Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後
電視遊戲討論版>大家的世嘉年代 III [詳細頭 post] 世嘉祭 2019 | 新版 Nomad 及 DC HDMI adaptor | 巴西主機 Zeebo 簡介
KTN 10:07 AM 02-03-09
coast to coast即係outrun2sp?
劉公子 11:38 AM 02-03-09
對, 美版 PS2 的 outrun2006 coast 2 coast 即是日版 PS2 的 outrun2sp (跟街機同名), 日版的是逆移植自美版, 遊戲內容相同, 只是日版取消了 online 對戰功能, 而且遊戲 save 不對應 psp 版的, 因此日版出不了術(苦)~~~

作者: KTN:
coast to coast即係outrun2sp?

シェンムー 01:15 PM 02-03-09
作者: Irwin:
恭喜劉兄執到隻2006 coast to coast,再恭喜肥仔正兄搵到件全新索索二奶機

實在好吸引 好好味咁
多謝你先,XD
第日再影多d相上黎先
八仙果 12:24 AM 02-04-09
作者: 劉公子:
多謝好朋友的幫忙, 終於可以入手整個系列, 算是對 SEGA 的一點支持(笑)~~~
不得不提, PC 版本比我預期中還要好, 尤其畫面表現方面, 不過 LOAD 碟時間卻跟 PS2 版及 X-BOX 版無大分別(迷)...... 而且不知何解, 弄不到它的上網 ONLINE 對戰功能, 經常說我 SIGN-IN FAILED(苦)~~~

OUTRUN 2 及 OUTRUN2006 COAST 2 COAST 各版本

嘩!終於有齊一套!
Online 你是指 PS2 版還是 XBOX 版呢?

作者: 肥仔正:
今日勁開心...
有看我在這個post的版友都知道我十分想買番部新dc...

今日比我o係ssp見到...多謝女友...^^"
真係好開心...
重要係櫻大戰特別版全新...好驚喜!!個價我覺得幾平...平過日本bidXDDDDDDD

- skip -

好正XD

真係好新XD

發完癲XDDD
真係好開心XDDDDDDDDD
嘩,兩個大忙人又上來放毒,
正兄重畀你搵到新 DC 真係好好彩,
而且係特別版,請問這主機可以玩行美版遊戲嗎?

我都很久沒行深水埗,
如果畀我見到的話,我都會買。
個價錢平?還是你女朋友報細個價過你知?(迷)
シェンムー 12:35 AM 02-04-09
作者: 八仙果:
嘩!終於有齊一套!

嘩,兩個大忙人又上來放毒,
正兄重畀你搵到新 DC 真係好好彩,
而且係特別版,請問這主機可以玩行美版遊戲嗎?

我都很久沒行深水埗,
如果畀我見到的話,我都會買。
個價錢平?還是你女朋友報細個價過你知?(迷)
八爺,真係都算幾驚喜,一看到二話不說即比錢了
真的想買一部新dc很久、、、到而家都未開心完,哈哈

這都是日版機,連28.8kmodern 的,如果想玩美版遊戲應該要開機碟了、、、

部機$1280、、、我覺得ok 的,日本bid也要20000-25000yen 到、、、
KTN 08:40 AM 02-04-09
可惜對美版無愛...
xb版無日版...有我都執返隻...
<--早幾日先開出來玩xb版outrun2

對, 美版 PS2 的 outrun2006 coast 2 coast 即是日版 PS2 的 outrun2sp (跟街機同名), 日版的是逆移植自美版, 遊戲內容相同, 只是日版取消了 online 對戰功能, 而且遊戲 save 不對應 psp 版的, 因此日版出不了術(苦)~~~

劉公子 08:56 AM 02-04-09
又會咁o岩!? 近日自己想重開個 x-box live account 方便打隻 outrun2006 coast 2 coast online, KTN 兄會否賞面 JOIN 入o黎玩(笑)???

可惜對美版無愛...
xb版無日版...有我都執返隻...
<--早幾日先開出來玩xb版outrun2

劉公子 09:01 AM 02-04-09
當然是指 PC 版本, 因為自己的 x-box live account 已停了很久(汗)~~~
PS2 版嘛...... 一來自己沒有美版的上網碟, 二來以 PS2 版的流暢度, 還是不上網比較好(逃)~~~

作者: 八仙果:
嘩!終於有齊一套!

KTN 09:05 AM 02-04-09
從來都無用過xblive...
這隻我之前都係買返來玩單機...
不過玩極都行不完全程
OUTRUN2個AC35.1好歡樂

又會咁o岩!? 近日自己想重開個 x-box live account 方便打隻 outrun2006 coast 2 coast online, KTN 兄會否賞面 JOIN 入o黎玩(笑)???

