Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19  ... 最後
收藏品討論版>特攝 大人向玩具 - DX玩具 - 其他種類玩具
pierrekwok 09:50 PM 09-11-14
香港魂SHOP快D執左佢啦
魔璃 05:53 PM 09-12-14
COMPLETE SELECTION MODIFICATION (CSM)第六彈

........... 路過的
GN00508771 08:11 PM 09-12-14
終於要來了⋯
凍檸茶 12:46 AM 09-13-14
作者: 魔璃:
COMPLETE SELECTION MODIFICATION (CSM)第六彈

........... 路過的
等你好耐
GN00508771 12:21 PM 09-24-14
【預告】10月24日!一切將呈現於你眼前。

「摧毀所有、連接一切」

COMPLETE SELECTION MODIFICATION系列第6彈!幪面超人帝騎的「DECADRIVER」將隆重登場!

密切留意!

COMPLETE SELECTION MODIFICATION DECADRIVER
http://goo.gl/YyQ5mI

COMPLETE SELECTION MODIFICATION RIDER CARD
http://goo.gl/CEbHX0

咭+腰帶 購入不可避
凍檸茶 05:11 PM 09-24-14
FROM TAIWAN
如果腰帶以及卡片一同購入的貴賓將贈送此次特點的三張特別卡片,粉絲們是不是已經迫不及待了呢?
由手機版發出
凍檸茶 05:03 PM 09-26-14
change beetle \/
由手機版發出
凍檸茶 02:13 PM 10-22-14
DCD 有BGM SOUND
由手機版發出
GN00508771 03:44 PM 10-22-14
作者: 凍檸茶:
DCD 有BGM SOUND
由手機版發出
!?
魔璃 03:48 PM 10-22-14
作者: GN00508771:
!?
差唔多全新做過咁滯

GN00508771 05:12 PM 10-22-14
仲內置背景BGM....笨大 我認輸
Rance 05:32 PM 10-22-14
而家街邊D細路排隊玩O個D 卡可唔可以放落去玩架?
凍檸茶 05:36 PM 10-22-14
作者: Rance:
而家街邊D細路排隊玩O個D 卡可唔可以放落去玩架?
而家O個D 唔得
前6-7輯O個D得

十面鬼 中間O個張係乜 DIEND

由手機版發出
GN00508771 06:45 PM 10-22-14
而家O個D 唔得
前6-7輯O個D得

十面鬼 中間O個張係乜 DIEND

由手機版發出
第25話 真劍者世界

怪物版diend叫出來的東西⋯⋯唔記得名
凍檸茶 12:46 AM 10-23-14
第25話 真劍者世界

怪物版diend叫出來的東西⋯⋯唔記得名
夾埋都冇1秒. 點見到呀:(

luminezxa 01:32 AM 10-23-14
姐係仲要買埋套卡

其實我最想佢有得賣劇中服裝
凍檸茶 09:50 AM 10-23-14
其他可以唔買套咭既, 網上一早有齊聲既BARCODE , PRINT 落A4 紙再裁出黎, 一樣玩到,
不過質感當然冇得比

邊套先?
夏蜜柑 O個套?定海東O個套
由手機版發出
魔璃 09:54 AM 10-23-14
特典送Diend用既卡
系咪即系話下一彈出Diend槍 a
GN00508771 01:14 PM 10-23-14
作者: 魔璃:
特典送Diend用既卡
系咪即系話下一彈出Diend槍 a
係就最好 諗番起支DX版⋯
凍檸茶 08:45 PM 10-23-14
好少聲
GN00508771 10:10 PM 10-23-14
好少聲
少都算..係固定
魔璃 10:23 PM 10-23-14
最悲系支野唔系kamen ride就attack ride ... 連拉打名都冇個
Akira 明 01:26 AM 10-24-14
出埋K-TOUCH啦
魔璃 10:26 AM 10-24-14
http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop/item-1100002258/

http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop...al-1000000168/

差唔多有一半新聲

另外本尊 X 2

GN00508771 11:50 AM 10-24-14
不過新音效係新配的 聽落好似少左TV版戈陣的電子感覺
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19  ... 最後

返回主題版面