Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
Sito 01:59 AM 03-26-13
作者: seed0.0:

官圖無限好,且看實物如何
Rance 02:13 AM 03-26-13
先不管皇叔,你看我這個黑影怎麼樣

PTX-003C 02:38 AM 03-26-13
作者: Rance:
Hi Nu?
fmptsrhk 01:18 AM 03-27-13
沙薩比之後跳過Nu, 直出Hi Nu?
咁有冇機會笨大自己出隻夜鶯先
iu fu pig 02:42 PM 03-27-13
係咪得我一個想起孔明大哥....
Sito 03:48 PM 03-27-13
突擊自由都有機會?
大覺屋師真 12:28 AM 03-28-13
今晚到左喇

開箱, 都係得張紙咁大把(見到寫住saga2全9種, 興奮)

最正嘅我覺得係黃金騎士身型好大隻, 仲大隻過今set回復正常size嘅next12任何一隻又夠晒金, 最有質感係佢.
其次沙撒比造型上都唔差. 重高實物嚟講其實唔錯. 重高mk2都OK啦
舊模嘅騎士因為當時係超級縮水身型, 對比起嚟真係扣晒分. 加上隻色開頭以為有D金屬質感點知出嚟效果唔得. (我果隻仲要塊面有D黑色油整花左, 不過最唔掂果隻先出事, 算係幸運)
三神器始終繼承自佢, 都係細細粒size, 但勝左D裝備搭救番成個造型
另外今set竟然一個base都冇
*苔蘚* 07:27 AM 03-28-13
作者: Sito:
突擊自由都有機會?
沒可能
小晶晶 09:02 AM 03-28-13
作者: 大覺屋師真:
今晚到左喇

開箱, 都係得張紙咁大把(見到寫住saga2全9種, 興奮)

最正嘅我覺得係黃金騎士身型好大隻, 仲大隻過今set回復正常size嘅next12任何一隻又夠晒金, 最有質感係佢.
其次沙撒比造型上都唔差. 重高實物嚟講其實唔錯. 重高mk2都OK啦
舊模嘅騎士因為當時係超級縮水身型, 對比起嚟真係扣晒分. 加上隻色開頭以為有D金屬質感點知出嚟效果唔得. (我果隻仲要塊面有D黑色油整花左, 不過最唔掂果隻先出事, 算係幸運)
三神器始終繼承自佢, 都係細細粒size, 但勝左D裝備搭救番成個造型
我隻三神器中左sad
塊面好似有d裂痕既模印
師兄你有無?
大覺屋師真 01:20 PM 03-28-13
作者: 小晶晶:
我隻三神器中左sad
塊面好似有d裂痕既模印
師兄你有無?
你咁講我認真d望又真係有d裂痕既印咁款喎
之前以為係d油吾均雲深色左一撻
好彩就咁睇又吾太覺眼
鳳熾魂 01:24 PM 03-28-13
作者: iu fu pig:
係咪得我一個想起孔明大哥....
臥龍先生無槍喎,隻野好似攞住支槍喎
dreaming1234 09:37 PM 03-28-13
今次新三國玩到四凶

亍 ◣ 09:49 PM 03-28-13
劉備爆甲換裝都仲講得通,其他三位好似入面個角色都唔同樣架喎 點變
小嘉 09:51 PM 03-28-13
飛哥同二哥仲係Z,ZZ?
dreaming1234 09:56 PM 03-28-13
作者: jaVaj ◣:
劉備爆甲換裝都仲講得通,其他三位好似入面個角色都唔同樣架喎 點變

見到隻鳳凰去左皇叔度
唔會係四凶上左曹操, 所以飛去左皇叔掛
亍 ◣ 10:55 AM 03-29-13
http://www.carddas.com/sdg/special/special06.html
yeah yeah 02:05 PM 03-29-13
作者: 大覺屋師真:
今晚到左喇

我仲未收到CALL....間野好似放緊假...
有STAGE 2...正WO...下次唔知會有咩人..
亍 ◣ 02:14 PM 03-29-13
作者: yeah yeah:
我仲未收到CALL....間野好似放緊假...
有STAGE 2...正WO...下次唔知會有咩人..

http://www.gaforum.org/showthread.ph...4#post10263974
鳳熾魂 02:48 PM 03-29-13
作者: jaVaj ◣:
上身順手變埋樣
睇呢係四位變哂,其他人唔改喎
Sito 03:02 PM 03-29-13
作者: 鳳熾魂:
上身順手變埋樣
咁都好d,成個系列重頭出過會死人的……
J+1 03:11 PM 03-29-13
睇笨大想將主力出o係legend 系列,d 二打六不在變身list 中 放心
由手機版發出
亍 ◣ 10:05 PM 03-29-13

yeah yeah 10:46 PM 03-29-13
好似唔太....特別咁.....
不過佢出幾多,我都會買哂既....
因真係幾正下..
Kain 05:33 PM 04-02-13
作者: 鳳熾魂:
上身順手變埋樣
一隻劉備都出10個version,仲洗其他人咩
亍 ◣ 12:05 AM 04-04-13
http://wxypaper.blogspot.hk/2013/03/...2download.html

/

================================================

開始講故仔了..........
http://www.carddass.com/sdg/about/about02.html
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102  ... 最後

返回主題版面