Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38 78  ... 最後
日本動漫畫討論版>川原礫「ソードアート・オンラインII」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 Vol.3
怪盜小G 10:27 PM 07-03-14
GGO都無乜戰鬥可言
leungky1 11:02 PM 07-03-14
作者: 怪盜小G:
GGO都無乜戰鬥可言
最弊之前無乜時都要慳埋嗰幾張動畫嘅錢
Kouji 11:06 PM 07-03-14
作者: iamleoluk:
A1 D戰鬥真係好脫力....
加速個邊有迫力好多
我又覺得 A1 做 SAO/ALO 時近身戰整得幾好
但 GGO... 始終槍械嘅野,日昇肯定高一班…
0001 01:44 PM 07-04-14
今日有無人去睇優先場???
money 05:16 PM 07-04-14

ouki 05:19 PM 07-04-14
作者: 0001:
今日有無人去睇優先場???
我去XD.......
ta423 06:24 PM 07-04-14
作者: iamleoluk:
A1 D戰鬥真係好脫力....
加速個邊有迫力好多
我都覺
好多應該要大動作既場面都慳得就慳
另外最記得桐人用刀劈某某個盾果時 d效果聲係劈緊一塊膠既感覺

雖然一路覺得係sao topic入面踩呢套抬加速唔係幾好
但一路都忍唔住
money 12:09 AM 07-05-14

money 02:20 AM 07-05-14
作者: ta423:
我都覺
好多應該要大動作既場面都慳得就慳
另外最記得桐人用刀劈某某個盾果時 d效果聲係劈緊一塊膠既感覺

雖然一路覺得係sao topic入面踩呢套抬加速唔係幾好
但一路都忍唔住
加上SAO監督好廢
d演出

佐佐木莊尼 11:17 AM 07-05-14
作者: money:
加上SAO監督好廢
d演出

演出廢真係好大鑊
money 05:13 PM 07-05-14

pet3 09:12 PM 07-05-14
作者: Kouji:
我又覺得 A1 做 SAO/ALO 時近身戰整得幾好
但 GGO... 始終槍械嘅野,日昇肯定高一班…
sao....
psv果隻遊戲的cg 仲好過動畫
money 12:18 AM 07-06-14

Kinny Riddle 04:27 AM 07-06-14
桐人同明日奈講既技術開發,係咪即係意味住佢就係AW既開發者?

神谷浩史客串咁既領便當角色有D嘥咗。

同埋,乜GGO唔係用槍嘅咩?ED見桐人用激光劍,乜你當正自己係Jedi啊?

PS 明日奈都仲係咁可愛
sunhikari 05:22 AM 07-06-14
作者: Kinny Riddle:
桐人同明日香講既技術開發,係咪即係意味住佢就係AW既開發者?

同埋,乜GGO唔係用槍嘅咩?ED見桐人用激光劍,乜你當正自己係Jedi啊?

PS 明日香都仲係咁可愛
劇透
正式黎講作者係無透露到,只係話你知SAO同AW係同一個次元世界,SAO係早AW就係SAO的未來世界

另外,光劍係GGO作者的惡趣味
因為正正係槍戰所以係無人用,但因為桐頭老大一入GGO就領悟到預測彈道線同秘招,再加上光劍的威力係一擊必殺,變左桐人係GGO又無雙

ouki 10:26 AM 07-06-14
桐人同明日香講既技術開發,係咪即係意味住佢就係AW既開發者?

桐人有1把護身手槍+光劍。。。STARWAR光劍係川原個人興趣。。。。雖則有BUG技。。。。但對上級玩家都吃力
casio 11:13 AM 07-06-14

呢個世界唔存在唔用劍嘅桐人
佐佐木莊尼 01:35 PM 07-06-14
......... 死銃對眼閃o個下我笑左
好 gag feel
不死身的出木杉 02:44 PM 07-06-14
結城明日......"菜"?

Kinny Riddle 02:48 PM 07-06-14
作者: 不死身的出木杉:
一時打得快打錯咗者.
Slush 07:39 PM 07-06-14
作者: 不死身的出木杉:

係寫錯名,定另有後宮?
麥魚仔 07:44 PM 07-06-14
作者: Slush:
係寫錯名,定另有後宮?
後宮
小嘉 07:55 PM 07-06-14
明日菜
~Sau~ 09:04 PM 07-06-14
之前手機都顯示"明日奈"
個度就顯示明日菜...A1真係
CSY 11:27 PM 07-06-14
那手機圖是上年特別篇的圖吧..?

隔著螢幕都可以開槍殺人?
玩得咁盡, 咁你想邊個死都得啦..
標籤:ソードアート・オンライン, 刀劍神域
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38 78  ... 最後

返回主題版面