Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 01-12-13, 10:44 PM   #26
神秘過客
God of Gamer
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
可惜現在尐靚妹好鬼迷山田,堂本已成為過氣大叔了....
Kinki Kids 好多死忠架喎, 邊有咁易過氣

我覺山田涼介好矮, 但副骨格又勁粗, 再搭個脂粉味咁重o既樣, 真係唔知想點

舊 01-12-13, 10:44 PM   #27
joeypong
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
作者: 尼路 查看文章
漫畫都係……不過我懷疑漫畫係跟電視畫返……
劇集都係天樹征丸編劇

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-13, 10:45 PM   #28
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
引用:
漫畫都係……不過我懷疑漫畫係跟電視畫返……
漫畫明明係講廣東話
依家變晒蝗語

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-13, 10:47 PM   #29
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: joeypong 查看文章
劇集都係天樹征丸編劇
咁風格改太多了吧……因價就貨要係香港的關係?

舊 01-12-13, 10:50 PM   #30
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
引用:
作者: 阿Wing 查看文章
而家d妹妹鍾意正太, 堂田唔夠正太
唔係,係韓風
山田涼介好韓仔FEEL
不過身形就...

舊 01-12-13, 10:59 PM   #31
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
我差D以為係女扮男

粉太厚....?

好難頂....

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-13, 11:27 PM   #32
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
睇左唔夠四個字,係佢未開估前,我就知佢點搬條鹹魚...

咩事啊?
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-13, 11:31 PM   #33
尼路
The One

今次條橋真係……

舊 01-12-13, 11:32 PM   #34
nefrezx

註冊日期: Mar 2006
TVB式結尾
nefrezx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-13, 11:37 PM   #35
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
個故事太暴走了
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-13, 11:39 PM   #36
YOSHIKI SNAKE
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
咁大條咸魚在鬧市中的大樓間飛過,隔日一定會有動新聞啦。

舊 01-12-13, 11:40 PM   #37
TCS_disable
我有車車~

隊淋條友,直接掟落樓會更快

而家都唔知想點
舊 01-12-13, 11:49 PM   #38
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
隊淋條友,直接掟落樓會更快

而家都唔知想點
咁咪知道係酒店到俾人殺lol
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-13, 11:49 PM   #39
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: 阿Wing 查看文章
咁咪知道係酒店到俾人殺lol
唔會bor, 佢諗得用咁麻煩嘅方法, 一定有個方法做到跳樓咁款
舊 01-12-13, 11:55 PM   #40
尼路
The One

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
唔會bor, 佢諗得用咁麻煩嘅方法, 一定有個方法做到跳樓咁款
九龍城都可以用原子彈玩獨立,飛屍依d由佢啦……

舊 01-13-13, 12:02 AM   #41
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
堂本呢d經典當然冇人比得上啦......
但係本童子都係最頂唔順第二代...男女都係......
松本潤果時演到成個K潺咁款......
鈴木杏就更加咪鬼提...次次一見到呢個水腫版美雪就#$@%@#$%#$@%......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-13, 12:41 AM   #42
YOSHIKI SNAKE
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
引用:
九龍城都可以用原子彈玩獨立,飛屍依d由佢啦……
唔知點解最後有種想原子彈爆的衝動。

舊 01-13-13, 04:44 AM   #43
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
成套野太多吐糟(犯駁)地方……
他們是否去了那個平衡世界的香港?因為有些地方是沒可能徒步去到。
(明明香港和九龍是要過海但……)
竟然可以那麼容易短時間去到那麼多地方,而且香港警察和城寨居民是說普通話?
食鴨掌還可以,不過炸田雞就真的未看過。(田雞粥以前都食過)
香港的樓幾多有柱的?莫非新力家僭建支柱上去?

此篇文章於 01-13-13 04:50 AM 被 kyu 編輯。
kyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-13, 01:02 PM   #44
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
岩岩先睇,做咩咁多蝗語

2013年9月30

舊 01-13-13, 03:08 PM   #45
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: kyu 查看文章
成套野太多吐糟(犯駁)地方……
他們是否去了那個平衡世界的香港?因為有些地方是沒可能徒步去到。
(明明香港和九龍是要過海但……)
竟然可以那麼容易短時間去到那麼多地方,而且香港警察和城寨居民是說普通話?
食鴨掌還可以,不過炸田雞就真的未看過。(田雞粥以前都食過)
香港的樓幾多有柱的?莫非新力家僭建支柱上去?
無錯啊~ Sleeping Dog 入面嘅香港黎~
舊 01-13-13, 09:28 PM   #46
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
明明話原子彈得高官知, 唔可以係警察面前講, 轉頭係船上講晒

酒店殺人方法由兇器到手法都
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-13, 09:33 PM   #47
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: \ot_to/ 查看文章
明明話原子彈得高官知, 唔可以係警察面前講, 轉頭係船上講晒

酒店殺人方法由兇器到手法都
因為佢地講日文, 香港公安聽唔明

飛天屍呢個... 應該有上百個方法比呢個好......
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-13, 09:43 PM   #48
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
大概有幾多集?

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-13, 09:53 PM   #49
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: DC 97 查看文章
大概有幾多集?
應該類似SP咁, 一集一個故事
不過個故仔同製作實在太爛

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-13, 10:00 PM   #50
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
唔當係金田一就咁睇下都幾funny
真係有原子彈咁大鑊都唔會比個台灣人處理啦

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
天樹征丸「金田一少年の事件簿」総合THREAD Ricky-S 日本動漫畫討論版 415 04-24-22 06:28 AM
《林敏驄 x 曾志偉 talk show 2008》 白雪飄飄 Neo Music UNIVERSE 35 07-24-08 06:41 PM
~冇有線電台~曾志偉~林敏聰~ 凍檸茶 Neo Music UNIVERSE 22 03-01-05 08:22 AM
曾志偉河利秀赤裸肉搏 岸邊露伴 Neo Entertainment TREND 17 12-03-03 10:23 PM
曾志偉都踢過波架!!!!! boy 體育版 9 09-01-02 08:09 PM

現在的時間是 03:07 AM

手機版 | APP版