Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-10-18, 08:44 AM   #2001
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
甘快出0.5
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-18, 11:32 AM   #2002
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
果然係後記
俾人睇的都係剪過的,M

舊 05-14-18, 06:58 AM   #2003
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
前面居然成版都仲講緊部pad

其實現實中近身戰要用手槍打對面頭真係好難,無人會企定定比你射,
有睇john wick都知打手打腳再埋去補一槍落頭先係正路

係唔知點解個演出要比佢地成碌瓜咁企係度,明明對面訓低又唔打頭

對面agi全振其實全程剩打手腳削到佢死仲實際啦

然後居然無演過乜就已經出總集編

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-18, 10:16 PM   #2004
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
引用:
引用:

6月13日に発売となる、藍井エイルさんが歌うオープニングテーマ「流星」のCDジャケットが公開となりました!
http://www.aoieir.com/news/archive/?494743
引用:

【店舗別特典画像公開!】
http://gungale-online.net/bd_dvd/vol_1.html
引用:

此篇文章於 05-16-18 10:19 PM 被 supermanlady 編輯。
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-18, 09:09 PM   #2005
The One
あかん

第6話「SAO失敗者」の予告映像
http://twitter.com/ggo_anime/status/997039036920287233

此篇文章於 05-31-18 08:21 PM 被 supermanlady 編輯。
舊 05-20-18, 06:12 AM   #2006
細路翔
The One

果然依個世界觀入面都係一堆現實過太爽既精神病患者

睇蓮今集比人係現實肉搜出黎都無乜反應就知佢實際都有病

英國說大家抱團死
舊 05-20-18, 11:45 AM   #2007
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
M生現實係型男,但都唔夠香蓮高

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-18, 12:09 PM   #2008
尼路
The One

睇蓮揸住支小P個表情就知末極病患,基本上無個正常人

舊 05-21-18, 02:46 PM   #2009
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
香蓮一睇就知2世祖黎 佢對喇叭好貴

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-18, 03:31 PM   #2010
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
香蓮係有地方有資源比班JK 在她公寓開大食會
搭頭等飛機來回北海道至東京
屋企唔比她打工兼職

其實一切都表明她是大小姐

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-18, 04:01 PM   #2011
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
第一次見到高妹被矮男壁咚。

但可惜,唔係告白對象。

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
喺東京來回機場都係搭的士就睇得出佢係千金大小姐。有去開日本都知當地的士出晒名貴到冇朋友,東京更加唔使講。

況且之前一直都係留長髮嘅典型黑長直大小姐。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-18, 04:11 PM   #2012
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: phil077 查看文章
香蓮係有地方有資源比班JK 在她公寓開大食會
搭頭等飛機來回北海道至東京
屋企唔比她打工兼職

其實一切都表明她是大小姐
大小姐同2世祖是不同的的士 頭等呢D洗得幾多

去返個學公寓都要買隻頂級座地 (ry
當然唔排除係自家物業(ry

舊 05-21-18, 04:17 PM   #2013
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen

Amp:TA-A1ES
音箱:SS-AR1
電視機:KJ-65X9500E

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-18, 05:03 PM   #2014
GUSTAV
The One
poor

部電視流左d 換埋a1 先係路

舊 05-24-18, 08:29 PM   #2015
The One
あかん

第7話「セカンド・スクワッド・ジャム」の予告映像を公開しました!
引用:

舊 05-28-18, 11:46 AM   #2016
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
不斷射錢

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-18, 09:11 AM   #2017
細路翔
The One

小說好似一開始就有交代過香蓮老家絕對係"小康"以上

再加上求其搵隻fps(?)玩左排就已經獸性大發,可想而知佢同漢尼拔醫生一樣

20年黎都係接受最高等教育壓抑住真我

:)
但一個咁既犯罪預備軍都接受唔到自己偶像係TB

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-29-18 09:13 AM 被 細路翔 編輯。
舊 05-29-18, 03:22 PM   #2018
Iro
God of Gamer
魔法學園學生

只要有人揸我想用的槍就得啦 痴唔痴理得你點睇 (作者心音)
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-18, 08:19 PM   #2019
The One
あかん

第8話「ブービートラップ」の予告映像を公開いたしました!
引用:

此篇文章於 06-10-18 10:05 PM 被 supermanlady 編輯。
舊 06-03-18, 01:39 AM   #2020
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
小蓮出手真係兇狠,一拔刀就向男人最痛度落手。

只要唔係致命傷,斷手斷腳原來可以喺兩分鐘內再生呢個設定真係超方便。

即係一定要下下命中致命地方先可以完全搞掂對手,唔係好似現實咁令敵人失血過多而死。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-18, 04:51 AM   #2021
細路翔
The One

栽判,打小頭有效對男玩家會唔會太唔公平

英國說大家抱團死
舊 06-03-18, 11:37 AM   #2022
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
斬蛋刀
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-18, 11:57 AM   #2023
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
死係榴彈手果隊成隊激光槍入去送死
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-18, 12:43 PM   #2024
尼路
The One

個360度無死角圓陣點睇都係請炸我
呢隻GAME D女兇恨過D男

舊 06-04-18, 01:52 AM   #2025
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
特登係空地比人炸
真係辛苦晒
正常點都會比人掉炸彈掉閃光啦
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
ソードアート・オンライン, 刀劍神域

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 劇場版「ペルソナ3」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 Vol.2 money 日本動漫畫討論版 268 02-01-24 05:12 AM
[動畫] 川原礫「アクセル・ワールド (加速世界)」総合THREAD丨 二期確定?! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1008 01-14-24 06:11 PM
[動畫] 梅津泰臣監督「ガリレイドンナ」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 88 06-29-19 02:22 PM
[動畫] 川原礫「ソードアート・オンライン(SAO)」第19話「ルグルー回廊」丨 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 1000 11-14-12 09:25 AM
[動畫] 川原礫「ソードアート・オンライン(SAO)」第7話「心の温度」丨OP:LiSA ED:戸松遥 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 1001 09-02-12 11:10 AM

現在的時間是 02:15 PM

手機版 | APP版