Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-27-16, 01:31 AM   #20851
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
但心臟我打到夠數都未趺過一次喎...
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-16, 01:35 AM   #20852
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
add了
真系add極都仲有位,繼續求FD:919534116,鵺葭
小弟果邊太多fd唔轉support,仲有人掛緊牛魔王禮裝
記得好耐之前因為無位加唔到
岩岩升左級~加左師兄

話說爬舊文先發現自己對鐵拳修女一事
立左勁多FLAG

唔怪得比庄司神讀心到咁

舊 08-27-16, 09:33 AM   #20853
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
升弓吾唔夠大騎士章升技又卡左係LV 2 D材料度。。SOSAD

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-16, 09:56 AM   #20854
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
小莫靈基會連累老豆卡素材, 此子果然不孝
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-16, 10:44 AM   #20855
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
最後還是忍不了手去抽雙子,結果。。。。。

l清姬滿寶具,r小莫寶具4, l狐寶具4,南丁,到最後才有雙子,結果大約5 pack多。。。。。。

成果來說是不錯啦,齊人了又強化3 個人又中到想要的南丁,但數就很甘啦,下次魔伊不知怎辦好。。。。。

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-16, 10:58 AM   #20856
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章

l清姬滿寶具,r小莫寶具4, l狐寶具4,南丁,到最後才有雙子,結果大約5 pack多。。。。。。

成果來說是不錯啦,齊人了又強化3 個人又中到想要的南丁,但數就很甘啦,下次魔伊不知怎辦好。。。。。
L狐寶4

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-16, 11:06 AM   #20857
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:

剩係後追呢一波已經5 pack? 定係成個水著加埋5 pack先
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-16, 11:27 AM   #20858
鐵之侍

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
剩係後追呢一波已經5 pack? 定係成個水著加埋5 pack先
成個水著來說大慨7 pack左右

結果不錯啦但真是很甘
......

不過本來沒打算中的l狐居然是我第一個寶具4 5星真是意外

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 08-27-16, 12:02 PM   #20859
蒼穹的天空
Insane Gamer

恭喜鐵大齊Set.

魔伊應該唔會咁快掛

舊 08-27-16, 12:05 PM   #20860
gingq7

7 pack齊set算係咁,
我都想要隻南丁....(好少人掛去出黎,想用都無得用)

魔伊快極都一個月後吧, 有時間回氣既
舊 08-27-16, 12:13 PM   #20861
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
恭喜鐵大(再次....)
part1我真係麻麻中到清姬就算
反而弓吾同鐵拳真係想寶3寶2

黑J真係幾煩....要食哂加成角既話
初見要用令咒
諗緊用X得唔得

舊 08-27-16, 12:15 PM   #20862
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:

鐵大都被庄司讀心了

不過中到南丁
而且齊set
都係值得開心既

恭喜恭喜

舊 08-27-16, 12:50 PM   #20863
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
飯前喚符一抽
玉藻寶2
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-16, 12:58 PM   #20864
鐵之侍

引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
飯前喚符一抽
玉藻寶2
祝賀

多謝各位師兄,其實真的本想抽雙子應不會怎樣,只是結果如蛋撻說的被讀心了

不過真是很歐的一次啦(回想比今次多一些的酒吞那次……)

真的延矛盾,因為9月有P5希望魔伊早些開始,但一想大家都元氣大傷又應晚些好……(希望最晚是9月尾,千萬不要在9月中來)

倒是如師兄們說的希望空梢檔期再來一次種火減半(很難),太多人要升了

舊 08-27-16, 01:00 PM   #20865
鐵之侍

引用:
作者: 6078 查看文章
黑J真係幾煩....要食哂加成角既話
初見要用令咒
諗緊用X得唔得

你可以參考GN大大的

戰鬥服
劍式(突滿寶石)+孔明(3星特效禮裝)+賴光(突滿黑聖)
後排:孔明+隨便兩件加成角(都係特效禮裝)

總掉落加成+9

Wave 1:平砍
Wave 2:劍式即死
Wave3 :雙孔明開盡BUFF後 賴光寶具完場

平均:5TURN一場 唔好彩就6TURN

如果要加成角我是

戰鬥服
小莫+月神+友人大公+聖喬治+沙翁+阿提拉(全裝加成禮裝)

最重要一定要力保大公到最尾(起碼發一次寶具),如果不太介意加成最少配多一個狂戰在後備

此篇文章於 08-27-16 01:04 PM 被 鐵之侍 編輯。
舊 08-27-16, 02:11 PM   #20866
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
手痕抽30石

中晒part 2 水著英靈

集仙氣
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-16, 02:18 PM   #20867
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
我唔知做乜鬼掩眼係咁抽...
最後5pack先抽到弓吾同一隻聖女

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-16, 02:19 PM   #20868
gingq7

點解你地個個手痕都出貨
我手痕就沉晒船
舊 08-27-16, 02:30 PM   #20869
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
引用:
作者: gingq7 查看文章
點解你地個個手痕都出貨
我手痕就沉晒船
唔好咁啦 我5pack先寶1

不過我真係好需要大腿朋友
有冇大大add下我
834 697 628

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-16, 02:30 PM   #20870
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
雖然想寶5埋L狐 不過都係算

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-16, 02:30 PM   #20871
stcdavidhk

今期連小嘉都移民成功

想問想刷細技石係咪都係打40AP?

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-16, 02:37 PM   #20872
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: gingq7 查看文章
點解你地個個手痕都出貨
我手痕就沉晒船
+1

舊 08-27-16, 02:38 PM   #20873
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
你可以參考GN大大的

戰鬥服
劍式(突滿寶石)+孔明(3星特效禮裝)+賴光(突滿黑聖)
後排:孔明+隨便兩件加成角(都係特效禮裝)

總掉落加成+9

Wave 1:平砍
Wave 2:劍式即死
Wave3 :雙孔明開盡BUFF後 賴光寶具完場

平均:5TURN一場 唔好彩就6TURN

如果要加成角我是

戰鬥服
小莫+月神+友人大公+聖喬治+沙翁+阿提拉(全裝加成禮裝)

最重要一定要力保大公到最尾(起碼發一次寶具),如果不太介意加成最少配多一個狂戰在後備
多謝鐵大推介

但我隻賴光寶5的 應該毫無參考價值

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-16, 02:44 PM   #20874
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
跟蛋撻仙人學下元氣彈同舞空術就飛左去歐洲
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-16, 02:48 PM   #20875
gingq7

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
今期連小嘉都移民成功

想問想刷細技石係咪都係打40AP?
藍技石打10 AP
黃技石打40 AP

紅技石 20 AP都會出, 但我個人偏好打30AP, 搏出素材和黃技石

引用:
作者: NexTony 查看文章
唔好咁啦 我5pack先寶1

不過我真係好需要大腿朋友
有冇大大add下我
834 697 628
added

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:17 AM

手機版 | APP版