Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-26-10, 03:40 PM   #26
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
反方向施救~
「電車男」先要溝女唧,升呢做「御宅族」咪唔駛溝女囉,Problem Solved~~

此篇文章於 07-26-10 03:56 PM 被 Designer 編輯。
Designer 目前離線  
舊 07-26-10, 09:34 PM   #27
kennethyu
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
有冇得要求Ban account ga...

此風不可長!
kennethyu 目前離線  
舊 07-26-10, 10:52 PM   #28
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
冇人覺得佢STDM HR先係扮..
尼個先係真身?
Avelcain 目前離線  
舊 07-26-10, 10:57 PM   #29
ELT
God of Gamer
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
我都覺得應該要ban
gaf唔係d細路forum, 要吹水去吹水區啦

舊 07-26-10, 11:07 PM   #30
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

難得佢引到晒你地班唔享情版出聲的人入黎
我覺得真係要獎勵下佢囉

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-26-10, 11:07 PM   #31
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
我覺得真係要獎勵下佢囉
就ban一年獎勵啦

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 07-27-10, 12:21 AM   #32
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
我覺得真係要獎勵下佢囉
結果還是上釣了
ahleung 目前離線  
舊 07-27-10, 12:47 AM   #33
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
被fake了....
本來想俾d意見樓主, 點知被騙了
卡柏 目前離線  
舊 07-27-10, 12:55 AM   #34
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
哦... 好簡單姐~
送下D LEGO出去囉, HAHA

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線  
舊 07-27-10, 01:38 AM   #35
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: irismong 查看文章
哦... 好簡單姐~
送下D LEGO出去囉, HAHA
最好送哂俾妳,係咪m9

舊 07-27-10, 02:05 AM   #36
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
本人3X歲,一直係唔敢溝女ge可憐蟲 ...

首先講講本人失敗的外型,本人沒有 6呎高、重1X0磅,成個粉咁。。
性格懦弱內向,比人打完心口打背脊。。。
學歷方面,本人非沙皮姐眼中之器,只對生化同野獸科有濃厚性趣~~~
口渴少少也要飲茶字典。。

幾過多年跌跌碰碰,而加都好好彩叫做有份月薪數X元的工作....

我唔識同美女溝通,由細到大都冇女人緣,我身邊的女性朋友也叫我「金虎男」。

希望大家救救我

自爆者上

(原來打完都好HIGH~~~!)
被騙者 上

KIM 目前離線  
舊 07-27-10, 06:08 AM   #37
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

註冊日期: Apr 2003
咁又有兩頁

(我也是幫兇)

Justine 目前離線  
舊 07-27-10, 02:17 PM   #38
Diana

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: KIM 查看文章
本人3X歲,一直係唔敢溝女ge可憐蟲 ...

首先講講本人失敗的外型,本人沒有 6呎高、重1X0磅,成個粉咁。。
性格懦弱內向,比人打完心口打背脊。。。
學歷方面,本人非沙皮姐眼中之器,只對生化同野獸科有濃厚性趣~~~
口渴少少也要飲茶字典。。

幾過多年跌跌碰碰,而加都好好彩叫做有份月薪數X元的工作....

我唔識同美女溝通,由細到大都冇女人緣,我身邊的女性朋友也叫我「金虎男」。

希望大家救救我

自爆者上

(原來打完都好HIGH~~~!)
被騙者 上
本人2X歲,一直係唔敢溝帥哥ge可憐蟲 ...

首先講講本人失敗的外型,本人沒有 6呎高、重1X0磅,成個乞兒咁。。
性格懦弱內向,無心口但有肥厚背脊。。。
學歷方面,本人白痴無知,英文唔識多隻,只對人體結構和人類生命體有濃厚性趣~~~
成日一飲醉酒就比人請食(食得落肚的德國雞肉腸)。
急尿唔敢亂柯,流鼻涕敢係人前(o索)(o索)聲。。

幾過多年跌跌碰碰,而加無人肯請,靠娘親比錢過活....

我唔識同帥哥溝通,由細到大都冇哥兒緣,我身邊的哥兒朋友也叫我「高登食腸女」。

希望大家救救我

自爆者上

(原來打完都好HIGH~~~!)[芭:真的!打的時候好好笑]
被騙者x2
Diana 目前離線  
舊 07-27-10, 02:37 PM   #39
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
本人2X歲,一直係唔敢溝帥哥ge可憐蟲 ...

