Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-24-17, 01:16 PM   #426
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
聯賽岬比schedule打返黎果堆SSR OMF強好多,總數值好似高5、6000,小弟都努力儲緊聯賽coin換佢返黎
有d後悔衝動升左リバウール做UR

online打過3場覺得幾好玩,有d緊張
聯賽岬球隊初期, 如果無抽到岬, 算幾好用. 我都用到我抽到隻舊力岬, 先無再用

李華爾我都升咗上UR, 升爆埋值同招射球上LV60. 如果你無真SSR的OMF, 佢都幾好用, 而且到後期, 你的錢, 肥, 書等都不會缺, 現在升咗上UR都無乜所謂

ONLINE戰係好玩, 但花時間, 同有時想輕鬆玩, 唔想太緊張, 所以我都只是打幾場完成每週任務就算
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-17, 01:53 PM   #427
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: Leong 查看文章
聯賽岬球隊初期, 如果無抽到岬, 算幾好用. 我都用到我抽到隻舊力岬, 先無再用
李華爾我都升咗上UR, 升爆埋值同招射球上LV60. 如果你無真SSR的OMF, 佢都幾好用, 而且到後期, 你的錢, 肥, 書等都不會缺, 現在升咗上UR都無乜所謂
ONLINE戰係好玩, 但花時間, 同有時想輕鬆玩, 唔想太緊張, 所以我都只是打幾場完成每週任務就算
系wo,リバウール可以升上lv60可惜琴日冇刷
其實小弟本身已經有[アルゼンチンの至宝]ディアス 同 [王者南葛]翼
咁可能繼續用リバウール,然後聯賽coin儲黎換SSR券系咪仲好呢?

舊 07-24-17, 02:22 PM   #428
Leong
Crazy Gamer

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
系wo,リバウール可以升上lv60可惜琴日冇刷
其實小弟本身已經有[アルゼンチンの至宝]ディアス 同 [王者南葛]翼
咁可能繼續用リバウール,然後聯賽coin儲黎換SSR券系咪仲好呢?
但60,000聯賽COINS真的不易儲, 而且最怕係抽到重複角

我有三隻中學強及三隻舊速史, 其中有兩隻就係必中卷抽到的

或者等多十幾日, 看泰來之後有什麼新角換
舊 07-27-17, 02:14 PM   #429
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
明日開始200萬抽

Sent from my iPhone using Gaforum
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-17, 03:53 PM   #430
Leong
Crazy Gamer

引用:
作者: aquarius 查看文章
明日開始200萬抽

Sent from my iPhone using Gaforum
30石10抽, 全SR以上, 應該跟上次一樣, SSR 5%

另外, 1石抽翼

兩個都算抵抽, 不過1人1回限定.
舊 07-27-17, 04:06 PM   #431
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
2個POOL都係得1下﹖@@
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-17, 04:59 PM   #432
Leong
Crazy Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
2個POOL都係得1下﹖@@
我見到通告幅圖, 2個POOL都是寫都是一人一回限定
舊 07-27-17, 06:05 PM   #433
ShinDou

可能驚人好似我咁留2百幾石ALLIN射晒佢﹖30石10抽蝕死佢 XD
舊 07-27-17, 06:08 PM   #434
Eking

註冊日期: Feb 2006
正常都係一回啦, 佢肯俾2個POOL你已經偷笑~

舊 07-27-17, 06:26 PM   #435
aquarius
Game Master

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜

上次100萬都係一回
係拿度尼有三日SR以上
反而依家無
希望抽到雷獸

此篇文章於 07-27-17 06:29 PM 被 aquarius 編輯。
舊 07-27-17, 06:57 PM   #436
Leong
Crazy Gamer

