Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22 62  ... 最後
飲食版>M記討論區 Vol.6
D.K. 01:37 PM 02-05-14
$9飛走雙牛芝堡轉魚柳bell係好事
雙牛真係難食
廢人 01:40 PM 02-05-14
我鐘意食傷牛多d囉
無得再叫雜扒餐食
由手機版發出
D.K. 01:45 PM 02-05-14
雙層芝士漢堡餐+魚柳包=$30=魚柳Bell Chan+雙牛芝堡 喎
仲多塊芝士
廢人 01:56 PM 02-05-14
我通常 一係bigmac+雙牛
一係 雙牛 豬日 雞 黎個雜扒
由手機版發出
D.K. 02:02 PM 02-05-14
作者: 廢人:
我通常 一係bigmac+雙牛
一係 雙牛 豬日 雞 黎個雜扒
由手機版發出
big mac真係冇計
平常我叫開bigmac+bbq醬都冇戲唱

傷牛 轉 孖芝做膽唔得咩?
廢人 02:06 PM 02-05-14
轉孖芝餐無問題
但係散果個三個都無比到啖啖肉既感覺我

同埋食散包*3時又係無一個有肉既感覺
由手機版發出
BOYBOYBOY 03:39 PM 02-05-14
作者: pet3:
有d分店和我說優惠價無得走....
如果你唔走醬我打去投訴,你睇佢走唔走
老麥個熱線好快打通,用一分鐘就完成投訴,唔使同佢客氣

有樣野叫視線轉移,嘩,老麥21蚊餐轉左款呀!
無人記得老麥加價,每次老麥加價都會出唔同招數去轉移大家既視線

草薙さん 03:43 PM 02-05-14
作者: BOYBOYBOY:
如果你唔走醬我打去投訴,你睇佢走唔走
老麥個熱線好快打通,用一分鐘就完成投訴,唔使同佢客氣

有樣野叫視線轉移,嘩,老麥21蚊餐轉左款呀!
無人記得老麥加價,每次老麥加價都會出唔同招數去轉移大家既視線

我記得
之前個早餐魚柳包餐$23.5, 今朝見$25.3
BOYBOYBOY 04:40 PM 02-05-14
作者: 草薙さん:
我記得
之前個早餐魚柳包餐$23.5, 今朝見$25.3
加7.3%

佢個早晨全餐就快突破30
s3b21 05:04 PM 02-05-14
作者: W!LL:
魚柳包細到咁,$21餐定$9單品都唔會食
Big mac叮走平餐我反而覺得可惜,始終係唯一又平又夠飽既餐,
脆辣雞於繁忙時段要量產,炸出黎既效果令人擔心
魚柳包賣飛佛,唔准你咁話佢
s3b21 05:06 PM 02-05-14
三個魚柳包=9x3=27飽了
BOYBOYBOY 05:13 PM 02-05-14
作者: s3b21:
以前會係雙牛x2
草薙さん 05:22 PM 02-05-14
話說晚市個Double魚柳包重賣緊$24.6 (麥麥送價)
買2個魚柳包自制有同樣效果只需$18
s3b21 08:24 PM 02-05-14
埃晚先食完翠辣雞包餐+鱼柳包=30飽了
我記得不久以前堂食特價包係8蚊我成
日特價包x2+小汽水=21飽了或特價包x2
+蘋果派+自帶水飽了
有時放假懒出去就默默送7個豬蛋6×蚊成
日食到拉肚子,而家改成魚柳包應該唔會了
怪人怪人 09:45 PM 02-05-14
+蘋果派+自帶水飽了

7個豬蛋同7個魚柳都係唔健康
呢位兄弟小心身體
jason_kasim 10:23 PM 02-05-14
雙牛芝堡食食下覺得好難食
變左魚柳包真係非常好
ゆうたろう 11:54 PM 02-05-14
我頭先食完$21脆辣雞腿包餐,
都可以走醬,張單都有列明不要醬。

根本可以走醬,優惠價唔走得醬?
以前$8包又好,而家$9包又好,麥香雞我一向走醬,
幫佢慳返d沙律醬添呀。
佢話唔得叫經理出來講啦。

不死game神 12:46 AM 02-06-14
算最飽方法係每次叫兩個9蚊包,再問佢拎杯免費水

同埋其實我地食佢d平餐咪得,佢貴果D唔食咪得,完全自我控制,冇受老麥威迫,加唔加價其實都冇咩所謂,雖則每次都幾毫子禁加,遲早有一日實去到剩係漢堡包都要20蚊個,不過唔知幾多年後
YALIU 01:30 AM 02-06-14
我今日食左
我多口問有無得走,姐姐話有
我將你單野講給姐姐聽,姐姐話邊有可能

打去投訴啦,唔好忍
JMi 01:40 AM 02-06-14
有d分店繁忙時間仲係會預先整定而唔係新式咁即叫即整旁邊等
呢種分店通常咪會無得咁custom order
神風@AMD 03:39 AM 02-06-14
優惠價走醬唔得?
優惠價加料都得啊

果陣$21 big mac,多醬多酸瓜多洋蔥
BOYBOYBOY 04:16 AM 02-06-14
21蚊辣雞包無縮水
BOYBOYBOY 04:17 AM 02-06-14
+蘋果派+自帶水飽了
原來可以咁樣叫麥麥送

另外

香港麥當勞投訴電話28807300,希望幫到你^^

2010-12-22 16:04:52 補充

顧客服務電話:0800211321

希望無改到
pet3 09:39 AM 02-06-14
作者: JMi:
有d分店繁忙時間仲係會預先整定而唔係新式咁即叫即整旁邊等
呢種分店通常咪會無得咁custom order
可能係咁

作者: YALIU:
我今日食左
我多口問有無得走,姐姐話有
我將你單野講給姐姐聽,姐姐話邊有可能

打去投訴啦,唔好忍
下班時去買一個試下
這包是
有包,有雞肉,有一些野菜,之後加沙律?
咁我可以單走沙律好了(我偏食的0.0/ 番茄醬沙律醬千島醬什麼都不要)

作者: 神風@AMD:
優惠價走醬唔得?
優惠價加料都得啊

果陣$21 big mac,多醬多酸瓜多洋蔥
唔記得幾時
我記得係芥末魚柳包餐賣20(良景 星期6/日 約下午3點到)
我說走醬
他說這樣就是普通魚柳包走醬嘛
要收回正價

還有13年7月時的巨無霸(屯門市中心,約中午12點)
我說走醬走酸瓜走洋蔥
他都說不行

還是果然不應該找年輕少女的隊去排?
s3b21 09:42 AM 02-06-14
作者: 怪人怪人:
7個豬蛋同7個魚柳都係唔健康
呢位兄弟小心身體
當然分幾餐啦,魚柳包我覺得health好多,猪蛋超油超肥膩的
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22 62  ... 最後

返回主題版面