首先講講本人失敗的外型,本人沒有 6呎高、重1X0磅,成個乞兒咁。。
性格懦弱內向,無心口但有肥厚背脊。。。
學歷方面,本人白痴無知,英文唔識多隻,只對人體結構和人類生命體有濃厚性趣~~~
成日一飲醉酒就比人請食(食得落肚的德國雞肉腸)。
急尿唔敢亂柯,流鼻涕敢係人前(o索)(o索)聲。。

幾過多年跌跌碰碰,而加無人肯請,靠娘親比錢過活....

我唔識同帥哥溝通,由細到大都冇哥兒緣,我身邊的哥兒朋友也叫我「高登食腸女」。

希望大家救救我

自爆者上

(原來打完都好HIGH~~~!)[芭:真的!打的時候好好笑]
被騙者x2
本人年2x,統稱「剩女」,一直係冇仔媾兼媾唔到仔的可憐虫...

首先講講本人失敗的外型,本人五呎沒有3吋、重逾100磅,成個黃面婆咁...
性格軟弱窩囊,大腿是thunder thigh,無法穿熱褲和迷你裙
學歷方面,為貫徹簡而精的原則,已喪失寫作感人文章的能耐
只對人情義理產生過份的執著~~~

一飲便醉,不飲也醉,酒不醉人人自醉,成天過著醉生夢死的生活
有暴露狂,專門暴露內心世界以作發洩的唯一途徑

幾經多年跌跌碰碰,幸得年輕俊美有錢兼心地善良的老闆收留,賺取剛夠糊口的生活費

我唔識同人相處, 由細到大都表面熱情,實則自閉, 兒時身邊朋友稱我為「獨孤」
笑我鍾意朝早孤獨地去美心買麵包做早餐 (其實我唔食早餐)

希望大家救救我

自HIGH者上

high得咁開心我都要跟風自high一下!(果然打的時候會笑, 心情變好了!)

沒有被騙者1號

Lost In Paradise

此篇文章於 07-27-10 03:45 PM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-27-10, 02:47 PM   #40
Diana

所以不要怪開topic的人吧...沒有他,我們(可能只有我=。=“)自HIGH不成。。。
Diana 目前離線  
舊 07-27-10, 03:28 PM   #41
忘記密碼
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
其實,樓主應該去睇下心理醫生.
不論你篇文係真還是假.

舊 07-27-10, 04:00 PM   #42
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
我比較認真

156CM+330磅,我覺得你係一舊肉,基本上正常人見到你都唔開謂,我覺得你個身型連行一步路都應該有困難,你最先要做就係減肥,減完先好諗其他事

舊 07-27-10, 05:05 PM   #43
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
我比較認真

156CM+330磅,我覺得你係一舊肉,基本上正常人見到你都唔開謂,我覺得你個身型連行一步路都應該有困難,你最先要做就係減肥,減完先好諗其他事
我第一眼見到咁既身型...負唔負苛到架... 我真係唔信佢囉...
Noyeah 目前離線  
舊 07-27-10, 05:41 PM   #44
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
我比較認真

北斗之拳STATE 1 LAST BOSS的比例都仲正常D~!!!

此篇文章於 07-27-10 05:51 PM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線  
舊 07-27-10, 05:52 PM   #45
Diana

330....一個圓圓的大波波...肉(teng)(teng),好好欖...
Diana 目前離線  
舊 07-27-10, 06:04 PM   #46
bebeafra
Junior Member

註冊日期: Dec 2009
樓主見到呢到咁多人都比你差你應該滿懷安慰.155加300不算的咩
你是最好的你知道嗎!
bebeafra 目前離線  
舊 07-27-10, 06:18 PM   #47
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
作者: bebeafra 查看文章
樓主見到呢到咁多人都比你差你應該滿懷安慰.155加300不算的咩
你是最好的你知道嗎!
身高同體重一比二既比例真係要研究下佢能唔能夠自由移動....
Noyeah 目前離線  
舊 07-27-10, 06:24 PM   #48
Nelly
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2008
不知真真假假
但樓主都應該去減下肥...

Nelly 目前離線  
舊 07-27-10, 06:43 PM   #49
Middle
Moderator
K歌之王