Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-26-16, 02:02 PM   #126
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
條腿好立體b
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-16, 09:11 PM   #127
Samng
Game Master

註冊日期: Apr 2002
雖則話聽故唔好駁故,但係冇用生物做實驗,佢點會想到吊頸或有助阻止喪屍化? 如果有做實驗,應該成屋都係d強化鼠強化狗先係。

舊 04-26-16, 10:02 PM   #128
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
所以佢其實都係靠估搏下無事就成功咁既款

話說今集唔係話有換衫果段版CUT左
但我睇果套都係無

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-16, 10:50 PM   #129
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 朔望~ 查看文章
所以佢其實都係靠估搏下無事就成功咁既款

話說今集唔係話有換衫果段版CUT左
但我睇果套都係無
好明顯換衫只係大家的幻想

舊 04-26-16, 10:53 PM   #130
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
等左2星期我好失望

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-16, 12:57 AM   #131
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
第一集戈下動作原來真係有意思...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-16, 07:24 AM   #132
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
將公主推倒在地嗰幕引人遐想

(公主意外地很大 期待薄本

都難怪佢咁做,成集幾乎被無名咁虐待,點都要發洩吓。 (呢隻吸血鬼蘿莉原來係S架

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-16, 01:32 PM   #133
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
鐵道游擊隊 !

唔該唔好爛尾/暴走 !

此篇文章於 04-29-16 01:35 PM 被 neo2046 編輯。
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-16, 01:42 PM   #134
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: Samng 查看文章
雖則話聽故唔好駁故,但係冇用生物做實驗,佢點會想到吊頸或有助阻止喪屍化? 如果有做實驗,應該成屋都係d強化鼠強化狗先係。
明顯係已經被咬而死馬當活馬醫,又因為主角光環而撞中咗

最尾我又諗起革命機

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-16, 06:50 PM   #135
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
雖然有人心但本質還是屍

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-16, 07:38 PM   #136
尼路
The One

點解每次呢種故事重會有班見到屍就走但見到半人半屍的就咁勇?明明人地百人斬點解會覺得自己打得過?

舊 04-29-16, 08:59 PM   #137
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
火車上的便當不如預期
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-16, 10:01 PM   #138
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
亂估
睇到無名今集嘅反應
似係臨盤期間母體被咬,屍化期間誕下無名而令到佢變成半屍
好似日行者咁

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-16, 11:32 PM   #139
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: 尼路 查看文章
點解每次呢種故事重會有班見到屍就走但見到半人半屍的就咁勇?明明人地百人斬點解會覺得自己打得過?
欺善怕惡之輩。 (進擊又係大把呢啲無能成年角色。)

另外,想講好耐,公主嗰個護衛来栖亦唔見得好過呢班暴民。滿口武士忠誠等廢話,但郁啲唔郁啲就想搵機會KO生驅同無名,當正呢兩個係嚟搶佢護衛飯碗咁。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-16, 11:32 PM   #140
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
主角無事,點睇都係手心粒石............

最尾點都似革命機無誤

舊 04-30-16, 12:21 AM   #141
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
大小姐總算有點表現,不過最後被推倒

熟悉的味道,希望別又是同一展開

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-16, 12:23 AM   #142
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
呢套野點解個個都甘囂張,無論男女主、個護衛,仲有市民,個個把口都係甘挑機,唔識收
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-16, 02:34 AM   #143
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
引用:
作者: 尼路 查看文章

其實就係咁簡單

此篇文章於 04-30-16 02:48 AM 被 s2001154 編輯。
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-16, 08:28 AM   #144
迪安大叔
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
去到第三話
點解有陣伏味濃感覺
迪安大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-16, 10:28 AM   #145
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

唔好話係同一人物…
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-16, 10:55 AM   #146
尼路
The One

引用:
作者: 迪安大叔 查看文章
去到第三話
點解有陣伏味濃感覺
見到大河内一楼個名已經同見到警告前方有地雷同意啦,安心繼續睇12歲算吧啦。

舊 04-30-16, 04:02 PM   #147
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

第4話は神回すぎてやばいらしいぞ
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-16, 05:50 PM   #148
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
今集都幾失望下, 突然变返普通水平咁。

無名第一集回應和尚嗰種成熟和上集百人斬嘅面不改容,同今集殺孕婦嘅傷感唔一致。会對一個陌生殭屍傷心冇乜説服力,除非好似楼上c兄估嘅對任何孕婦都有特別感情。

嗰d覺得自己有能力對付無名嘅路人,基本上係各動漫經常出現,簡直就好似冇左呢d腦殘設定唔得咁。那份自信都唔知邊度嚟。至慘連武士都一樣腦殘,村人我就當佢無知無腦,畢竟是平民嘛。武士你係當兵嘅,點都有d戰鬥常識吓話。
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-16, 06:12 PM   #149
Freddy
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: ZeroChow 查看文章
嗰d覺得自己有能力對付無名嘅路人,基本上係各動漫經常出現,簡直就好似冇左呢d腦殘設定唔得咁。那份自信都唔知邊度嚟。至慘連武士都一樣腦殘,村人我就當佢無知無腦,畢竟是平民嘛。武士你係當兵嘅,點都有d戰鬥常識吓話。
我覺得現實中一樣有, 見到同自己唔同既野既時候, 會排擠係正常既
老殘就.... 你睇睇而家既香港就知...

大肚婆果到其實有d唔明
如果係比屍咬, 應該好似男主咁好快上腦
但就咁睇應該有好長潛服期?

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-16, 10:55 PM   #150
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: Freddy 查看文章
我覺得現實中一樣有, 見到同自己唔同既野既時候, 會排擠係正常既
老殘就.... 你睇睇而家既香港就知...

大肚婆果到其實有d唔明
如果係比屍咬, 應該好似男主咁好快上腦
但就咁睇應該有好長潛服期?
佢都話要關3日,
即係最長可以2日至2日半,同埋個阿媽都係忍住, 只係最後忍唔到
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:48 PM

手機版 | APP版