Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-23-07, 01:12 PM   #626
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: snowman 查看文章
各位, 我想買nikkon p5000, 請問邊度仲有水貨買?
隔離林話 -
http://www.dchome.net/viewthread.php...e=1#pid2123350
KKH 目前離線  
舊 09-23-07, 06:38 PM   #627
snowman
┌───────┐
Ben 10

註冊日期: Jun 2002
唔駛喇....
我買o左p5100, 好在價錢同p5000一樣

舊 09-23-07, 11:56 PM   #628
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
唔駛喇....
我買o左p5100, 好在價錢同p5000一樣
SNOWMAN兄可唔可以講下o係邊度買同買左幾錢?
我有朋友都想買...
thx!

舊 09-24-07, 09:46 AM   #629
snowman
┌───────┐
Ben 10

引用:
作者: Strider 查看文章
SNOWMAN兄可唔可以講下o係邊度買同買左幾錢?
我有朋友都想買...
thx!
旺電, 好似係2樓有間好似叫dc fever?佢個價錢牌上的名係咁, 但佢個袋好似叫big digi?
價錢 @#xx, 但張單寫到#!xx, 佢話代理唔比賣咁平喎, 所以張單要咁寫

舊 09-25-07, 09:53 AM   #630
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
已經夠了麼? 應該可以行走江湖吧~!

仲有, 我架CANON A80 (2003)終於比金仔玩殘左了~
呢期有咩薄機好推介?

KIM 目前離線  
舊 09-25-07, 10:04 AM   #631
dannythebest
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: KIM 查看文章
已經夠了麼? 應該可以行走江湖吧~!

仲有, 我架CANON A80 (2003)終於比金仔玩殘左了~
呢期有咩薄機好推介?
DC 嗎? GX100

舊 09-25-07, 10:11 AM   #632
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: dannythebest 查看文章
DC 嗎? GX100
太大架了~~~

KIM 目前離線  
舊 09-25-07, 10:13 AM   #633
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
旺電, 好似係2樓有間好似叫dc fever?佢個價錢牌上的名係咁, 但佢個袋好似叫big digi?
價錢 @#xx, 但張單寫到#!xx, 佢話代理唔比賣咁平喎, 所以張單要咁寫
唔該晒雪人兄!
不過好似好平咁o既???

23xx??? 係咪水貨? thx!!!

舊 09-25-07, 10:13 AM   #634
Strider
初段

引用:
太大架了~~~
canon 860IS啦

28mm, IS, 3" LCD, $3080, 2GSD, EXTRA BATTERY, CASE, LCD PROTECTOR, etc...

舊 09-25-07, 10:28 AM   #635
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
聽講canon 860IS 28mm時邊位散得好勁a

講起DC,我部A70都打柴多時,有冇D咭片機推介下(2-3K啦)a

唔一定要大砲廠,最緊要有手動模式就得架啦/

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線  
舊 09-25-07, 10:32 AM   #636
Strider
初段

引用:
作者: windart 查看文章
聽講canon 860IS 28mm時邊位散得好勁a

講起DC,我部A70都打柴多時,有冇D咭片機推介下(2-3K啦)a

唔一定要大砲廠,最緊要有手動模式就得架啦/
[道聽途說]P5100好似幾好
有手動
不過唔算咭片啦

舊 09-25-07, 11:02 AM   #637
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

卡片機梗係富士部F50FD啦金爺\/

舊 09-25-07, 06:17 PM   #638
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
引用:
作者: ~昊~ 查看文章
新手一問~
想轉玩dslr,上網好多人都推介d40x
請問值唔值得買,
依加市價又大約幾錢?
x2

今日終於中毒....

一小英口 目前離線  
舊 09-25-07, 08:16 PM   #639
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
作者: KTN 查看文章
卡片機梗係富士部F50FD啦金爺\/
F50邊係卡片...

Fuji Z5 $1280

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線  
舊 09-25-07, 09:53 PM   #640
KTN
~♡

我已經覺得好薄,薄過我部磚頭F11

引用:
作者: Hayami 查看文章
F50邊係卡片...

