Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-18-14, 09:21 PM   #76
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章

優麻由一開始接觸古城兄妹,唔通古城由一開始就注定要繼承第四真祖既力量?
劇透無誤---優麻同古城兄妹接觸真係只係巧合,因為以前的優麻本來就唔打算同其他人來往……
真係劇透
真係決定要睇?
……而且本來成為第四真祖嘅係妹

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-14, 12:39 AM   #77
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
紗矢X王女
女版第四真祖真係無違和感
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-14, 12:31 PM   #78
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
第14話

紗矢華+王女
反而係想知阿妹去咗邊...雖然好明顯佢唔係普通既妹妹

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-14, 08:15 PM   #79
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
ED完全唔似分島花音
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-14, 09:39 AM   #80
casio

終於等到了,等下集戰鬥狂俾人打到飛起

舊 01-25-14, 10:33 AM   #81
Gallardo
God of Gamer
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
優麻便當?

兩個魔女太弱了

舊 01-25-14, 04:04 PM   #82
casio

引用:
作者: Gallardo 查看文章
優麻便當?

兩個魔女太弱了
優麻最後無死……呢個明透無問題吧
反正呢套都係(暫時)唔使擔心(主角則)會死人

舊 01-25-14, 09:12 PM   #83
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Gallardo 查看文章
優麻便當?

兩個魔女太弱了
都成2X,仲叫魔女,更係輸啦

舊 01-26-14, 12:35 PM   #84
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

第15話

王女同紗矢華個幕本來挺期待的,可惜好明顯有cut到...
下一話阿媽登場

舊 02-01-14, 10:17 AM   #85
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
趁大婆行開左就玩腳

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-14, 11:39 AM   #86
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
浅葱+那月->母女
紗矢華->腳S
雪菜->下集cos護士
今集太正

係wiki睇日笠個角色原來係
高級
高級娼婦

舊 02-01-14, 12:43 PM   #87
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
大婆地位不保

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-14, 12:58 PM   #88
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
玩腳
小那月
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-14, 02:19 PM   #89
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
妹妹一見人地欺負佢哥哥後,嬲起黎唔係人咁品,瓦特拉於是就咁樣比妹妹一招收佢皮。

紗矢華也差D成為佢既發泄對象。

既然媽媽知道妹妹體內既存在,佢冇可能唔知自己個仔就係第四真祖。

那月由合法蘿莉進化成真蘿莉。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-14, 02:51 PM   #90
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
我仲以為有得睇PLAY,點知關鍵時刻大婆番到
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-14, 10:15 PM   #91
casio

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
妹妹一見人地欺負佢哥哥後,嬲起黎唔係人咁品,瓦特拉於是就咁樣比妹妹一招收佢皮。

紗矢華也差D成為佢既發泄對象。

既然媽媽知道妹妹體內既存在,佢冇可能唔知自己個仔就係第四真祖。

那月由合法蘿莉進化成真蘿莉。
打飛戰鬥狂嘅明明就唔係妹妹,戰鬥狂都講明佢係十二號了,人地妹妹好賢良淑德架

舊 02-02-14, 12:16 AM   #92
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-14, 12:28 AM   #93
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
拎黎做手機wallpaper一流
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-14, 02:02 AM   #94
風音
The One

古城新技能
詐死

⊃天⊂
舊 02-02-14, 09:52 AM   #95
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

呢個表情正d

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-02-14 11:57 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 02-02-14, 11:05 AM   #96
casio

發現呢度原來好多足控

舊 02-02-14, 11:22 AM   #97
風音
The One

引用:
作者: casio 查看文章
發現呢度原來好多足控
只係因為大婆唔爭氣

⊃天⊂
舊 02-02-14, 11:51 AM   #98
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
發現呢度原來好多足控
我認鐘意

尤其雞腳鴨腳豬腳,好入味

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-02-14, 12:22 PM   #99
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

第16話

紗矢華同古城既"情事"被大婆撞破了...
雪菜下一話繼續cosplay

舊 02-03-14, 04:19 PM   #100
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
發現呢度原來好多足控
動畫版畫得好吸力。。。睇小說都冇E個感覺
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
6/7 angela Live Tour 2015 in 香港 開催決定 money 日本動漫畫討論版 160 06-08-15 09:38 PM
CLAMP「GATE7」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 15 04-01-13 02:54 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM
三雲岳斗「ダンタリアンの書架」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 43 02-18-12 05:48 PM
「GOD EATER」総合THREAD money 日本動漫畫討論版 0 03-27-10 08:39 PM

現在的時間是 06:26 PM

手機版 | APP版