47x.)
~小鬼~ 03:43 PM 09-21-15
唔知,我就算升完個skill 句野都係冇變
reiyaw 03:59 PM 09-21-15
應該就例如 かなり=6~10秒 高確率=31~40%
升1lv多0.5秒/1%...?
kimtch 04:01 PM 09-21-15
某D SSR l1 同L2個技句野好似真係冇變..
~小鬼~ 04:06 PM 09-21-15
我升到5-6都係一樣
JMi 04:09 PM 09-21-15
作者: 一小英口:
運game 唔係不嬲都咁悲劇架咩 ... 而家PAD 打rank 突然跌多1個combo 都差勁多分啦
音game搞咁多做乜... 唉
reiyaw 04:11 PM 09-21-15
音game搞咁多做乜... 唉
音game X
課金game O

anyone 04:12 PM 09-21-15
杏歌上9速就即刻過到
kimtch 04:18 PM 09-21-15
根本成秋痴埋你係連禁GREAT都有問題就係要上速既時間
anyone 04:32 PM 09-21-15
但係fc唔到ge上9都係一樣
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132  ... 最後

返回主題版面