Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64  ... 最後
攻略及心得交流區>Xenoblade 2『異度神劍2』|攻略及心得交流︱**劇透請spoiler**
fortel 10:26 AM 12-06-17
作者: Gustavi:
話說, 見有人話某某戰迫兩人打呢....

其實如果個隊突然得番兩個人 + 一個待機既人
係個"隊伍變更" 畫面指住第三個人按 "X" 可以即入番隊.
咁就可以3個打
我試過有D關真係迫住2個人打,王子同G櫻都係得返2個位,X完都係第2個角色SWITCH
holsety 10:36 AM 12-06-17
作者: fantasy俊仔:
我都係日森買又貼下,順便買埋壽屋上集XBX 隻doll

圖圖圖

Xbx 機設真係正好多
Gustavi 10:44 AM 12-06-17
作者: fortel:
我試過有D關真係迫住2個人打,王子同G櫻都係得返2個位,X完都係第2個角色SWITCH
唔係switch第二同第三個角色 ,
係直接指第三個角色按 X 放入隊
fortel 10:47 AM 12-06-17
作者: 野良猫:
Lv冇低最多都係慢人哋半條exp
反而hp之前好低,仲低過貓娘
如果單係講3隻主線色角我就係慢半條EXP

不過比起公子同龜仔個LV真係差好多,接近4~5個LV

劇情需要?
野良猫 10:51 AM 12-06-17
如果單係講3隻主線色角我就係慢半條EXP

不過比起公子同龜仔個LV真係差好多,接近4~5個LV

劇情需要?
劇情需要吧,我都係俾佢哋低
不過我冇去宿屋升LV,升埋應該同佢哋差唔多
反正唔影響進度又唔係難打咗,所以冇理
wang2009hk 10:58 AM 12-06-17
劇情需要吧,我都係俾佢哋低
不過我冇去宿屋升LV,升埋應該同佢哋差唔多
反正唔影響進度又唔係難打咗,所以冇理
就算去INN了
第5章為止,主角等級還是最低

比剛加入的中二低到快7~8級~XD
倒是比當進度的主線敵人高1~2級

畢竟新加入有一個優勢就是
加入基礎等級本身就是較高,再加一直有累計下來的獎勵EXP,所以會較高不奇啦
fortel 11:09 AM 12-06-17
作者: wang2009hk:
就算去INN了
第5章為止,主角等級還是最低

比剛加入的中二低到快7~8級~XD
倒是比當進度的主線敵人高1~2級

畢竟新加入有一個優勢就是
加入基礎等級本身就是較高,再加一直有累計下來的獎勵EXP,所以會較高不奇啦
佢有個ITEM叫"由零開始" 係EXP上升25%,我本身打算裝係REX到追下LEVEL 點知原來成隊都有份升25%
PatrickNo42 11:49 AM 12-06-17
話時話誠實慈愛果d點升
Tannhauser Gate 12:04 PM 12-06-17
作者: PatrickNo42:
話時話誠實慈愛果d點升
升blade牽絆技能 你移去個技能到 右上有標示加乜
Gundam MK-2 01:01 PM 12-06-17
終於收到email話今日派貨…

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
Rance 01:09 PM 12-06-17
我上兩個星期隻GAME星期六到左香港要下星期五先派,
今次又係星期六到左到而家都未有聲氣,呢間ecms越來越慢
stephen1980 01:11 PM 12-06-17
慢打中,第三章一開始已經搵唔到路,因為我返左去城,搵唔返路行主線
lunn 01:30 PM 12-06-17
作者: stephen1980:
慢打中,第三章一開始已經搵唔到路,因為我返左去城,搵唔返路行主線
我都卡左好耐好耐!!!
你依家係要去邊架
野良猫 01:40 PM 12-06-17
死火
用光配啱飾物後原來可以狂放技,普攻仲有咩用
細路翔 01:43 PM 12-06-17
大背骨?

穿過上層北部好多猩猩個度就得

會覺得男主角弱應該係因你地剩用homura無用過其他雜魚blade
細路翔 01:43 PM 12-06-17
死火
我根本當ff14咁玩
依隻唔係mmo黎架咩

一開波得隻老虎仔係坦,所以你砌得太高攻好容易就令到男主角搶仇恨值比人打到七個一皮

你玩到中期開始多d屈機晶片就ok架啦
Tannhauser Gate 01:47 PM 12-06-17
死火
用光配啱飾物會變左音game
lunn 01:48 PM 12-06-17
作者: 細路翔:
大背骨?

穿過上層北部好多猩猩個度就得

會覺得男主角弱應該係因你地剩用homura無用過其他雜魚blade
唔係掛?? 點解咁講既??

其實打到依家我都係靠住技1去回hp
但正常既野法唔係咁?
細路翔 01:54 PM 12-06-17
作者: rinxlun:

但正常既野法唔係咁?
一開始homura把大劍攻速好低

你有個d靠攻擊回hp既雜魚blade的話可以用d輕武器黎磨,有遠程武直程可以死埋一邊全程頹射

但中-後期主角基本上係屈機級無咩需要咁玩
fortel 01:55 PM 12-06-17
死火
用黎cancel

但正常既野法唔係咁?
rex唔廢,係太易死姐

不過呢個設定估唔到都係同劇情有關系 幾貼心

提提大家,唔好一尾谷死天之聖杯,有時間升下其他BLADE
野良猫 01:58 PM 12-06-17
用黎cancel
已經無限技駁技去取消啦,駛乜仲用普攻去取消
唯一缺點係100%敵人淨係打男主
stephen1980 01:59 PM 12-06-17
我都卡左好耐好耐!!!
你依家係要去邊架
第三章一開始已經搵唔到路
fortel 02:00 PM 12-06-17
已經無限技駁技去取消啦,駛乜仲用普攻去取消
唯一缺點係100%敵人淨係打男主
我好堅持用焰 不過火力真係差好遠

我琴日打冰果關卡到我差d掉制
lunn 02:07 PM 12-06-17
要經過大背骨再去另一度??

其實我既感覺係,唔好盡信隻GAME個距離提示同方向,有D位我覺得都係幾Fake人
野良猫 02:08 PM 12-06-17
我好堅持用焰 不過火力真係差好遠
我依家都未試過順利出最大技
依家反而想火力細啲,但太細打卒又好煩
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64  ... 最後

返回主題版面