Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
飲食版>非老麥漢堡包店討論
Norm 08:16 PM 04-22-08
作者: (hugh)RED:
where is it?
灣仔同銅鑼灣都有....不過自從開左分店後..水準我覺得差左....同埋已經見唔到老闆了....
MO 01:20 AM 04-23-08
有無人記得N年前灣仔英皇中心上面有間叫Abby's
專賣牛肉包的
佢地係用芝士汁而唔係用一片片的....
好食到...

可惜執咗,
哩間嘢我印象好深, 果時日日lunch都去
Metatron 05:24 PM 04-23-08
好懷念哈迪斯個牛仔芝堡
ZAKU0079 09:08 PM 04-23-08
作者: Metatron:
好懷念哈迪斯個牛仔芝堡
我覺得哈迪斯係香港做唔掂係一件可惜的事
宜家好左好多外國快餐店進駐香港
希望哈迪斯能回歸
onz 09:10 AM 04-24-08
灣仔係摩理臣山ive附近, 有間叫多麵睇, 佢地o既漢堡包都好食
relight 04:20 PM 04-24-08
我想食返wendy's 多d...
PiroPiro 05:19 PM 04-24-08
作者: ZAKU0079:
希望哈迪斯能回歸
睇住相懷念下先...

黃昏之魔彈 10:55 PM 04-24-08
作者: ZAKU0079:
希望哈迪斯能回歸
哈迪斯好似唔係做唔住
聽人講係因為地產商覺得同一地方從事其他業務會搵到更多錢
所以先close左佢
新堂愁一 02:43 AM 04-25-08
作者: relight:
我想食返wendy's 多d...
早兩年去日本見倒即衝入去食
食左個三塊牛既飽, 超飽...................

但個 logo 個女仔好似唔同左樣
我係我 03:39 AM 04-25-08
好似好正咁
陸奧 貴志 09:29 AM 04-25-08
可能有d ot,大家有冇食過賓妹快餐廳(假名)既漢堡扒(包/飯)?我覺得幾好食......
Designer 09:34 AM 04-25-08
作者: 新堂愁一:

入鄉隨俗,萌咗
Metal Gear NT 09:34 AM 04-25-08
作者: 陸奧 貴志:
可能有d ot,大家有冇食過賓妹快餐廳(假名)既漢堡扒(包/飯)?我覺得幾好食......
灣仔定中環有分店嗰間?(好似有個Bee字...)
我好耐之前食過一兩次...一般啦
IamO 09:42 AM 04-25-08
作者: 陸奧 貴志:
Jollibee?
他們的雞也很好吃
滅龍士 11:13 AM 04-25-08
作者: 新堂愁一:
早兩年去日本見倒即衝入去食
食左個三塊牛既飽, 超飽...................http://photo.gaforum.org/files/1/9/9/4/DSC07403.JPG
齋睇已經飽o左四成
ZAKU0079 01:56 PM 04-25-08
作者: 黃昏之魔彈:
哈迪斯好似唔係做唔住
聽人講係因為地產商覺得同一地方從事其他業務會搵到更多錢
所以先close左佢
灣仔果度變左中銀
開多間銀行會好搵既咩?
話說果條街一條直線有三間中銀會不會誇左一點?
作者: Metal Gear NT:
灣仔定中環有分店嗰間?(好似有個Bee字...)
我好耐之前食過一兩次...一般啦
灣仔果間已經變左做肯德基
fatraymond 08:09 PM 05-05-08
今日係上水彩園邨見到話開burger king(舊實惠個位)
當堂呆左

完全估唔到會係個個位開,
係都上水廣場/新都/上水中心開吧
個個位邊人流少好多
HFK 08:33 PM 05-05-08
作者: fatraymond:
今日係上水彩園邨見到話開burger king(舊實惠個位)
當堂呆左

個個位邊人流少好多
2個字
等執
Seppie 09:10 PM 05-05-08
當堂呆左

個個位邊人流少好多
係~~~!?
等我聽早死去睇下~~
二伍 09:18 PM 05-05-08
當堂呆左
唔係掛?
轉做街坊生意?
fatraymond 09:39 PM 05-05-08
作者: Seppie:
係~~~!?
等我聽早死去睇下~~
係近OK同相鋪個面有d板圍住
真係去確認下係唔係真
完全不能想像會係屋邨開
某F 09:47 PM 05-05-08
上水都有好多中產...不過個個位...
ZAKU0079 12:06 AM 05-06-08
話說灣仔果間都裝修左好耐...
蘭格哈撒 09:07 PM 05-06-08
上水間burger king 有冇話幾時開?
Norm 09:30 PM 05-06-08
灣仔都就快開burger king...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面