Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75 125  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
Dangerous-boy 09:14 PM 02-25-14

SDX MUSHA GUNDAM
價格: HK$ 670.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1100001589/
亍 ◣ 09:29 PM 02-25-14
http://p-bandai.jp/hobby/item-1000087055/
睇完堆形容詞....都唔知值咩比多倍幾價錢?
柚原このみ 09:32 PM 02-25-14
作者: 亍 ◣:
http://p-bandai.jp/hobby/item-1000087055/
睇完堆形容詞....都唔知值比多倍幾價錢咩?
the one有完成品睇,呢個價真係唔會比
亍 ◣ 09:54 PM 02-25-14
之前冇訂....有冇人答到我FW GUNDAM CONVERGE REVIVE限定有冇行貨?公價幾多左右?日本o個邊又出左未...?
小嘉 10:04 PM 02-25-14
號斗丸最形決戰型態我有買

呢隻真係好難落手
martinnitram 11:30 PM 02-25-14
之前冇訂....有冇人答到我FW GUNDAM CONVERGE REVIVE限定有冇行貨?公價幾多左右?日本o個邊又出左未...?
FW GUNDAM CONVERGE REVIVE 限定係唔係指 1 盒 6 隻個 set?
見 一扭/貓店 FB 已有 (唔知係唔係行), 一扭好似 $225 (定 $255)
貓店好似話會拆散賣
martinnitram 11:31 PM 02-25-14
作者: 大覺屋師真:
nt1 ab set

咁都好o的, 可能可以買到隻京寶凡
不過近期o的扭蛋盒蛋出得咁貼日本?
大覺屋師真 09:11 AM 02-26-14
作者: martinnitram:
咁都好o的, 可能可以買到隻京寶凡
不過近期o的扭蛋盒蛋出得咁貼日本?
吾知好事定壞事,可能上色工序hea左出貨快d,可同時派晒咁多地方
記得品質算數一數二好hi nu果set,我地差吾多遲成個月,所以....
J+1 11:09 AM 02-26-14
作者: martinnitram:
FW GUNDAM CONVERGE REVIVE 限定係唔係指 1 盒 6 隻個 set?
見 一扭/貓店 FB 已有 (唔知係唔係行), 一扭好似 $225 (定 $255)
貓店好似話會拆散賣
係1套6隻,不過都有分普限...限定每隻多把武器
由手機版發出
Dangerous-boy 04:04 PM 02-26-14
作者: J+1:
係1套6隻,不過都有分普限...限定每隻多把武器
由手機版發出
普通今個月已出,限定3月才派貨。
J+1 04:28 PM 02-26-14
點解丫拍見有限定..
由手機版發出
Rance 04:43 PM 02-26-14
日本第一批係二月
半熟蕃茄 07:59 AM 02-27-14
好想齊七人,但唔太鐘意呢隻
如果精太會出一定買
Dangerous-boy 03:22 PM 02-27-14
作者: Rance:
日本第一批係二月
但我一早在孤仔訂了,剛剛走去問佢,佢話特別版仲未出....
亍 ◣ 10:45 PM 03-02-14
香港c3

呂鳳仙 12:12 AM 03-08-14
都咩年代喇……成隻角要你貼貼紙都有o既"

亍 ◣ 12:14 AM 03-08-14
賣得$40啤少一隻色仲想點?
Sito 01:25 AM 03-08-14
賣得$40啤少一隻色仲想點?
睇埋佢隻星標西點出法先,呢隻唔買住
大覺屋師真 01:55 PM 03-12-14
2200yen

http://p-bandai.jp/chara/c0010/item-...sns_id448018=2
J+1 01:57 PM 03-12-14
兩隻試水温....
由手機版發出
Rance 03:02 PM 03-12-14
十倍價錢....
yeah yeah 05:53 PM 03-12-14
香港有無得訂?
大覺屋師真 09:26 AM 03-13-14
作者: Rance:
十倍價錢....
5.5倍姐.除開1100yen一隻. 但未計昂貴既運費

作者: yeah yeah:
香港有無得訂?
日版你可以搵鋪訂
但我會等埋hk依邊先,次次都有今次吾會無既
J+1 04:59 PM 03-15-14
左下淚目...

C3限定套GUNDAM CONVERGE冇晒??
由手機版發出
Sito 07:28 PM 03-15-14
作者: J+1:
左下淚目...

C3限定套GUNDAM CONVERGE冇晒??
由手機版發出
請你唔好話我聽最多票的兩格是seed和seed d……
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75 125  ... 最後

返回主題版面