劉公子 09:08 AM 02-04-09
o下!? 唔玩 online 會少好多歡樂(笑)~~~
唔...... KTN 兄是否未 KO 個 mission mode 內的 course(迷)???
如果想 ko 街機版的話, 這個 mission mode 絕對是個好的特訓(逃)~~~

從來都無用過xblive...
這隻我之前都係買返來玩單機...
不過玩極都行不完全程
OUTRUN2個AC35.1好歡樂

KTN 11:01 AM 02-04-09
近幾年好強調的連線對我好雞肋
我打機好習慣開就開不玩就不玩
一去到連線.就覺得會比一齊玩的朋友限制住時間
或者不可以完全隨心所慾去玩的感覺^^

未ko mission mode(笑)

我是車game苦手(汗)
stevenfan 11:02 AM 02-04-09

同感~~
我十分喜歡單機
劉公子 04:23 PM 02-04-09
可能自己由街機版玩開, 不對戰的話好難在技術上有進步...... 要跑完 15 連關不難, 但要取高分同好時間就好難(苦)~~~
不過我玩 outrun online 時都會關掉個咪的

KTN 08:47 AM 02-06-09
近來正迷sega的戦場のヴァルキュリア
很久沒有覺得sega的game好玩...自xbox個批之後...
我基本上都無買過一隻sega的game...

可能自己由街機版玩開, 不對戰的話好難在技術上有進步...... 要跑完 15 連關不難, 但要取高分同好時間就好難(苦)~~~
不過我玩 outrun online 時都會關掉個咪的

劉公子 10:01 AM 02-06-09
新近的 SEGA 作品, 除了隻 outrun2006 外, 別的我也是沒興趣入手(苦)~~~
反而它的舊作我仍有興趣遊玩(笑)~~~
它的舊作才能給我玩回 SEGA 原有的感覺......

近來正迷sega的戦場のヴァルキュリア
很久沒有覺得sega的game好玩...自xbox個批之後...
我基本上都無買過一隻sega的game...

KTN 01:00 PM 02-06-09
<--通常會令雙眼發光的東西都是上世代產物...

VF4好迷,但見到VF5...完全燃不起來...

不過最近都係得這隻...

新近的 SEGA 作品, 除了隻 outrun2006 外, 別的我也是沒興趣入手(苦)~~~
反而它的舊作我仍有興趣遊玩(笑)~~~
它的舊作才能給我玩回 SEGA 原有的感覺......

AshleyYan 07:08 PM 02-06-09
一直都好後悔櫻戰5無買限定版.....
今日終於補返條數

大圖,唔記得影埋隻特典DVD...

大情大性武大帝 06:48 PM 02-10-09

原來個底版係咁細的!!
大情大性武大帝 10:18 AM 03-02-09

大家都是1998,今日結合了…
破戒僧 06:11 PM 03-02-09
作者: A HoManTin Work:
大家都是1998,今日結合了…
真係好鬼正...

八仙果 10:15 PM 03-02-09
其實呢,我想問,究竟點換碟?
八仙果 02:57 AM 03-03-09
作者: :
Mac 作夢也沒想到它竟被改造成 iCast 遊樂器!

說起 SEGA 在家用遊樂器的地位,就和 Apple 在個人 PC 界的地位相當類似:雖然都不是最好最強大的,卻都擁有不少最死忠的愛好者。而當這兩家公司的產品碰在一起時,揪~ 竟~ 會激盪出什麼樣的火花呢?這個答案就是:iCast。

很可惜地,iCast 並不是正式官方合作的產物,而是由 CGCC 論壇成員 Logicdustbin 所 D.I.Y 出來的作品。他將 Sega 最傳奇也最短命的 DreamCast 遊樂器( 看到這名字讓小編想起莎木、歡樂森巴了起來 ),跟 Apple 最經典的 iMac 果凍機結合起來,結果便是這台充滿回憶,讓人不禁回想起舊日時光的遊樂 PC。跳轉後有實機操作影片。
資料來源:http://chinese.engadget.com/2009/03/...dreamcast-mod/
ipchow 05:50 PM 03-07-09
樓下問文具店結業了,有一部ms出售,真係放左係到十幾年,放到個盒甩色,各位有興趣嗎?
Rez 06:52 PM 03-07-09
作者: ipchow:
樓下問文具店結業了,有一部ms出售,真係放左係到十幾年,放到個盒甩色,各位有興趣嗎?
now much?
ipchow 03:51 PM 03-08-09
作者: Rez:
now much?
佢標$850八折,不過應該可以講價,3月16日之後就真係唔知點搵了
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後

返回主題版面