Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
日本動漫畫討論版>劇場中編アニメーション 「甲鉄城のカバネリ 〜海門決戦〜」(荒木哲郎 × 大河内一楼 × 美樹本晴彦)
真!DC 02:02 PM 04-26-16
條腿好立體b
由手機版發出
Samng 09:11 PM 04-26-16
雖則話聽故唔好駁故,但係冇用生物做實驗,佢點會想到吊頸或有助阻止喪屍化? 如果有做實驗,應該成屋都係d強化鼠強化狗先係。
朔望~ 10:02 PM 04-26-16
所以佢其實都係靠估搏下無事就成功咁既款

話說今集唔係話有換衫果段版CUT左
但我睇果套都係無
尼路 10:50 PM 04-26-16
作者: 朔望~:
所以佢其實都係靠估搏下無事就成功咁既款

話說今集唔係話有換衫果段版CUT左
但我睇果套都係無
好明顯換衫只係大家的幻想
朔望~ 10:53 PM 04-26-16
等左2星期我好失望
GN00508771 12:57 AM 04-29-16
第一集戈下動作原來真係有意思...
Kinny Riddle 07:24 AM 04-29-16
將公主推倒在地嗰幕引人遐想

(公主意外地很大 期待薄本

都難怪佢咁做,成集幾乎被無名咁虐待,點都要發洩吓。 (呢隻吸血鬼蘿莉原來係S架
neo2046 01:32 PM 04-29-16
鐵道游擊隊 !

唔該唔好爛尾/暴走 !
LR猫 01:42 PM 04-29-16
作者: Samng:
雖則話聽故唔好駁故,但係冇用生物做實驗,佢點會想到吊頸或有助阻止喪屍化? 如果有做實驗,應該成屋都係d強化鼠強化狗先係。
明顯係已經被咬而死馬當活馬醫,又因為主角光環而撞中咗

最尾我又諗起革命機
鐵之侍 06:50 PM 04-29-16
雖然有人心但本質還是屍
尼路 07:38 PM 04-29-16
點解每次呢種故事重會有班見到屍就走但見到半人半屍的就咁勇?明明人地百人斬點解會覺得自己打得過?
Iro 08:59 PM 04-29-16
火車上的便當不如預期
LR猫 10:01 PM 04-29-16
亂估
睇到無名今集嘅反應
似係臨盤期間母體被咬,屍化期間誕下無名而令到佢變成半屍
好似日行者咁

Kinny Riddle 11:32 PM 04-29-16
作者: 尼路:
點解每次呢種故事重會有班見到屍就走但見到半人半屍的就咁勇?明明人地百人斬點解會覺得自己打得過?
欺善怕惡之輩。 (進擊又係大把呢啲無能成年角色。)

另外,想講好耐,公主嗰個護衛来栖亦唔見得好過呢班暴民。滿口武士忠誠等廢話,但郁啲唔郁啲就想搵機會KO生驅同無名,當正呢兩個係嚟搶佢護衛飯碗咁。
Asurada 11:32 PM 04-29-16
主角無事,點睇都係手心粒石............

最尾點都似革命機無誤
東條希 12:21 AM 04-30-16
大小姐總算有點表現,不過最後被推倒

熟悉的味道,希望別又是同一展開
Lamsze 12:23 AM 04-30-16
呢套野點解個個都甘囂張,無論男女主、個護衛,仲有市民,個個把口都係甘挑機,唔識收
s2001154 02:34 AM 04-30-16
作者: 尼路:

其實就係咁簡單
迪安大叔 08:28 AM 04-30-16
去到第三話
點解有陣伏味濃感覺
事丫娃些 10:28 AM 04-30-16

唔好話係同一人物…
尼路 10:55 AM 04-30-16
作者: 迪安大叔:
去到第三話
點解有陣伏味濃感覺
見到大河内一楼個名已經同見到警告前方有地雷同意啦,安心繼續睇12歲算吧啦。
事丫娃些 04:02 PM 04-30-16

第4話は神回すぎてやばいらしいぞ
ZeroChow 05:50 PM 04-30-16
今集都幾失望下, 突然变返普通水平咁。

無名第一集回應和尚嗰種成熟和上集百人斬嘅面不改容,同今集殺孕婦嘅傷感唔一致。会對一個陌生殭屍傷心冇乜説服力,除非好似楼上c兄估嘅對任何孕婦都有特別感情。

嗰d覺得自己有能力對付無名嘅路人,基本上係各動漫經常出現,簡直就好似冇左呢d腦殘設定唔得咁。那份自信都唔知邊度嚟。至慘連武士都一樣腦殘,村人我就當佢無知無腦,畢竟是平民嘛。武士你係當兵嘅,點都有d戰鬥常識吓話。
Freddy 06:12 PM 04-30-16
作者: ZeroChow:
嗰d覺得自己有能力對付無名嘅路人,基本上係各動漫經常出現,簡直就好似冇左呢d腦殘設定唔得咁。那份自信都唔知邊度嚟。至慘連武士都一樣腦殘,村人我就當佢無知無腦,畢竟是平民嘛。武士你係當兵嘅,點都有d戰鬥常識吓話。
我覺得現實中一樣有, 見到同自己唔同既野既時候, 會排擠係正常既
老殘就.... 你睇睇而家既香港就知...

大肚婆果到其實有d唔明
如果係比屍咬, 應該好似男主咁好快上腦
但就咁睇應該有好長潛服期?
axe1292 10:55 PM 04-30-16
作者: Freddy:
我覺得現實中一樣有, 見到同自己唔同既野既時候, 會排擠係正常既
老殘就.... 你睇睇而家既香港就知...

大肚婆果到其實有d唔明
如果係比屍咬, 應該好似男主咁好快上腦
但就咁睇應該有好長潛服期?
佢都話要關3日,
即係最長可以2日至2日半,同埋個阿媽都係忍住, 只係最後忍唔到
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面