Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64 114  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
尼路 02:30 PM 09-12-15
其實過左MASTER有乜獎勵,我覺得我都要用石先過到……
漆黑之牙 02:34 PM 09-12-15
作者: 尼路:
其實過左MASTER有乜獎勵,我覺得我都要用石先過到……
第1次50石......同埋開MV MODE
尼路 03:29 PM 09-12-15
作者: 漆黑之牙:
第1次50石......同埋開MV MODE
後面先係重點咁……
Cowlex 04:16 PM 09-12-15
一張紅ssr都冇
4個紅皇冠
6078 04:32 PM 09-12-15
仲未脫離首抽地獄
有d想sr開局(我想打機吖)
~小鬼~ 04:39 PM 09-12-15
作者: ~Alex~:
一張紅ssr都冇
4個紅皇冠
我都重差2個黃色
不過整埋藍色隊先
anyone 10:02 PM 09-12-15
ios如果過又lag的話
而有裝activator就係activator blacklist左呢個app
arm arm試到會順好多
reiyaw 10:39 PM 09-12-15
無刷首抽(懶
課左一次連埋免費石三次10抽 0ssr 9sr 21r 不如一槍打死我

其實音game苦手又想過master的話
基本上只要有兩隻(最好同系)補血
然後自隊長+友隊長 簡同系技能發動率up的話

我試過Nice+Bad+Miss超過50粒都過到關 (首歌600粒度)

招Cute系發動率up / Cool系appeal up 好友
axe1292 10:48 PM 09-12-15
補血我得隻R女巨人,
唔想用都要用住先=.=
Cowlex 10:49 PM 09-12-15
作者: anyone:
ios如果過又lag的話
而有裝activator就係activator blacklist左呢個app
arm arm試到會順好多
要點整
yorkyork 11:09 PM 09-12-15
原來可以入招待,
有冇人招待未爆可以比個ID我入?
JMi 11:25 PM 09-12-15

add friend又得咩都得
多謝小鬼大神
anyone 11:41 PM 09-12-15
要點整
入去activator有個位係blacklist app入去揀返デレステ就得

搞完順順利利過到ススメオトメmaster
不過廢渣當然full唔到
reiyaw 11:52 PM 09-12-15
入去activator有個位係blacklist app入去揀返デレステ就得

master報酬(分數S 50石,FC 50石)
分數S應該都可以靠高rare卡 谷分解決
FC就算有技Bad變perfect都要有本事bad到先得 ...
(一首master都fc唔到 清pro FC攞石度日
Cowlex 11:59 PM 09-12-15

岩岩裝左個app
係咪即係入去tick個デレステ就得

anyone 12:00 AM 09-13-15
master應該全ssr先夠s?

未裝都lag咁應該無野架喇
Bahamut 12:06 AM 09-13-15
唔使全SSR
1SSR 4SR, 有升過進化過, 就算唔FC打難度唔高既MASTER都可以SCORE S
Cowlex 12:08 AM 09-13-15

未裝都lag咁應該無野架喇
未裝之前除左間唔中會"姪"一下之外都唔覺有問題
定係呢個就係lag?a
anyone 12:08 AM 09-13-15
oh 不過都係無ssr
anyone 12:09 AM 09-13-15
未裝之前除左間唔中會"姪"一下之外都唔覺有問題
定係呢個就係lag?a
一下然後有無覺得d音歪左/快左黎
有就試試
reiyaw 12:11 AM 09-13-15
五張一樣既S 隊長技up60%其中一項appeal再加自己都係擅長(vocal/dance/visual)
蔗渣價錢燒鵝味道?
DigIKo 12:13 AM 09-13-15

歡迎巨巨們carry fc晒pro之後會開始fc master
Cowlex 12:16 AM 09-13-15
一下然後有無覺得d音歪左/快左黎
有就試試
我每次bad或者miss都會覺得係隻game出左問題
除左"姪"一下之外唔覺有其他問題 可能我本身音感差 出左事都feel唔到
JMi 01:06 AM 09-13-15
要煲死CUTE隊了...(十連慎入)

CUTE隊有無人個技回血架......
裙都仲OK 紅冠都箱出左個 問題係卡左係紅頸鏈度...
reiyaw 01:10 AM 09-13-15
作者: JMi:
要煲死CUTE隊了...(十連慎入)

CUTE隊有無人個技回血架......
裙都仲OK 紅冠都箱出左個 問題係卡左係紅頸鏈度...
SR有緒方回3 R我自己有三隻都回血2 (道明寺 宮本法國人 前川貓)
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64 114  ... 最後

返回主題版面