Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[iOS/An]新作情報區
傑斯特 06:41 PM 05-27-15
作者: 柴崎幸:
謝謝指正,而家用你講既戰法,先開左細川技,再用伊達大技,易打左好多。
不過點先可以加多D消費點?開完兩個技都已經唔夠其他人用了。
你可以放一隻奧義係加奧義pt的步/騎去前排
SR松平元康/R佐佐成政etc
但值唔值減咁多戰力係一個問題

又或者
繼承skill
好似武田勝賴個奧義開眼
搵個你會放左or中的主力繼左佢
f2light 04:44 AM 05-28-15
仮面ライダー ストームヒーローズ 事前登錄

http://sh-ridergame.bn-ent.net/
fami~yan 09:40 AM 05-28-15
岩岩開始玩戦国やらいでか,擺隻伊達係前中,成日得佢一個衝左上前打,前左右食花生...係咪應該前左右擺弓手先岩呢...
stcdavidhk 09:57 AM 05-28-15
作者: fami~yan:
岩岩開始玩戦国やらいでか,擺隻伊達係前中,成日得佢一個衝左上前打,前左右食花生...係咪應該前左右擺弓手先岩呢...
平時我放左,中係近戰,後排全弓/槍(右邊戰友)
普通關夠做有突,但列傳關就要因情況轉下

(而家打到上衫,因冇勁弓手,前排都係武士被剋死過唔到...)

另外今日內應該存夠2000石玩10連
柴崎幸 11:31 AM 05-28-15
作者: stcdavidhk:
平時我放左,中係近戰,後排全弓/槍(右邊戰友)
普通關夠做有突,但列傳關就要因情況轉下
(而家打到上衫,因冇勁弓手,前排都係武士被剋死過唔到...)
另外今日內應該存夠2000石玩10連
我而家都係咁擺,右上放隊友算。
伊達同樣擺左上,小早川隆景放中上,第二排放弓手、槍手。
其實普通故事夠打,直頭唔駛點開技;但外傳就難好多。
stcdavidhk 11:52 AM 05-28-15
10連…
一堆垃圾
柴崎幸 01:04 PM 05-28-15
10連…
一堆垃圾
我而家先一千幾百,重有排先有機會玩10連。
不過而家已經見到有人LE 進化完成,好恐怖。
stcdavidhk 01:50 PM 05-28-15
AN都出左,可以刷招待(但要升到lv10至計數)
Eking 02:16 PM 05-28-15
有冇人玩緊dragon blaze 星之後裔 ?
J+1 04:26 PM 05-28-15
海虎....想刷個基頭4出來

http://tsp.gameone.com/
由手機版發出
fami~yan 09:46 AM 05-29-15
AN都出左,可以刷招待(但要升到lv10至計數)
刷一次時間已經係慢,仲要10LV,算吧....
f2light 12:36 AM 05-30-15
SEGA ケイオスドラゴン 混沌戦争 事前登錄
http://chaosdragon.sega-net.com/
fami~yan 12:29 PM 05-31-15
戦国やらいでか有冇gaf公會?
柴崎幸 07:35 PM 05-31-15
戦国やらいでか有冇gaf公會?
我地呢度好似連專頁都無。
小魔九 09:52 PM 05-31-15
我都問有冇人開公會
小魔九 09:53 PM 05-31-15
我都想問有冇人開公會
fami~yan 12:01 AM 06-01-15
而家入左個日本人公會...溝通唔到
柴崎幸 05:48 PM 06-01-15
作者: 小魔九:
我都想問有冇人開公會
而家打攻城戰,都係得自己一個,好鬼無癮。
但又唔知點先入到D公會。
fami~yan 06:26 PM 06-01-15
攻城戰多朋友同公會人的話point易搵好多
stcdavidhk 06:28 PM 06-01-15
攻城戰多朋友同公會人的話point易搵好多
我情況係比招入會...

係公會真係快,今次只要肯打一定拎到張服部

(2500萬有一張,而家我都打左1000萬...)
fami~yan 06:29 PM 06-01-15
我情況係比招入會...

係公會真係快,今次只要肯打一定拎到張服部
俾人招+1

仲要個會長知我唔識日文,用GOOGLE譯完再COPY番俾我睇
stcdavidhk 06:34 PM 06-01-15
係咪死server?
fami~yan 06:37 PM 06-01-15
係咪死server?
我正常(利申:AND
stcdavidhk 06:39 PM 06-01-15
我正常(利申:AND
佢剩係error我攻城戰...
fami~yan 06:46 PM 06-01-15
佢剩係error我攻城戰...
肯定係遊戲之神見你咁老奉拎到卡俾d困難你
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後

返回主題版面