引用:
上次100萬都係一回
係拿度尼有三日SR以上
反而依家無
希望抽到雷獸

我都想抽到雷獸, 最好是全日本強或真辛

我前鋒真SSR得舊速史同中學強, 雖然還有隻練爆的假辛, 不過還是覺得前面火力唔夠

無論如何, 最緊要唔好重複
舊 07-28-17, 01:55 PM   #437
Leong
Crazy Gamer

原來今日無維修

不過都要等3點, 先有新活動的POOL抽, 同埋可以掃比爾招傳球
舊 07-28-17, 02:22 PM   #438
soda
Senior Gamer
遊HEA王

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDgoldtama777
XBox Live GamertagSODA777
一抽v3, 但本身都升晒隻JY翼了..
soda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-17, 03:07 PM   #439
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
留石等31號抽松山

舊 07-28-17, 03:42 PM   #440
ShinDou

30石十金,不過中到顏面,終於有隻識BLOCK,上埋SSR先
舊 07-28-17, 03:50 PM   #441
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: ShinDou 查看文章
30石十金,不過中到顏面,終於有隻識BLOCK,上埋SSR先
依隻有用呀

舊 07-28-17, 06:34 PM   #442
aquarius
Game Master

200萬抽同翼Bday
全軍覆沒

舊 07-29-17, 10:08 AM   #443
Leong
Crazy Gamer

引用:
200萬抽同翼Bday
全軍覆沒

我都炒晒, 全SR
舊 07-30-17, 11:49 AM   #444
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
我都炒晒, 全SR
抽完上次限角後,就開始儲石
依家有330石
聽日一次射晒佢
睇吓會唔會中到D岩用既角
如果咩都唔中,好可能會棄Game
因為好似都無咩好玩咁…

舊 07-30-17, 12:51 PM   #445
ShinDou

如果升晒人既話真係會冇野搞,佢又特登整到星期5先有得打錢,D肥又限時限刻先有得打,過多排真係會好多人棄,我都諗緊 XD

要諗下D新活動新搞作先得
舊 07-30-17, 08:02 PM   #446
SteveW
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
ammms大/Asurada大:

可唔可以清左呢幾個幽靈人士?
1) 尾2入盟掛比爾用日文名: 入左21日得千幾EXP
2) 宇少: 入左31日仲係rank10無升過,無登入7日
3) CocaCola: 無登入8日

希望有積極打既人入盟,而家星期六日都少左人打...
THX~
SteveW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-17, 01:11 AM   #447
spikekit
敗家仔

PSN  IDspikenineball
脫左個冇人share play嘅盟有冇盟可以收留?

すぱいく

ID 417 789 836
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-17, 01:20 PM   #448
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
我都想抽到雷獸, 最好是全日本強或真辛

我前鋒真SSR得舊速史同中學強, 雖然還有隻練爆的假辛, 不過還是覺得前面火力唔夠

無論如何, 最緊要唔好重複
依個POOL我Total抽左150石
中左SSR次藤同健威…
兩隻都係得物無所用
本身已經有次藤,龍門又用緊源三…

舊 07-31-17, 02:15 PM   #449
Leong
Crazy Gamer

引用:
作者: rinxlun 查看文章
依個POOL我Total抽左150石
中左SSR次藤同健威…
兩隻都係得物無所用
本身已經有次藤,龍門又用緊源三…
打PVP, 健威還可以當後備龍
舊 07-31-17, 02:30 PM   #450
aquarius
Game Master

龍門係咪都有屬性相尅
感覺上技嘅龍較蝕底
因力嘅FW多

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #46 重課金挑戰杯開催!!!WY日本隊分批出黎昆水~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1010 06-04-12 12:09 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #44 葵杯開催,打足一星期 Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1001 05-20-12 11:37 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #42 集結!全日本ジュニアユース!! okabe PC電腦遊戲討論版 1018 05-05-12 11:50 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #38 邊打hi尖隊儲翼pt,邊等新大杯~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 04-17-12 08:48 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #33 史生成長杯開催中!!! 慶祝ononkaikai於GK杯拎到雙冠軍!!! Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 03-21-12 02:15 PM

現在的時間是 01:55 AM

手機版 | APP版