Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-26-10, 10:38 PM   #76
God of Gamer
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: KIM 查看文章
聽聞羊貴飛都ALWAYS係病氣....!
那是犀屍...

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 10:44 PM   #77
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: Beanhoho 查看文章
樣靚身材正...要搵唔難

其他...祝君好運
樣靚身材正! (好易搵,難長久)
如果再加上會知足,又溫柔體貼專一
就更加係萬中無一

要識埋煮飯就0.000001%有可能搵到
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 10:45 PM   #78
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
作者: POKA 查看文章
樣靚身材正! (好易搵,難長久)
如果再加上會知足,又溫柔體貼專一
就更加係萬中無一

要識埋煮飯就0.000001%有可能搵到
錯啦, 要睇埋自己級數...

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 11:36 PM   #79
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
錯啦, 要睇埋自己級數...
我有自知之明
所以已知可遇不可求

舊 09-26-10, 11:39 PM   #80
才子
量地總監

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
我有自知之明
所以已知可遇不可求
睇左, 呆左
扮咩呀扮, 你都係集郵家...

(`・ω・´)
舊 09-26-10, 11:48 PM   #81
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
睇左, 呆左
同意

舊 09-26-10, 11:49 PM   #82
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
樣靚身材正...要搵唔難
一個都唔識囉
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-10, 12:29 AM   #83
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: 二伍 查看文章
一個都唔識囉
就算識得都要睇下緣份如何
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-10, 12:32 AM   #84
才子
量地總監

引用:
一個都唔識囉
我大把現貨

(`・ω・´)
舊 09-27-10, 12:42 AM   #85
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
我大把現貨
我要跟你搵食
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-10, 12:47 AM   #86
綾小路雷太

引用:
睇左, 呆左
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
同意
豆哥未見過我都還可以理解
怎麼連bobo你都.....唉/ _ \

我識集郵的話今時今日就唔駛咁愁->

舊 09-27-10, 01:07 AM   #87
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
有兩類對我係必殺

1. 可愛類
2. 戰鬥格類

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-10, 01:10 AM   #88
才子
量地總監

引用:
作者: 基路亞 查看文章
有兩類對我係必殺

1. 可愛類
2. 戰鬥格類
戰鬥格使我身心皆感疲累...

(`・ω・´)
舊 09-27-10, 02:19 AM   #89
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
作者: 芭比添丁 查看文章
唔好玩我啦,我有病,痴線ga我!!
就係鍾意你痴線?
正所謂 : 有病方為貴,無病不為奇~
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-10, 02:21 AM   #90
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 查看文章
那是犀屍...
攪錯了~~~!

不過呢度都多人LIKE羊貴飛類型!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-10, 02:23 AM   #91
綾小路雷太

引用:
戰鬥格使我身心皆感疲累...
因為需索過度?

舊 09-27-10, 02:26 AM   #92
才子
量地總監

引用:
因為需索過度?
還包括其他東東

(`・ω・´)
舊 09-27-10, 02:36 AM   #93
綾小路雷太

引用:
還包括其他東東
咁即係不無關係啦

舊 09-27-10, 07:18 AM   #94
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
我要跟你搵食
漏d出黎都夠各兄弟食用

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-10, 09:16 AM   #95
綾小路雷太

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
漏d出黎都夠各兄弟食用
我地食得起先算

舊 09-27-10, 01:23 PM   #96
才子
量地總監

唔係真係咁冇啖好食呀化...

回顧我的搵食生涯, 原來最好係人妻類, 真係估都估唔到
雖然我班朋友都有相同睇法, 唔知呢度d巴打有冇同感?

(`・ω・´)
舊 09-27-10, 01:34 PM   #97
綾小路雷太

引用:
原來最好係...
只能覆你一句:賤人 m9

舊 09-27-10, 01:44 PM   #98
才子
量地總監

引用:
只能覆你一句:賤人 m9
你唔好阻住我引高手出黎m9

(`・ω・´)
舊 09-27-10, 02:11 PM   #99
綾小路雷太

引用:
你唔好阻住我引高手出黎m9
仲有高手咩?

舊 09-27-10, 02:15 PM   #100
Home
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
完畢完補多一句...
我由得到尾都係講緊心態, 我又冇講話一定, 但閣下實在太以概偏全
雖然唔係所有人都係咁樣,
但我覺得已經可以將「知自已蠢」既人放棄自已
Home 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 07:07 AM

手機版 | APP版