Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-05-16, 04:12 AM   #976
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
張超雄咁多票既 最知叫老母比咖啡飯

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 04:16 AM   #977
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
今次擺明難估到爆
好彩最後無俾朱凱迪
多到爆炸

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 04:17 AM   #978
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
新東D票太散 我都想范國威上得返來...

舊 09-05-16, 04:17 AM   #979
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
除左香港島其他大局已定
訓得

九東等睇聽日開戰,聽講雷動建議得志?

九西個問題只係黃教主定係游小妹妹,分別不大
不過個人覺得游小姐把口唔得,入到去冇咁好睇

新東...應該已經係最好結果了,除非方國珊個西貢票倉全部未點

新西......同2012一樣分票能力=0
李卓人應該追唔到上去

此篇文章於 09-05-16 04:20 AM 被 kev00269270 編輯。
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 04:20 AM   #980
JMi

引用:
作者: kev00269270 查看文章
比到個藉口熱派囉
但連教主都輸比大家最喜愛既小麗成條街
都真係檢討下問題到底係人定係自己

舊 09-05-16, 04:22 AM   #981
GUSTAV
The One
poor

如果游小姐論壇表現好D可能贏左啦

舊 09-05-16, 04:25 AM   #982
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
有少少驚四眼陳又輸

佢同wiki好接近

此篇文章於 09-05-16 04:55 AM 被 DC 97 編輯。
DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 04:25 AM   #983
JMi

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
如果游小姐論壇表現好D可能贏左啦
係好可惜...
但雲姐同游小姐我都梗係雲姐
教主我再不喜歡 但都不得承認佢係有影響力
如果萬一真係游小姐拉佢下馬 個後果好難估

舊 09-05-16, 04:27 AM   #984
1q1q1q
Game Master

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: kev00269270 查看文章
除左香港島其他大局已定
訓得

九西個問題只係黃教主定係游小妹妹,分別不大
不過個人覺得游小姐把口唔得,入到去冇咁好睇

新東...應該已經係最好結果了,除非方國珊個西貢票倉全部未點

新西......同2012一樣分票能力=0
李卓人應該追唔到上去
新東, 建制派既票本身少. 侯志強, 又分咗幾%票.
唔計自由黨, 方國珊, (哩D票唔係中共控制) 其實得3成多D.

唔係侯志強界票, 工聯會真係可以推到入席

1q1q1q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 04:28 AM   #985
GUSTAV
The One
poor

長毛同方國珊比好似長毛好D 見佢爬緊上黎 新東最唔想見到容海恩 論壇表現佢仲廢過游小姐

舊 09-05-16, 04:31 AM   #986
LTKS
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2011
除咗超區棄選棄得最有用果個係周永勤
其他根本無實際效益
或者有嘅,就係打亂中共配票
但下次睇怕會無用...

今次侯生 界刂 票真係抵錫

此篇文章於 09-05-16 04:40 AM 被 LTKS 編輯。
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 04:35 AM   #987
GUSTAV
The One
poor

我其實好LIKE侯生 唔係有娥姐可能投佢

好少人可以咁真誠認錯

舊 09-05-16, 05:23 AM   #988
JMi

游小姐忽然間過左教主幾百票
兩者係0.1%差距都無

來屆似乎都係睇九西六條囡互揪 lol

此篇文章於 09-05-16 05:28 AM 被 JMi 編輯。
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 05:32 AM   #989
LTKS

下屆九西應該多個保皇落來配票
舊 09-05-16, 05:41 AM   #990
JMi

九西建制今年個策略好明顯係想做底本土青政 (點知死錯隔離條大魚)
派好多扮獨主中立 狄志遠都R到過萬票
元秋同老鼠個票源要分多席 要種多十幾個屋苑囉 lol

分析敗因 我認為教主絕對係比陳云累死 XD
重點反擊本土呢下係另一失票主因 仲間接谷起左游小姐D同情票
但教主下馬對成個政局有咩影響 我都唔敢想像
成個熱普城 就係得泰博入到 就睇佢點制憲了

此篇文章於 09-05-16 05:54 AM 被 JMi 編輯。
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 05:51 AM   #991
GUSTAV
The One
poor

陳雲個玩法講真冇FEEL 佢套理論完全係一大埋假設之上 仲要係低能既假設wwww

舊 09-05-16, 05:59 AM   #992
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
WOW,訓醒睇最新資料,
新界西,朱凱廸有成7萬票,但比例代表制下做票王,其實對個大局無影響吧?

九龍西,幾乎係女人的天下…

新界東,容海恩都有機入到…?唔係掛,范國威、方國珊尾只係尾隨其後,有點估唔到。

同屋企人分別投唔同年齡層的候選人暫時睇資料應該都係高勝算~!

此篇文章於 09-05-16 06:13 AM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 06:05 AM   #993
LTKS

老共配票真係準
民建聯、新民黨全部入晒
過多幾年真係唔敢想像
舊 09-05-16, 06:06 AM   #994
sunnylau
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
九東歷史重演

歷史又再重演
真係無眼看
sunnylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 06:08 AM   #995
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
新東輸在鄭家富…
由手機版發出
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 06:28 AM   #996
JMi

引用:
作者: MS331 查看文章
新東輸在鄭家富…
由手機版發出
結果論可能係踢走長毛呢
只能佩服阿爺配票準到 或者怪投票率仲係唔係高

舊 09-05-16, 06:33 AM   #997
JMi

引用:
作者: sunnylau 查看文章
歷史又再重演
真係無眼看
無計 根本每一個黨都唔敢派大牌入九東做砲灰
或者一反傳統派教主呢D重量級去九東 先有可能搶到建制果席

舊 09-05-16, 06:44 AM   #998
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
之前
29878 vs 28878
容多長毛1000票

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 06:46 AM   #999
JMi

九西原來仲爭一個站未點完 4000票左右
教主輸緊462票...

舊 09-05-16, 06:47 AM   #1000
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
長毛係咪出緊局好

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:32 PM

手機版 | APP版