Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-17-17, 12:26 PM   #26
charcsc2000
God of Gamer
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: seed2005 查看文章

可唔可以解釋下果碌野係做咩....神仙棒
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-17, 12:49 PM   #27
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: MultiPASS 查看文章
賣926yen好平喎,
但應該有大量DLC
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-17, 07:28 PM   #28
MultiPASS
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: lodoss 查看文章
賣926yen好平喎,
但應該有大量DLC
呢隻得一個角色可以「照顧」,
往後課金DLC應該係逐個新角色計。
MultiPASS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 02:31 PM   #29
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:
呢隻得一個角色可以「照顧」,
往後課金DLC應該係逐個新角色計。
果然同我估計一樣,同日追加DLC角色「雪泉」,
盛惠多1000円。

https://ninten-switch.com/shinobi-refl-famitsu-dlc-yumi

舊 11-23-17, 02:41 PM   #30
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
一千円一條女
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 02:50 PM   #31
MultiPASS
Crazy Gamer

閃亂系列眾多派別同學院嘅女女至少有幾十人,
每個1000円都幾...
舊 11-23-17, 04:01 PM   #32
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
閃亂系列眾多派別同學院嘅女女至少有幾十人,
每個1000円都幾...
都會貪得意買來玩下,好玩的話最多買多2~3條女
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 05:00 PM   #33
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
講起DLC , 愚人節阿婆DLC 都仲記得
強制配信

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 05:16 PM   #34
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 信長 查看文章
強制配信
出年愚人節可能都會見到佢
唔止強制配信,係強制下載唔同佢玩完按摩棒唔俾刪除
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 05:45 PM   #35
MultiPASS
Crazy Gamer

真心講呢種角色DLC課金幾合理,
EA真係要向佢取經啦!
舊 11-23-17, 05:46 PM   #36
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
引用:
等多年出晒所有女女
再來個超大盒限定版
賺多水
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 11:10 PM   #37
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
閃亂上架了
竟然日本時間準時0點更新,唔係朋友提都唔知道
睇黎我太習慣SONY PSS的懶性

買住本體+雪泉(連9件衫)先

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 11:28 PM   #38
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
本體6.9GB
雪泉3MB

笑左,係唔係解鎖架
老實交代6.9裡面到底有幾多人

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 11:30 PM   #39
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:
作者: 信長 查看文章
強制配信
引用:
作者: 野良猫 查看文章
出年愚人節可能都會見到佢
唔止強制配信,係強制下載唔同佢玩完按摩棒唔俾刪除
SO FUNNY ! 太惡搞了。

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 11:38 PM   #40
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:
作者: Kello820 查看文章
本體6.9GB
雪泉3MB

笑左,係唔係解鎖架
老實交代6.9裡面到底有幾多人
應該早已build in左十個八個然後解鎖。
課人仲要課衣裝,好手遊feel
舊 11-24-17, 03:36 AM   #41
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
貪得意買左黎玩,個hd震都唔似既
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-17, 08:14 AM   #42
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: lineage19 查看文章
貪得意買左黎玩,個hd震都唔似既
即係個HD震好假啦!(我重未買!)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-17, 11:16 AM   #43
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:
作者: mrk 查看文章
即係個HD震好假啦!(我重未買!)
又唔算好假,震動分幾級啲力回繢俾你感覺到係「推」緊前或後,
不過冇發布會講得咁誇張啫⋯⋯
重點:隻game唔係純sell HD震動嘛
舊 11-24-17, 12:14 PM   #44
WAL1
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2002
我都貪得意買咗,震動幾好吖,做到彈跳感
話說好多日本仔貪得意下載,一夜間已經跳升eshop第七位
WAL1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-17, 12:56 PM   #45
jyeung1
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: WAL1 查看文章
我都貪得意買咗,震動幾好吖,做到彈跳感
話說好多日本仔貪得意下載,一夜間已經跳升eshop第七位
呢隻預爆升, 第一位一D 吾出奇
抵死衰格

Game無咩野好玩,

震動方面玩波無咩震
大腿個part震動最好
明顯HD震動,可以做到十種左右吾同震動感覺.
jyeung1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-17, 01:06 PM   #46
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: jyeung1 查看文章
抵死衰格

Game無咩野好玩,

震動方面玩波無咩震
大腿個part震動最好
好鬼邪惡...呢隻game如果和PS4 VR合併應該完美....
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-17, 01:56 PM   #47
WAL1

引用:
作者: jyeung1 查看文章
抵死衰格

Game無咩野好玩,

震動方面玩波無咩震
大腿個part震動最好
1000 yen食餐飯唔夠
舊 11-24-17, 02:15 PM   #48
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
『シノビリフレ -SENRAN KAGURA-』プロモーション映像
https://www.youtube.com/watch?v=9vVCgH2O6XA
引用:

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-17, 02:22 PM   #49
MultiPASS
Crazy Gamer

十大人氣角色投票,第一位雪泉已出。

舊 11-24-17, 03:27 PM   #50
WAL1

而家買有女送喎

同埋已升至第3位

此篇文章於 11-24-17 05:13 PM 被 WAL1 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] 閃乱カグラ 7EVEN -少女達の幸福- 安安 電視遊戲討論版 7 01-20-23 06:22 PM
[NS] PEACH BALL 閃乱カグラ | 日版已售 | 中文版2019年春季 wsx360 電視遊戲討論版 34 05-17-19 01:28 AM
收PS VITA,閃乱カグラ 少女達の選択(已收到) 朋也君 買賣專區 3 11-06-15 09:11 AM
全新放PS Vita デカ盛り 閃乱カグラ 少女達のデカ盛りファイル淨特典 kinpingk 買賣專區 1 12-07-14 12:44 AM
[多機種] 閃乱カグラ -少女達の真影- romrom2004 手提遊戲機討論版 286 03-17-12 04:17 PM

現在的時間是 01:18 AM

手機版 | APP版