Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 05-19-17, 04:53 PM   #7051
天恨情
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: lodoss 查看文章
不過開幾個唔同地區a/c都要留意下,
遲下玩連線可能要每個地方分開來付款,
最好要玩連線既game都集中一個地區a/c
未必要
同一部機日AC可玩美AC買既野
可能到時只需用比左錢ONLINE既AC玩就得
天恨情 目前離線  
舊 05-19-17, 05:14 PM   #7052
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Eking 查看文章
可以問...但係未必有人答XD
嘿嘿,唔係咪去信和走轉

舊 05-19-17, 05:24 PM   #7053
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: 天恨情 查看文章
未必要
同一部機日AC可玩美AC買既野
可能到時只需用比左錢ONLINE既AC玩就得
唔同地區價錢唔會一樣,
係冇可能一樣(匯率點都會變),
如果只比單一個地區就全部玩晒,
個個都只會比最平果個地區,
所以現在都係集中一個a/c好d
lodoss 目前離線  
舊 05-19-17, 05:49 PM   #7054
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: sugoteam 查看文章
香港UNIQLO是否要5月26日才發售?
引用:
作者: 信長 查看文章
嚇死我,意為記錯日子
香港應該26號
引用:
作者: 貓太部 查看文章
係拉,唔係 26日先有咩?
放心,是 26 號沒錯。
另,紙袋也不錯。

https://www.facebook.com/myTVgames/p...60213807572695

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線  
舊 05-19-17, 06:43 PM   #7055
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

有Owl boy

信長 目前離線  
舊 05-19-17, 07:13 PM   #7056
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
splatoon set amazon又有貨了

舊 05-19-17, 07:30 PM   #7057
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
https://www.amazon.co.jp/%E3%83%9E%E...ords=splatoon2

無意中發現件硬嘢,不過未有實物圖
野良猫 目前離線  
舊 05-19-17, 09:27 PM   #7058
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
作者: 12號四分衛 查看文章
岩岩試左,係唔會清空回贈金幣的

本身600銀67金
去左nintendo.com profile轉日本
(之前轉地區要我入一次Password,但今次無問,只係Agree個terms 就得,唔知係咪改左,定只係因為browser有save password)
番屋企開機上Store即問Password 去Re login
呢樣應該係一個Account過的壞點
12號四分衛 目前離線  
舊 05-20-17, 09:49 AM   #7059
天恨情
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: lodoss 查看文章
唔同地區價錢唔會一樣,
係冇可能一樣(匯率點都會變),
如果只比單一個地區就全部玩晒,
個個都只會比最平果個地區,
所以現在都係集中一個a/c好d
依家的確日AC可以玩美AC買既野
日AC買ZELDA DLC
用美AC開GAME或入ESHOP都顯示已買
ONLINE分唔分SER又未知
真係未必冇可能
依家已經係可以比最平既地區買GAME啦
除非地區限定姐
如果唔係地區限定
買左ONLINE既日AC ONLINE玩美AC買既GAME我覺得成功可能性不低
最多你話會分SER咪限番日SER囉
天恨情 目前離線  
舊 05-20-17, 11:03 AM   #7060
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001

eng trailer
https://www.youtube.com/watch?v=jFFtTK_5Svc
looks like same date as japan
official site: http://www.gunvolt.com/en/SP_NS/

此篇文章於 05-20-17 11:17 AM 被 neo2046 編輯。
neo2046 目前離線  
舊 05-20-17, 12:10 PM   #7061
野良猫
肥倫

仲點點圖,起碼都hd化啦
野良猫 目前離線  
舊 05-20-17, 12:49 PM   #7062
MultiPASS
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 野良猫 查看文章
仲點點圖,起碼都hd化啦
呢隻係3DS版移植(廠家一雞幾味),雖然Upscale左不過點都逃唔過3DS原生嘅低pixel,唯一好左係流暢度去到60fps(3DS版係30)。
MultiPASS 目前離線  
舊 05-20-17, 01:19 PM   #7063
野良猫
肥倫

引用:
作者: MultiPASS 查看文章
呢隻係3DS版移植(廠家一雞幾味),雖然Upscale左不過點都逃唔過3DS原生嘅低pixel,唯一好左係流暢度去到60fps(3DS版係30)。
但佢圖像數量冇加到嘅話角色動作望落去都係偷格咁,60fps都冇用
野良猫 目前離線  
舊 05-20-17, 01:29 PM   #7064
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
https://www.amazon.co.jp/%E3%83%9E%E...ords=splatoon2

