Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 
Neo Entertainment TREND>[J2] 金田一少年之事件簿 香港九龍財寶殺人事件 [志偉: 香港要獨立!](國語...)
神秘過客 10:44 PM 01-12-13
作者: Dangerous-boy:
可惜現在尐靚妹好鬼迷山田,堂本已成為過氣大叔了....
Kinki Kids 好多死忠架喎, 邊有咁易過氣

我覺山田涼介好矮, 但副骨格又勁粗, 再搭個脂粉味咁重o既樣, 真係唔知想點
joeypong 10:44 PM 01-12-13
作者: 尼路:
漫畫都係……不過我懷疑漫畫係跟電視畫返……
劇集都係天樹征丸編劇
Suda 10:45 PM 01-12-13
漫畫都係……不過我懷疑漫畫係跟電視畫返……
漫畫明明係講廣東話
依家變晒蝗語
尼路 10:47 PM 01-12-13
作者: joeypong:
劇集都係天樹征丸編劇
咁風格改太多了吧……因價就貨要係香港的關係?
川上双葉 10:50 PM 01-12-13
作者: 阿Wing:
而家d妹妹鍾意正太, 堂田唔夠正太
唔係,係韓風
山田涼介好韓仔FEEL
不過身形就...
Hitomi 10:59 PM 01-12-13
我差D以為係女扮男

粉太厚....?

好難頂....
TCS_disable 11:27 PM 01-12-13
睇左唔夠四個字,係佢未開估前,我就知佢點搬條鹹魚...

咩事啊?
尼路 11:31 PM 01-12-13
今次條橋真係……
nefrezx 11:32 PM 01-12-13
TVB式結尾
阿Wing 11:37 PM 01-12-13
個故事太暴走了
YOSHIKI SNAKE 11:39 PM 01-12-13
咁大條咸魚在鬧市中的大樓間飛過,隔日一定會有動新聞啦。
TCS_disable 11:40 PM 01-12-13
隊淋條友,直接掟落樓會更快

而家都唔知想點
阿Wing 11:49 PM 01-12-13
作者: TCS_disable:
隊淋條友,直接掟落樓會更快

而家都唔知想點
咁咪知道係酒店到俾人殺lol
TCS_disable 11:49 PM 01-12-13
作者: 阿Wing:
咁咪知道係酒店到俾人殺lol
唔會bor, 佢諗得用咁麻煩嘅方法, 一定有個方法做到跳樓咁款
尼路 11:55 PM 01-12-13
作者: TCS_disable:
唔會bor, 佢諗得用咁麻煩嘅方法, 一定有個方法做到跳樓咁款
九龍城都可以用原子彈玩獨立,飛屍依d由佢啦……
昏迷童子Sleepy 12:02 AM 01-13-13
堂本呢d經典當然冇人比得上啦......
但係本童子都係最頂唔順第二代...男女都係......
松本潤果時演到成個K潺咁款......
鈴木杏就更加咪鬼提...次次一見到呢個水腫版美雪就#$@%@#$%#$@%......
YOSHIKI SNAKE 12:41 AM 01-13-13
九龍城都可以用原子彈玩獨立,飛屍依d由佢啦……
唔知點解最後有種想原子彈爆的衝動。
kyu 04:44 AM 01-13-13
成套野太多吐糟(犯駁)地方……
他們是否去了那個平衡世界的香港?因為有些地方是沒可能徒步去到。
(明明香港和九龍是要過海但……)
竟然可以那麼容易短時間去到那麼多地方,而且香港警察和城寨居民是說普通話?
食鴨掌還可以,不過炸田雞就真的未看過。(田雞粥以前都食過)
香港的樓幾多有柱的?莫非新力家僭建支柱上去?
chow263 01:02 PM 01-13-13
岩岩先睇,做咩咁多蝗語

2013年9月30
TCS_disable 03:08 PM 01-13-13
作者: kyu:
成套野太多吐糟(犯駁)地方……
他們是否去了那個平衡世界的香港?因為有些地方是沒可能徒步去到。
(明明香港和九龍是要過海但……)
竟然可以那麼容易短時間去到那麼多地方,而且香港警察和城寨居民是說普通話?
食鴨掌還可以,不過炸田雞就真的未看過。(田雞粥以前都食過)
香港的樓幾多有柱的?莫非新力家僭建支柱上去?
無錯啊~ Sleeping Dog 入面嘅香港黎~
\ot_to/ 09:28 PM 01-13-13
明明話原子彈得高官知, 唔可以係警察面前講, 轉頭係船上講晒

酒店殺人方法由兇器到手法都
enishi 09:33 PM 01-13-13
作者: \ot_to/:
明明話原子彈得高官知, 唔可以係警察面前講, 轉頭係船上講晒

酒店殺人方法由兇器到手法都
因為佢地講日文, 香港公安聽唔明

飛天屍呢個... 應該有上百個方法比呢個好......
DC 97 09:43 PM 01-13-13
大概有幾多集?
W!LL 09:53 PM 01-13-13
作者: DC 97:
大概有幾多集?
應該類似SP咁, 一集一個故事
不過個故仔同製作實在太爛
AshleyYan 10:00 PM 01-13-13
唔當係金田一就咁睇下都幾funny
真係有原子彈咁大鑊都唔會比個台灣人處理啦
1 2 3 

返回主題版面