Fuji Z5 $1280

舊 09-25-07, 10:15 PM   #641
KIM
GAF足球隊金虎拾號

今日去了伯母會睇canon 860IS~~~都太大了! 想細又薄D~感覺想要好似K大果架細機D SIZE~!

另外, 今日見到CANON出了本EOS的FREE BOOK(A4 SIZE)~內容有晒所有單鏡機及周邊毒物介紹~
又有教D基本拍攝技巧~好正的一本書.....對我來說! 當然對各位神人就......

KIM 目前離線  
舊 09-25-07, 10:34 PM   #642
snowman
┌───────┐
Ben 10

引用:
唔該晒雪人兄!
不過好似好平咁o既???

23xx??? 係咪水貨? thx!!!
唔好意思, 打錯o左, 係 @&xx

舊 09-25-07, 11:47 PM   #643
Strider
初段

引用:
今日去了伯母會睇canon 860IS~~~都太大了! 想細又薄D~感覺想要好似K大果架細機D SIZE~!

另外, 今日見到CANON出了本EOS的FREE BOOK(A4 SIZE)~內容有晒所有單鏡機及周邊毒物介紹~
又有教D基本拍攝技巧~好正的一本書.....對我來說! 當然對各位神人就......
咁金爺唯有考慮下casio 同 nikon(s51)喇
不過我都唔係太識, 留返俾其他大大推介

你講o個本野的確幾好睇...仲好毒添, 小心小心!
金爺有興趣既下次見面俾本過氣LENS WORK 你, 應該更加開心!

引用:
唔好意思, 打錯o左, 係 @&xx
唔該晒SNOWMAN兄!
我朋友已經鐵定買呢部喇

舊 09-26-07, 12:06 AM   #644
KTN
~♡

CASIO你都叫人用,你真係黑心都無朋友

金爺指KK還是我?我部F11?KK部LX-系?
跟手我又會講:富士F50FD啦\@@/

>>感覺想要好似K大果架細機D SIZE~!

舊 09-26-07, 12:11 AM   #645
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:

卡西歐有咩問題?Strider又.......

KK~

KIM 目前離線  
舊 09-26-07, 12:29 AM   #646
Strider
初段

引用:

我只係根據金爺既需要去提議咋

金爺以後都係無視我啦

引用:

KK~
可以唔駛理我喇

如果係K大的話, 應該係P記既FX系列~

舊 09-26-07, 12:35 AM   #647
KTN
~♡

用卡西歐的計數機同手錶好啦,相機

KK個部係LX-1,金爺想要他個種,直接買部LX-2得啦 都係兩千幾

斯文你又來,FX系你都講得出,KK個部係LX系喎金爺不好買P記的FX系機,一樣頹到無朋友

引用:

KK~

舊 09-26-07, 12:40 AM   #648
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
我只係根據金爺既需要去提議咋

金爺以後都係無視我啦
~
做咩發悔氣~!!! 青年人應該積極面對人生~~~
勇於發炎, 不畏拳拳~先係岩!!!

你的建議我都會去看看~!

此篇文章於 09-26-07 12:42 AM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線  
舊 09-26-07, 12:41 AM   #649
Strider
初段

引用:
做咩發悔氣~!!! 青年人應該積極面對人生~~~
勇於發炎, 不畏拳拳~先係岩!!!
對, 拳來腳擋!

所以你都係問返其他大大啦

舊 09-26-07, 12:46 AM   #650
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
用卡西歐的計數機同手錶好啦,相機

KK個部係LX-1,金爺想要他個種,直接買部LX-2得啦 都係兩千幾

斯文你又來,FX系你都講得出,KK個部係LX系喎金爺不好買P記的FX系機,一樣頹到無朋友
我部菜冒計算機都不是卡西歐的, 我用德殺斯(TEXAS)牌的!!!
LX係咩牌子?

KIM 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 10:11 AM

手機版 | APP版