無意中發現件硬嘢,不過未有實物圖
http://dengekionline.com/elem/000/001/523/1523787/

有了
不過我入左布面個個
PS SWITCH的配件已經多過晒而家身上所有機

舊 05-20-17, 01:49 PM   #7065
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:
但佢圖像數量冇加到嘅話角色動作望落去都係偷格咁,60fps都冇用
要多啲2D action game有真HD似乎都要等出年...
舊 05-20-17, 02:01 PM   #7066
野良猫
肥倫

引用:
作者: DMRevolution 查看文章
http://dengekionline.com/elem/000/001/523/1523787/

有了
不過我入左布面個個
PS SWITCH的配件已經多過晒而家身上所有機
唔同
我圖嗰隻係硬盒嚟,而且八月尾先賣

引用:
作者: MultiPASS 查看文章
要多啲2D action game有真HD似乎都要等出年...
有朧村正同龍種質素已經夠
野良猫 目前離線  
舊 05-20-17, 02:34 PM   #7067
bonedog
Crazy Gamer
變態少女+.+

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 八仙果 查看文章
個人覺得,
金幣的用途,相比起之前的 Club Nintendo 點數,
可說是十分雞肋,可有可無。

以下是 My Nintendo 的簡介,
有些資料不是最 update,
可以參考一下:

https://youtu.be/VZPDx4-OLq4
不過依家NS 買周邊產品無點數拎..

wii mario kart :2363-5733-3949
WII FD CODE: 1155 1554 5930 3952
[Wii] ナイツ~星降る夜の物語~: 1160-9077-2319
大乱闘: 1719-2561-6043
歡迎add我,也請pm告知
bonedog 目前離線  
舊 05-20-17, 02:35 PM   #7068
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:
唔同
我圖嗰隻係硬盒嚟,而且八月尾先賣

有朧村正同龍種質素已經夠
朧村正有for switch即入(利申:已有Wii同Vita版)
舊 05-20-17, 02:50 PM   #7069
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
引用:
作者: neo2046 查看文章

eng trailer
https://www.youtube.com/watch?v=jFFtTK_5Svc
looks like same date as japan
official site: http://www.gunvolt.com/en/SP_NS/
買左3ds第2集個限定版, 入面包埋第一集, 仲要未拆
我好耐之前又買左第一集的dl版
ns版唔買了
lineage19 目前離線  
舊 05-20-17, 03:37 PM   #7070
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
某A 百貨星期一網上推正價唔食骨
紅藍機應該會繼續搶手
由手機版發出

此篇文章於 05-20-17 03:40 PM 被 leungky1 編輯。
leungky1 目前離線  
舊 05-20-17, 05:36 PM   #7071
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: leungky1 查看文章
某A 百貨星期一網上推正價唔食骨
紅藍機應該會繼續搶手
由手機版發出
阿媽我等到啦

舊 05-20-17, 06:17 PM   #7072
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
阿媽我等到啦
機會嚟了~!

另外,之前係咪你問Bowser或Koopa隻amiibo,
我上H電視個購物網見有,賣$88。
但我無試過係呢個網買XBOX系以外的遊戲嘢,廁紙等糧油雜貨就買得多…
(因為當時佢XBOX果個STORE係由官方供應貨物)
唔知信唔信得過。

呢個TOPIC終於可以寫返香港行貨建議零售價為$2340吧?

舊 05-20-17, 06:26 PM   #7073
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
彩機竟有80 部

信長 目前離線  
舊 05-20-17, 06:31 PM   #7074
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
機會嚟了~!

另外,之前係咪你問Bowser或Koopa隻amiibo,
我上H電視個購物網見有,賣$88。
但我無試過係呢個網買XBOX系以外的遊戲嘢,廁紙等糧油雜貨就買得多…
(因為當時佢XBOX果個STORE係由官方供應貨物)
唔知信唔信得過。

呢個TOPIC終於可以寫返香港行貨建議零售價為$2340吧?

登龍劍已備

ths情報,但已退而求次買左村人amiibo了

舊 05-21-17, 01:29 AM   #7075
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
這問聲, wii個usb lan可唔可以係ns到用?
係wii個個, 唔係wiiu

唔該晒

標籤
Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0) neo2046 電視遊戲討論版 5806 03-11-24 11:04 AM
[NS] FIFA 18 - Nintendo Switch | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 205 11-10-17 01:06 PM
NINTENDO Switch 改裝MINI DOCK 新月 買賣專區 0 06-30-17 08:53 PM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
收 Nintendo SWITCH DQ HERO kinpingk 買賣專區 0 03-04-17 12:13 AM

現在的時間是 12:34 PM

手機版 | APP版